Şimdi Ara

GÜZELLİĞİ AŞIRI ABARTILAN ÜNLÜLER (BOL SS'Lİ) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
2
Favori
9.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

GÜZELLİĞİ AŞIRI ABARTILAN ÜNLÜLER (BOL SS'Lİ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-Y -- 8 Ağustos 2015; 11:44:37 >
  • Kim kardashianın asıl patlaması p.rnoyla zaten güzel olduğunu pek iddaa eden yoktur zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • candice swenapoel...
  • Bir kezban atasözü der ki:
    SOZ SONKO ÇOK YOKOŞOKLOSONOZ.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fotonu atta bi senin tipine bakalım. bu fotosunu koydugun kadınların en çirkini bile sana bakmaz allahın tipsiz malı
  • İyi de sen kimsin bi caps ver seni görelim bide
  • cara filan hard model onlar zaten senin gibi erkekler beğenmez, kim kardashianı kim beğeniyor tam bir cinsel obje sadece kalçalarını ve göğüslerini beğeniyorlar, barbara palvinin değişik bir tipi var herkesin hoşuna gitmeyebilir ama ben erkeğim diyen her erkek megan foxa ilgi duymazsa ılık diye şüphelenirim lan

• Kesinlikle selena gomez de olmalıydı bu listede.

• Alayı çöp
  • Başlık sahibinin psikolojisi ;

Benim beğendiğim kadın tipi dışındaki kadınları beğenenleri anlamıyorum,bence herkes benim beğendiğim kadın tipini beğenmeli,çünkü evet.
    Yaşı küçük herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnesCimen

cara filan hard model onlar zaten senin gibi erkekler beğenmez, kim kardashianı kim beğeniyor tam bir cinsel obje sadece kalçalarını ve göğüslerini beğeniyorlar, barbara palvinin değişik bir tipi var herkesin hoşuna gitmeyebilir ama ben erkeğim diyen her erkek megan foxa ilgi duymazsa ılık diye şüphelenirim lan

Transformers 2'den foto. Tf2'deki hali en sevdiğim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bencede haklısın dostum fazla abartıyorlar ,bunlar çok daha güzeller bence

GÜZELLİĞİ AŞIRI ABARTILAN ÜNLÜLER (BOL SS'Lİ)  GÜZELLİĞİ AŞIRI ABARTILAN ÜNLÜLER (BOL SS'Lİ)
     GÜZELLİĞİ AŞIRI ABARTILAN ÜNLÜLER (BOL SS'Lİ)  GÜZELLİĞİ AŞIRI ABARTILAN ÜNLÜLER (BOL SS'Lİ)

• Köylü güzeli Adriana Lima tabikide. Anadolunun bağrından kopmuş tipiyle her an inek sağabilecekmiş gibi duran Adriana limanın listede olmaması üzücü.

• Megan fox a laf soledin ya .. Senin yuzune bakarak bagira bagira kahkaha atmak istiyorum

• potur kullanıcısına yanıt
    imza ile avatar uyumu mükemmel
  • Azra Akın hariç haklısın.

• Megan hariç(yengeniz olur) gerisine katılıyorum

• Aynı konuyu Kızlar Soruyorda paylaştılar . 3 gün önce. Çalıntı.

• quote:

Orijinalden alıntı: VergHerl

Aynı konuyu Kızlar Soruyorda paylaştılar . 3 gün önce. Çalıntı.

Kızlarsoruyordakiler ondan alıyormuş

• Güzelliği aşırı abartan ünlüler diye okudum
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.