Şimdi Ara

h

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-E-K- -- 6 Mayıs 2018; 13:56:40 >

• chp'nin adını duyduktan sonra hdp'nin adını duymanın sebebi satılmış medyadır.
  • HDP katılırsa İYİ'den AKP'ye oy geçişi olur.Katılması imkansız.
  • Bence bu ittifak daha uygun olur
    h

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence bu ittifak daha uygun olur
    h

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer bu partiyi meclise soktularsa ve onlara hak tanındıysa, bu legal parti anlaştığı partilerle ittifak yapabilir diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nyanko Sensei

Eğer bu partiyi meclise soktularsa ve onlara hak tanındıysa, bu legal parti anlaştığı partilerle ittifak yapabilir diye düşünüyorum.
    noktayı koymuş işte dağılın hade size ekmek çıkmaz
    hdp yasadışı parti değildir bütün partilerle de ittifak kurabilir
    akp ile de ittifak kurmuştu bir ara megri megri diye birlik beraberlik pozları veriyordu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    B E Y L E R :d [S
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dephyr kullanıcısına yanıt
    Nyanko Sensei kullanıcısına yanıt
    tm
    hdplilerde damladı konuya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-E-K- -- 2 Mayıs 2018; 12:11:3 >
  • Gelin derdinizi mecliste anlatın diyen kimdi?

Bunları kim meclise soktu lan ne konuşuyon sen boş boş taze trol!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trollük yapmayı bırakın biraz objektif olun. Desteklediğiniz parti için kişiliğinizi, onurunuzu, gururunuzu satmayın... Chp'yi duyduktan sonra Hdp'yi duymanın sebebi yandaş medyanın iftiraları. Ve bunu adın gibi biliyorsun. Gerçeği görüp itiraf etmek işinize gelmediği için gururunuzu, kişiliğinizi satarak bu iftiralara çanak tutuyorsunuz. Zamanında en büyük rakip olan Chp'nin oyları düşsün, Kürtlerin oylarının bir kısmı Chp'den Hdp'ye kaysın, diğer kısmı da Akp'ye gelsin diye çözüm süreci başlatan, Hdp'yi güçlü hale getiren, yandaş medyada bile Hdp seviciliği yaptıran, meclise sokan, dağdan indiren Erdoğan yönetimindeki Akp idi. İşinize gelmeyince bunu kabul etmezsiniz.
  • Sebastianbjk kullanıcısına yanıt
    hdp ile adalet yürüşüyüşü,gezi parkını AKP mi yaptı? bence sen yandaşlığı bırak
  • Hdp akpnin tarafinda.

Bakin hdplilerin kardesleri, teroristlerin kardesleri hep akpden aday oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-E-K-

tm
    hdplilerde damladı konuya
    akpliler hdpli yaptı beni
  • T-E-K- kullanıcısına yanıt
    Yukarıdaki fotoğrafa verecek cevabın yoksa sus. Hatta konu bile açma. Daha çok batıyorsunuz böyle.

Not: hdp yanlısı değilim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Silverhand

Yukarıdaki fotoğrafa verecek cevabın yoksa sus. Hatta konu bile açma. Daha çok batıyorsunuz böyle.

Not: hdp yanlısı değilim.
    trol olduğu yüzde yüz açık 9 nisanda üye olmuş bu forumda görev almış aldığı haram parayı yemekle meşgul
    Adalet Yürüyüşü sadece Chp tarafından başlatıldı. Hdp ile ortak bir plan program değildi. Hdp'Li milletvekilleri de tutuklu olduğu için onlar da yürüyüşe destek verdi... Hdp'lilerin yürüyüş Selahattin Demirtaş'ın tutuklu bulunduğu Edirne Cezaevi'ne kadar sürmeli talebi Chp tarafından reddedildi.

Gezi olayları siyasi bir olay değil tamamen halk protestosuydu. Protestolar çok büyüyünce siyasi partiler de işin içine katıldı. Sonradan Dhkp-c'li, Pkk'lı terörist de geldi, Mhp'li ülkücü de geldi, Komünist partili de geldi, Chp'li de geldi, feminist de geldi. Chp'nin Hdp'yle ortak düzenlediği bir gösteri değildi.

Önce Akp Hdp'yi ortaya çıkartıp, güçlendirip, meclise sokmuşken tutup da Chp'yi Hdp ile görüşmekle, aynı ortamda bulunmakla, hatta ittifak yapmakla suçlamak en basit tabiriyle yüzsüzlüktür. Çıkın mertçe Akp zamanında Hdp'yi başımıza musallat etti, yanlış yaptı şimdi de Chp görüşüyor bu da yanlış deyin, beraber eleştirelim. Gerçi kime ne anlatıyorum. Fetoyu bu ülkenin başına musallat ettiği için Erdoğan'a bir tek laf edemeyen adamlar mı Hdp için eleştirecek.

• Sebastianbjk kullanıcısına yanıt
    Ahaha okurken güldüm.Nasıl da kıvırıyor yoksa onlar gelmişmiş.
  • tm şehirli hdpli
    Türkiye'deki tipik "haksızlığını farkedip, yanlışını kendine yediremeyen" insan davranışı; "ahaha güldüm çok komik kıvırma..." Kıvırdığım birşey yok senin yanlışlarını yüzüne vurdum, gerçekleri söyledim, yanlış bir algıya inandığını gösterdim. Ama hatasını kabul edecek seviyede gelişmiş insanlar olmadağınız için ancak ahaha güldüm diye cevap verebilirsiniz. Önce kendinizi geliştirin ondan sonra siyaset tartışırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dephyr

akpliler hdpli yaptı beni

Alıntıları Göster
    Az daha zorlasa güldürecek beni bu çocuk. Beni de hdpli yapmış. Kafasına göre ülkede herkes birbirini bir şeyli yapabiliyor ne güzel

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.