Şimdi Ara

GWENT: The Witcher Card Game [ANA KONU] (53. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.595
Cevap
26
Favori
45.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir de bu oyunda sanki oyun bilerek yapıyormuş gibi deck değiştirdiğiniz zaman ona göre düşman geliyor. Yahu dagon deck yapıyorum sürekli mirror deck geliyor ne igni ne btm ne lock işlevsel kullanamıyorum. Tam consume, dorf, axeman, discard counter decki yaptım ama şaka gibi 10 oyunun 7sinde dagon geliyor.
    Madem herkes dagon deyip consume a geçiyorum. Deckte reset yok, igni yok, btm yok, mardrome yok. Üst üste axeman gelip duruyor, consume la 6 maç atmışım 4ü axeman, biri reveal, biri de consume bir tane bile dagon gelmedi

Shift-delete atıcam az kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 21 Ağustos 2017; 22:57:22 >
  • Repaer kullanıcısına yanıt
    Geyirirken açıcam totem gibi
  • Bir türlü rank 20 olamadım sezon bitmeden rank 20 olup yeni leaader e girmek istiyorum elinde bana 200 mmr kastıracak dexki olan varsa atabilir mi
  • Join GWENT Masters!

GWENT Masters, the official esports series of GWENT: The Witcher Card Game, is here and with it — a brand new, esports oriented way to play the game.

Organized by CD PROJEKT RED, GWENT Masters invites gamers to compete across a new season-based mode and a variety of official and licensed tournaments for a spot in the grand finale of the series and the title of the first ever GWENT World Champion.

For the complete overview of GWENT Masters, including the ruleset, tournament dates, and format, visit masters.playgwent.com.

Don’t forget to follow our new Twitter account @GWENTMasters for regular updates on The Witcher Card Game’s official esports series!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gigok kullanıcısına yanıt
    Sezon tam olarak ne zaman bitiyor? 12.deyim, bi saatten sonra kafa patatese dönüyo 20 olmam lazım.
  • CaptainJack kullanıcısına yanıt
    27sinde hocam

• gigok kullanıcısına yanıt
    Yeni leader ne oluyor tam olarak? Ben Rank 19um.

• Repaer kullanıcısına yanıt
    5 günde 8 rank atlarım heralde
  • Gwynbleidd. kullanıcısına yanıt
    Şuan tam bilinmiyor ama bir kaç güne belli olur rank 20 olanlar girebilecekmiş o yüzden kasmaya çalışıyorum fakat 4000-4100 arası gidip geliyorum
  • Story traileri geldi!

• şimdi anlamadığım 4200 mmr üstünde mi olmak gerekiyor yeni laddder için yoksa 4250 mi? cdpr açıklaması 4200 diyordu da burada rank 20 gerekiyor dediğinizi duyunca bi merak ettim
  • Dostlar yeni Turnuva sistemi, pro ranking ve crown pointsle ilgili duyuru Gwent youtube kanalından bir kaç saat önce yapıldı. Resmi site;
    https://masters.playgwent.com/en/

Video;

Turnuva ve katılımla alakalı hiç bir şey anlamadım anlayan varsa açıklayabilir mi?

27sinde gamescom vardı sitede 25inde Almanya'da turnuva gözüküyor. Bu 25indeki turnuvanın gamescomla bir alakası yok sanırım değil mi?

Anladığım kadarıyla

2 aylık sezonun sonunda en yüksek crown pointe sahip 8 kişi 25k $ ödül havuzlu Gwent Open a katılabiliyormuş. Bir sonraki turnuva düzeyi 100k ödül havuzlu Gwent challenger. Buna ise 4 tane bi önceki turnuvadan(gwent open), iki tane bu sezondan iki kişi de wildcarddan gelecekmiş ama bunlar neye göre gelecek onu anlayamadım.
    En son seviye ise Gwent World Masters. Buraya da en yüksek crown pointe sahip 7 kişi(sanırım tüm sezonlar toplamı) ve bir tane de gwent challengerdan gelen katılımcı katılıyormuş. World Mastersin ödül havuzu 250k $ ve bunu kazanan kişi resmi olarak ilk gwent dünya şampiyonu kabul edilecekmiş. Eğer videodaki tarihler doğru ise dünya şampiyonası taa aralık 2018de

Tüm turnuvaların maçları best of 5 sistemiyle olacak. Eğer GwenTogether'i izlediyseniz sistem aynı olacak. Herkes 4 deckle girebiliyor, deckler aynı factiondan olamaz. Rakibin bir deckini banlama hakkına sahipsiniz ve bir eşleşmede kazandığınız deckle bir daha oynayamıyorsunuz.

