Şimdi Ara

GWENT: The Witcher Card Game [ANA KONU] (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.595
Cevap
26
Favori
44.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PS4de sanırım kimsede çalışmıyor oyun ne zaman gireleceğiz Loading kısmında kalıyor öylece.
  • 70 tane keg açtım. Çıka çıka bir tane dandirik saskia çıktı gold olarak.... pes diyorum....

Ama bir sürü silver çıktı. Yine de tatmin edici değil.
  • Herkese merhaba arkadaşlar malum açık betaya geçtik bildiğimiz her şeyi unuttuk. Yeniden öğrenmeye çalışıyoruz herkesi bekliyorum.
    Twitch
    NoMatterWhaa - Twitch
    https://www.twitch.tv/nomatterwhaa

• quote:

Orijinalden alıntı: Repaer

PS4de sanırım kimsede çalışmıyor oyun ne zaman gireleceğiz Loading kısmında kalıyor öylece.

Dostum sistem dilini değiştirip İngilizce yapman lazım kapalı beta da böyleydi adamlar hala düzeltmemiş.
    Bu arada Rehber falan hazırlanırsa süper olur ben hala bazı şeyleri tam anlayamadım.
    Mesela kartlarda ki Brave, Strengthen olayını vs.
    Birde aynı kartlardan iki çeşit var dinamik ve düz bunlar sadece görünüşü etkiliyor değil mi oyunda başka bir etkisi yok?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yûnus

quote:

Orijinalden alıntı: Repaer

PS4de sanırım kimsede çalışmıyor oyun ne zaman gireleceğiz Loading kısmında kalıyor öylece.

Dostum sistem dilini değiştirip İngilizce yapman lazım kapalı beta da böyleydi adamlar hala düzeltmemiş.
    Bu arada Rehber falan hazırlanırsa süper olur ben hala bazı şeyleri tam anlayamadım.
    Mesela kartlarda ki Brave, Strengthen olayını vs.
    Birde aynı kartlardan iki çeşit var dinamik ve düz bunlar sadece görünüşü etkiliyor değil mi oyunda başka bir etkisi yok?

Dinamik olması sadece görünüşü etkiliyor.

Brave ise, örnekle anlatayım.
    Rakibin puanı 30 senin 10 olsun.10 puanlık Brave yazan kartı attığında hala rakipten daha az puanın olacak. Bu durumda brave devreye giriyor ve kendini buff lıyor

Strhen de kendini buff lıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 26 Mayıs 2017; 15:26:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yûnus Y kullanıcısına yanıt
    Dinamik olan ve düz olan aynı kart hiçbir farkı yok hocam.Dinamik olanlar premium kart olarak geçiyor daha çok scrap veriyor bozdurunca sadece o görüntü.Rehber hazırlanır elbette ama oyunu komple değiştirdikleri için şuan bilmeden oynuyoruz.Şahsi fikrim kapalı betada daha iyiydi kartların özellikleri daha kolay anlaşılırdı.Şimdi beyin yakıyor kartın neye yaradığını anlamaya çalışırken çok karıştırmışlar.
  • Public Beta başlamadı mı?Oyuna giremiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Bane

Dinamik olan ve düz olan aynı kart hiçbir farkı yok hocam.Dinamik olanlar premium kart olarak geçiyor daha çok scrap veriyor bozdurunca sadece o görüntü.Rehber hazırlanır elbette ama oyunu komple değiştirdikleri için şuan bilmeden oynuyoruz.Şahsi fikrim kapalı betada daha iyiydi kartların özellikleri daha kolay anlaşılırdı.Şimdi beyin yakıyor kartın neye yaradığını anlamaya çalışırken çok karıştırmışlar.

