Bildirim
güzel ve kaliteli bir dinamik sorusu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
cevap 11/5 mi hocam ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_PowerKiNq01 -- 3 Aralık 2013; 19:56:24 > -
Hocam çözümü yazarsan tartısabiliriz çünkü cevap anahtarı şuan yanımda değil fakat ben de farklı buldum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
açıları yanlış almışsın kardeşim dikkat et yatay bileşenini alırken sin kullanırsın cos değil
11/5 bulan arkadaş galiba İşlem hatan var sin ve COS hesabında
Sen 4/25 bulmuş olmalısın Sadece son işlemin hatalı Evet bende böyle yaptım 4/25 buldum fakat sonra Çekti bir şey dikkatimi Şimdi bu durumda sistem sola kayacak fakat sen sağ tarafta sürtünme kuvvetini sağdaki yükün sanki aşağı inmesini engelleyecekmiş gibi aldın Fakat son duruma bakarsan sistem sola koymalı o zaman sürtünme kuvveti sağdaki cismin yukarı çıkmasını engellemelidir Sanki bana da 0 gibi geliyor
quote:
Orijinalden alıntı: MİYOZİN V
Sen 4/25 bulmuş olmalısın Sadece son işlemin hatalı Evet bende böyle yaptım 4/25 buldum fakat sonra Çekti bir şey dikkatimi Şimdi bu durumda sistem sola kayacak fakat sen sağ tarafta sürtünme kuvvetini sağdaki yükün sanki aşağı inmesini engelleyecekmiş gibi aldın Fakat son duruma bakarsan sistem sola koymalı o zaman sürtünme kuvveti sağdaki cismin yukarı çıkmasını engellemelidir Sanki bana da 0 gibi geliyor
Evet gerçekten mantıklı olabilir bence de ..
Sürtünme kuvvetini almaya gerek yok direk düz hesap yaparsak da çıkar o zaman zorluğu gidiyor sanırsam -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X