Yazıklarımdan anlaşılabileceğine göre maç sistemi dışında bir şey anlamış değilim
    Daha önce competetive oyunlarda görmediğimiz bir sistem sanırım. Ancak anladığım kadarıyla bir takım, sponsor vs olmadan sadece iyi bir oyuncu olarak dünya şampiyonu olabileceğiniz bir sistem yapmışlar.
    Crown point kazanmak için sezon sonu top200de olmak veya bir turnuvaya katılmak(resmi olması gerekmiyor CDPR onaylı olması yeterli) gerekiyor. Fakat anlamadığım Gwent Open için niye direk top8 dememişler de crownpoint gibi sistem getirmişler? Aklıma gelen tek açıklama dünya şampiyonası geldiği zaman katılımcılar, tüm sezonlarda topladıkları toplam crown pointe göre belirlenecekler. Ama bu şekilde yaptıklarında ise 2-3 sezon geç başlamış birinin dünya şampiyonasına katılmasının önü kesilmiş oluyor. Bir acayip işler

edit: Şu duyurudan sonra rank 20 üstü maçlar ne alemde? Herkes net deck dagon mu oynuyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 22 Ağustos 2017; 16:36:1 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gigok

Şuan tam bilinmiyor ama bir kaç güne belli olur rank 20 olanlar girebilecekmiş o yüzden kasmaya çalışıyorum fakat 4000-4100 arası gidip geliyorum

Hocam kartlarınız varsa standart dagon veya 1 sayfa arkada verdiğim consume dagonla hızlıca rank 20ye çıkabilirsiniz. O consume dagon beni 4450ye kadar çıkardı. GM olamacağımı anlayınca başka decklere atlayıp 4300e düştüm ama oraya kadar rahat çıkarıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 22 Ağustos 2017; 16:44:55 >
  • ChelseaSmile kullanıcısına yanıt
    HOcam hangi deck atarmısınız bende rahat kasıodum bir kaç hafta öncesine kadar sonra saldım. Şimdi de 200 mmr kasamıyorum her türlü decki oynuyorum ama ilerleyemiyorum 20 puan 20 puan kasması zor 10-0 lık bi seri falan yakalamam lazım ki ancak kasabileyim
  • GWENT Masters esports series
    PRO RANK & MMR
    https://masters.playgwent.com/en/news/7091/pro-ladder-mmr

Burda pro ladder için rank 21 yani 4.5k olmanız gerekiyor diyor. 4200 diye açıklamamışlar mıydı? Ayrıca pro ladderda yükselmek için her factionu az biraz oynayabilmek gerekiyor gibi. Linkte faction mmr (fMMR) ile ilgili hesaplama ve top200dekilerin alacağı crown pointler mevcut.

erken edit: Boşa 4200e kasmayın arkadaşlar şimdi tamamını okudum baya açık açık demiş pro ladder için rank 21 olmanız gerekiyor ve crownpoint kazanmak için, yani turnuvaya girmek için gerekli puanları kazanmak için, top 200de olmanız gerekiyor. Burada 4200le alakalı hiç bir şey yazmıyor. Burza abimiz resmen yalan söylemiş

edit: Arkadaşlar doğru bilgiye ulaştım. Bu sezon icin 4200 bundan sonraki sezonlar için 4500 olacakmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 22 Ağustos 2017; 18:5:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gigok

HOcam hangi deck atarmısınız bende rahat kasıodum bir kaç hafta öncesine kadar sonra saldım. Şimdi de 200 mmr kasamıyorum her türlü decki oynuyorum ama ilerleyemiyorum 20 puan 20 puan kasması zor 10-0 lık bi seri falan yakalamam lazım ki ancak kasabileyim

Deck bu mesajda hocamhttps://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=128257416

Bu deckle Swim'in yaptığı axeman'a karşı zorlanabilirsiniz baştan uyarayım :)
    Discard SK ve Dorf un pöpülerlikte tavan yaptığı hafta hiç zorlanmadan bu deckle kasmıştım. Şu an en popüler gözüken deck Dagon o yüzden bu decki oynarken BTM'e karşı dikkatli olmanız gerekiyor consumelarınızı 20 puandan fazla boostlamamaya çalışın

Bir de igniyi atıp caretaker veya speartip alabilirsiniz, Igni dagona karşı pek işlevsel değil.

standart dagon decki dediğim deck de gwentdb deki popüler dagon deckleri işte. Örneğin

Bu decki yapacaksanız triss yerine yennefer alın derim çok daha fazla iş yapacağına eminim. Karşıya swarm veya mirror deck gelirse de damage olarak kullanma şanşı oluyor. Swarm dışındaki tüm decklerde bence Yennefer> Triss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 22 Ağustos 2017; 17:6:30 >

• Ben bu deste ile Rank 20 olmuştum hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yûnus -- 22 Ağustos 2017; 16:59:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ChelseaSmile kullanıcısına yanıt
    4000 puan tam rank 20 oluyor.Ben rannk 20 istiyor diye biliyordum o zaman 4200 e zorlamak lazım.
  • Altın kartlar artık hedef alınabilir olacakmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Bane

Altın kartlar artık hedef alınabilir olacakmış.

Çok berbat oldu bence altın kartın o ağırlığı uçtu gitti

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.