Çok zor açıklamalar.... Bazılarına roman yazmışlar resmen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gwynbleidd. kullanıcısına yanıt
    Aynen o kadar kasmaya gerek yoktu gerçekten kapalı betada ne güzeldi açık ve sade herşey.Bence bazı kartların özellikler kapalı betada daha iyiydi.Örnek veriyorum Nithral çok karizma karttı özelliği ilede.Sahaya attıktan sonra ki kullandığın her wild hunt kartı için patır patır damage veriyordu.Daha iyi bir kombo oluyordu.Şimdi neye yarıyor frost atınca 1 hasar vereceğine 2str hasar veriyor.Kartın kendi ile alakasız gelen bir özellik gibi geldi bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 26 Mayıs 2017; 15:33:54 >
  • Teşekkürler cevaplar için.
    Witcher 3'ü Türkçe yapıp bu oyunu es geçmelerini de anlamadım hala ümitliyim belki resmi çıkışında Türkçe gelir.
  • Elimden geldiğince, dilim döndükçe keywordleri çevirmeye çalıştım.

İngilizce kaynak:https://www.reddit.com/r/gwent/comments/6chgkp/guide_to_all_keywords_on_the_cards_introduced_in/

Ally - Boardın sizin tarafınızdaki ünite.
    Ambush - Yüzü kapalı olarak oynanan ve sadece belirli durumlarda yüzü açılıyor.
    Armor - Üniteye gelen hasarı üstünde tutan ekstra puan
    Banish - Kartı oyundan kaldırmak
    Bond - Ünitenin aynısı, aynı row üstüne konulduğunda tetiklenen yetenek
    Boost - Ünitenin gücünü arttırmak (yeşil buff)
    Brave - Eğer gerideyseniz tetiklenen özellik
    Clash - İki tarafda pas geçmemişse tetiklenen yetenek
    Consume - Bir kartı destroy*la (Ya da mezarındaysa banish*le) ve Consum* lanan Ünitenin gücü kadar boost*la.
    Counter - Gerekli şartlar sağlanırsa sayaçtan 1 puan düşür. Sayaç sıfırlandığında yeteneği tetiklenir. Kart boarddan ayrılırsa sayaç sıfırlanır.
    Damage - Ünitenin gübnü düşür (kırmızı olur)
    Deathwish - Kart öldüğünde üstünde yazan özellik tetiklenir.
    Demote - Bir gold kartı silver'a dönüştür. (Promote* ile bronzdan gold olduysa bronza dönüştür.)
    Deploy - Kart oynandığında tetiklenen özellik.
    Destroy - Bir kardı mezara yolla.
    Discard - Bir kartı destenden ya da elinden mezara yolla.
    Doomed - Units: Ünite öldüğünde banish*lenir.; Special Cards: Kartın özelliği tetiklenince kart banislenir.
    Draw - Destenin en üstündeki kartı çek.
    Effort - Perform the specified action for every card targeted by the preceding ability
    Enemy - Rakibin tarafındaki ünite.
    Gamble - Rakibin destesinin en üstündeki silver ya da bronz karın gücünün 5 den yüksek mi düşük mü olduğunu tahmin et. Kazanma kaybetme durumuna göre kartın açıklamasındaki durumu tetikle.
    Heal - Damage*lenmiş bir birimi base gücüne yükselt.
    Highest - En yüksek güce sahip ünite. Eşitlik durumunda rastlege seçilir.
    Lock - Kartın özelliğini iptal et. Ambush*ların hem özelliğini iptal et, hem de ambush'ları reveal*la.
    Lowest - En düşük güce sahip ünite. Eşiltşik durumunda rastgele seçilir.
    Mulligan - Elindeki belirli sayıdaki kartı desteye yolla ve yeni kart çek.
    Orders - Leader karı oynandığında özelliği tetikle. (but before the Leader's ability is resolved)
    Promote - Bir kartı golda dönüştür.
    Reload X - When a Unit with a Reloaded ability is played adjacent to this Unit, trigger that ability X times
    Reloaded - Trigger this ability when the Unit is played adjacent to Units with the Reload Ability
    Round End - Turun sonunda özelliği tetikle.
    Retaliation - Ünite hasar alır ve ölmez iste özelliği tetikle.
    Reset - Üniteyi base hasarına geri döndür.
    Resistant - Resistant üniteler weather'dan etkilenmez.
    Resurrect - Mezardan bir kart oyna.
    Reveal - Eldeki bir kartı iki oyuncuya da göster.
    Revealed - A Revealed card has been turned over, exposing it to both players
    Shield - Üniteyi bir sonraki hasar azaltma eskisinden koru.
    Spawn - Kartı oyuna ekle ve oyna.
    Spying - A Unit is Spying when it is on the opposite side of the Board from the player who played it
    Stubborn - Bu kartı tekrar elinize alamazsınız.
    Strenghthen - Kartın base gücünü arttır.
    Summon - Destendeki belli bir kartı oyna.
    Timer - Her turn (turnün baş ya da sonunda olabilir/ kartın üstünde belirtilir.) timerdan 1 puan düşür. Timer sıfırlandığında özelliği tetikle. Kart boarddan ayrılırsa timer en baştan başlar.
    Transform - Kartı başka bir karta dönüştür
    Trio - Aynı rowda locklanmamaış 3 ünite olduğunda tetiklenen özellik.
    Turn Start - Bu kartın özelliği kartın bulunduğu tarafın turnünün başında tetiklenir.
    Veteran - Bu özellik 2. ve3. turnün başında kart destenizde, mezarda yada elinizdeyken tetiklenir.
    Weaken - Ünitenin base powerını düşür.

