Şimdi Ara

güzel ve kaliteli bir dinamik sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cevap 11/5 mi hocam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_PowerKiNq01 -- 3 Aralık 2013; 19:56:24 >
  • Hocam çözümü yazarsan tartısabiliriz çünkü cevap anahtarı şuan yanımda değil fakat ben de farklı buldum.

•  güzel ve kaliteli bir dinamik sorusu
  • Bu şekilde düşündüm.

• By_PowerKiNq01 B kullanıcısına yanıt
    açıları yanlış almışsın kardeşim dikkat et yatay bileşenini alırken sin kullanırsın cos değil

• 11/5 bulan arkadaş galiba İşlem hatan var sin ve COS hesabında

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sen 4/25 bulmuş olmalısın Sadece son işlemin hatalı Evet bende böyle yaptım 4/25 buldum fakat sonra Çekti bir şey dikkatimi Şimdi bu durumda sistem sola kayacak fakat sen sağ tarafta sürtünme kuvvetini sağdaki yükün sanki aşağı inmesini engelleyecekmiş gibi aldın Fakat son duruma bakarsan sistem sola koymalı o zaman sürtünme kuvveti sağdaki cismin yukarı çıkmasını engellemelidir Sanki bana da 0 gibi geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: MİYOZİN V

Sen 4/25 bulmuş olmalısın Sadece son işlemin hatalı Evet bende böyle yaptım 4/25 buldum fakat sonra Çekti bir şey dikkatimi Şimdi bu durumda sistem sola kayacak fakat sen sağ tarafta sürtünme kuvvetini sağdaki yükün sanki aşağı inmesini engelleyecekmiş gibi aldın Fakat son duruma bakarsan sistem sola koymalı o zaman sürtünme kuvveti sağdaki cismin yukarı çıkmasını engellemelidir Sanki bana da 0 gibi geliyor

Evet gerçekten mantıklı olabilir bence de ..

• Sürtünme kuvvetini almaya gerek yok direk düz hesap yaparsak da çıkar o zaman zorluğu gidiyor sanırsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: MİYOZİN V

Güzel ve kaliteli bir dinamik sorusu

kardeş yazılıya hazırlanıyorsan bilmem ama ygs-lys için bu kadar zora gerek yok adamlar yorum soruyor konunun mantığını anlasan yeter son lys fizikte top 3-4 tane işlem sorusu vardı onlarda atış elektrik dairesel hareket modern fizik yani mantık daha önemli ama yinede bilmek lazm kendini bu kadar sıkma

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.