Şimdi Ara

GYTE vs. Selçuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

GYTE evime yakın Selçuk için barınma masrafı çıkacak.
    GYTE %30 İngilizce Selçuk %100 İngilizce.
    Selçuk kampüs olarak bin basar.
    Selçukta sualtı topluluğu var.
    Selçukta akademik kadro GYTE'e göre iyi.

%100 İngilizce beni cezbediyor ama bir yandan GYTE evime yakın barınma masrafı çıkmayacak hem %30 İngilizce.

Ailem bana bıraktı. Çok kararsız kaldım çook.

ek: ikiside işletme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi occupant -- 13 Temmuz 2014; 4:31:04 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• occupant kullanıcısına yanıt
    hocam sana kalmış bir şey ben geceleri dışarı çıkarım kafama göre takılırım dersen eve yakın olmasın ama dersen dışarıya pek çıkmam arkadaşlarla takılırım olmadı 1-2 gün arkadaşta kalırım dersen gyte.Bölüm olarak arasında pek eğitim farkı olcağını zannetmiyorum.Bende geçen sene senin durumdaydım uzak tarafı seçtim ama pişman oldum tekrar sınava girip yakını tercih ettim iyi düşün hem maddi olarak hem rahatlık bakımında (çamaşır bulaşık yemek kısmı)ev rahattır.Son olarakta nerden bakarsan 8-9 saattir konya burdan o da aklında bulunsun uçak deme her zaman uçağı kullanamıyorsun
  • Kimin kadrosu iyi anlayamadım. Eğer mühendislikteyse gyte kadrosu ilk 5 e oynar türkiyede ve selçuk çöp. Tamam kampüs falan iyide öyle ahım şahım bir ortam yoktur. Ben her türlü gyte derim ancak ingilizce sıkıntı dersen bilemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o değilde gyte hariç nerdeyse her üniversitede su altı topluluğu var ve bende muhtemelen gyte ye gidicem ordakinide ben mi kursam acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmmaW

o değilde gyte hariç nerdeyse her üniversitede su altı topluluğu var ve bende muhtemelen gyte ye gidicem ordakinide ben mi kursam acaba

işte bu ya kafa dengi birini buldum millet nabacan sualtı topluluğunu diyor eğer gyte gidersek ikimizde, haberleşelim ben girişimde bulunacaktım zaten 2 kişi girişiriz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MatreV

Kimin kadrosu iyi anlayamadım. Eğer mühendislikteyse gyte kadrosu ilk 5 e oynar türkiyede ve selçuk çöp. Tamam kampüs falan iyide öyle ahım şahım bir ortam yoktur. Ben her türlü gyte derim ancak ingilizce sıkıntı dersen bilemem.

işletme bölümü olarak değerlendirseniz

• quote:

Orijinalden alıntı: occupant

quote:

o değilde gyte hariç nerdeyse her üniversitede su altı topluluğu var ve bende muhtemelen gyte ye gidicem ordakinide ben mi kursam acaba

işte bu ya kafa dengi birini buldum millet nabacan sualtı topluluğunu diyor eğer gyte gidersek ikimizde, haberleşelim ben girişimde bulunacaktım zaten 2 kişi girişiriz

gerçekten ikimizde gyte tutturursak haberleşelim bütün üni.lerde var nerdeyse gytede falan yok çok koydu bana scuba divingle mi uğraşıyosun sende yoksa diğer sporlardan birimi

• Eğitimde GYTE Ortam için Selçuk
  • selçuk ortamı güzelmi?
  • quote:

Kimin kadrosu iyi anlayamadım. Eğer mühendislikteyse gyte kadrosu ilk 5 e oynar türkiyede ve selçuk çöp. Tamam kampüs falan iyide öyle ahım şahım bir ortam yoktur. Ben her türlü gyte derim ancak ingilizce sıkıntı dersen bilemem.

Selcuk cop mu? Bu dogru degil. Nerden boyle bir kaniya vardiniz? Selcugun ozellke insaat muh. Iyi oldugunu soyluyorlar. Eksi tarayi KOnya halki baya tutucudur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

gerçekten ikimizde gyte tutturursak haberleşelim bütün üni.lerde var nerdeyse gytede falan yok çok koydu bana scuba divingle mi uğraşıyosun sende yoksa diğer sporlardan birimi

ilgim var ama hiç dalmadım sadece yüzme biliyorum, sırt üstü her türlü alırım
    gyte yazasım var ama herkes selçuk yüzde yüz orası daha iyi diyorlar şimdi düşünüyorum %30 olmasıda gayet iyi ben zaten ingilizceye yatkınım sadece konuşma yok bende yani ingilice yeterlilik sınavını bile geçerim diyorum örnek sınavlara bakınca. bu yüzden gyte yazıcam sanırım. kazanırsak orayı kesinlikle haberleşelim senin gibi girişimci ruhlu insanlara ihtiyacım var çünkü başka projelerimde var

• quote:

quote:

quote:

quote:

ilgim var ama hiç dalmadım sadece yüzme biliyorum, sırt üstü her türlü alırım
    gyte yazasım var ama herkes selçuk yüzde yüz orası daha iyi diyorlar şimdi düşünüyorum %30 olmasıda gayet iyi ben zaten ingilizceye yatkınım sadece konuşma yok bende yani ingilice yeterlilik sınavını bile geçerim diyorum örnek sınavlara bakınca. bu yüzden gyte yazıcam sanırım. kazanırsak orayı kesinlikle haberleşelim senin gibi girişimci ruhlu insanlara ihtiyacım var çünkü başka projelerimde var

tamam hocam bende dalgıcım lisansım var kuralım sanada lisans aldırırız

• üni olarak cidden sağlamdır selçuk. sıralamasının düşüklüğüne bakmayın eksisi konyada oluşu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gel pc pc

üni olarak cidden sağlamdır selçuk. sıralamasının düşüklüğüne bakmayın eksisi konyada oluşu :)

hocam twitterdan orda okuyanlarla yazıştım asosyal anlamda en başarılı üniversite diyorlar yani 5 yıl orada ot gibi sadece derslerle geçsin istemiyorum sanırım gyte selçuktan önce yazıcam

• quote:

Abi sen direk selçugun ortamına bakıyorsun, ki selçugun bosna mahallesi yeter.
    her konuda selçuga b.k atma hevesindesin.
  • karsilastirdigin uniye bak simdi
    tabii ki GYTE
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schneeflocke

quote:

Abi sen direk selçugun ortamına bakıyorsun, ki selçugun bosna mahallesi yeter.
    her konuda selçuga b.k atma hevesindesin.

Harbiden iyi saçmalamışsın ben sadece mühendislik alanında gyte kadrosu harikadır dedim ve selçukta hukuk ve tıptan başka bölümlerde fazla ilerleme olmadığından çöp dedim. Farkındaysan kampüsünede iyi yazdım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.