• Keyword eklemeleri bence gayet oldu. Böylelikle bir standart getirmiş oldular ve anlaşılırlığı daha kolay oldu. Sadece biraz keywordler ne işe yarıyor onları öğrenmek gerek. Önceki haliyle yeni yeni NR'ı anlatmak için her karta paragraf yazmaları gerekirdi.

Bir de bu cb daha iyiydi diyen arkadaşları anlamıyorum. Oyun üst seviyelerde çok sıkıcıydı. NG tamamen ölüydü. SK ve NR nadiren görüyordun. 4500 mmr üstü %50 ST %40 Dagon %10 Henseltdi. Üst seviyede 15 liderden sadece 3 tanesi kullanılıyordu. Ayrıca Monster pasifi ve ST pasifi oyunun tüm zevkinin içine ediyordu. Onlardan da kurtuldular oldukça zevkli hale geldi oyun.
  • Oyundan çıkarken her seferinde oyun donuyor. Aynı sorunu yaşayan var mı? Sadece bende mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheAndromeda

Oyundan çıkarken her seferinde oyun donuyor. Aynı sorunu yaşayan var mı? Sadece bende mi acaba?

Bende de var aynı sıkıntı, public betada close betadan daha fazla bug var herhalde.

Bazen weather effectler boostlar falan da gözükmüyor bende.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • NamelessWonder kullanıcısına yanıt
    Ben şu ana kadar bir sıkıntı görmedim. PC de oynuyorum.
  • Isla Tortuga kullanıcısına yanıt
    İşde aradığım yorum meslek lisesi ingilizcesiyle hiç anlaşılmıyordu saol hocam
  • 9 LV oldum. 1 lv sonra rank kasmaya başlayacağım ama hala elimde doğru düzgün tatmin edici bir deste yok. Sıkıla sıkıla oynuyorum resmen. 2k scrapt var. Hangi desteye gitsem bilemedim. NR de biraz iyi kartlar düştü, Keira var.
  • Ranked başladım güzelde gittim ama şuanki konumumda karşımdaki oyuncuların decklerine hayret ediyorum 12 levelda bu kadar birbiri ile uyumlu gold cardlar atmak garip.Parayı basıp keg açmışlar sanırım.
  • Arkadaşlar Herkese Merhaba. Elimden Geldiğince Sorularınızı Yanıtlamaya Çalışacağım.

• Hava kartları gelmezse ve elinde clear card yoksa kaybediyorsun. çok ustası değilim burada baya iyi oyuncular var ama anladığım kadarı ile monster deck baya şuan bitiriyor.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.