Şimdi Ara

gw2 başlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uzun süredir canım mmorpg çekiyor. ff14 denedim biraz ama sevemedim. Wow zaten malum oynadım ama onu da istemiyor canım. gw2 denemek istiyorm ama sanırım full paket almak için 1000 lirayı gözden cıkarmak lazım? Herkes bu yüzden mi hesap alıyor acaba? Ne diyorsunuz sıfırdan başlamanın mantıgı yok mu şu an oyuna




  • sıfırdan başlaman daha iyi olur bence o kadar çok şey varki hepsini kendin öğrenerek ilerlemen daha iyi olur .

  • Bdo denemeni tavsiye ederim.

  • Oynayip seven arkadaslara saygisizlik etmek istemem ama kote mmolarindan uzak durun ki konu sahibi pek de yanasacak biri degil bence. Gereksiz bombos aanlamsiz bi grind koyuyorlar oyuna, combat ve grafik var baska bisi yok oyunlarda.

    He bir de cok alt zorunlulugu koyuyorlar ki daha cok oynasin millet. Bdo, lost ark ikisi de alt zorunlulugu getiren oyunlar, ikisi de full zamanini isteyip surekli ayni seyleri tekrarlatan oyunlar.

    Pvp seviyorsan Albion bakabilirsin, pvp sevmiyorsan dusunme bile.

    Gw2 guzel ama paketlere sahip olman sart + episode diye bisiler var onu da alman gerekiyor.

    Ff14 icin anime tipi sevmen lazim zaten, baya wow gibi de end game de guzellesiyor o.

    En iyi secenek bence su an New World ama hemen degil. NW bir haftaya fresh start sunuculari duyuracak, herkes onu bekliyor. Oyun eskisinden cok daha iyi durumda ve fresh start ile yine bayagi populer olucak gibi. 1-25 lvli degistirdiler komple, daha fazla cesitlilik vs eklendi. Tavsiyem NW'yi takip et fresh sv de basla direkt pisman olacagin bi oyun degil artik. Ben de bekliyorum su anlik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben gw2 ye 5-6 sene önce artık kaç sene olduysa başlarken oyun eski vs başlanmaz diyenler çıkmıştı. Bu kadar zaman sonra hala gw2 ye başlanır mı diye konu açılıyorsa demekki başlanır. Konuyu açtığına göre oyunu araştırıp oynanışını sevdiğini varsayıyorum.


    Sana tavsiyem önce free kısmını oynayıp denemen ardından orta halli en azından 1 karakterin slotları deposu vs açılmış hesap satın alman. Çünkü hesaplar gayet uygun fiyatlı. Oyunu oynamak için yeterince vakit harcayacaksın zaten bide bu tip basit şeyler için gold farmlayarak vakit kaybetmezsin bu şekilde.

  • samimiyetle söylüyorum mmo olarak daha iyisini arenanet yapana kadar gw2 den iyisi yok. senesi önemli değil her yönden eğlenebileceğin çok güzel bir oyundur. 10 senedir oynuyorum yurtiçi yurtdışı çok fazla arkadaşlıklar edindim. kesinlikle tavsiye ederim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.