Şimdi Ara

Güzel kız+ aşk+ dırdır VS Normal kız + mantık + huzur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çok seksi,çok güzel;alımlı bir kız ama ailesi olsun kendisi olsun dırdır,şamata eksik olmuyor,maddi bağlamda istekleri nispeten yüksek kız mı?(aşk yüksek seviyede)

Yoksa,

Normal güzel,gideri normal olan,ama sana çok değer veren,sorun çıkarmayan,maddi istekleri çözülebilir seviyede bir kız mı?(mantık üst seviyede)

Siz olsanız evlilik için hangisi şıkkı seçerdiniz?

• anlaşabildigimi
  • Kesinlikle huzur...

Güzellik 1 aydan sonra sıkacaktır...
  • Usta sorduğun da sorumu ? Güzel kızın çok eksiği var, biraz daha dengele durumu.Ona göre karar verelim.Şu haliyle kesinlikle normal kız tabi ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Usta sorduğun da sorumu ? Güzel kızın çok eksiği var, biraz daha dengele durumu.Ona göre karar verelim.Şu haliyle kesinlikle normal kız tabi ki.

Abicim olanı yazdım;

Bir yerde aşk,diğer yerde mantık.
  • tanıdığım tum guzel kızlar ya da kendini güzel zannedenler beyinden yoksun olmuşlardır. kısaca 2.seçeneği yemede yanında yat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birde normal olupta kendini bi b.k sanan tipleri var onlar hepsinden daha beter
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kız/kadın güzel oluyo ya
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dostum sorunun cevabı sorunun içinde aslında
  • Huzur bulamadığım kıza neden aşık olayım ki? Huzur bulduğumu seçerim, keyfime bakarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay Şizofren -- 31 Mart 2012; 12:49:02 >
  • Ya işin özü arkadaşlar,

Benim doktor bir bayanla ilişkim var,kızla aram çok iyi,ailesi ile felan da tanıştım.Gayet iyi bu anlamda.

Ama içimde birşeyler eksik be,ne bileyim önceden üniv. öğrencisi bir kızla beraberdim hatta forumda konusu da vardı,onla yaşadığım heyecanı bu kızla nedense yaşıyamıyorum.

Kızı terkedip yeni sulara mı yelken açayım yoksa devam mı edeyim kafayı yemek üzereyim,yeni ve güzel kız bulacam ama muhtemelen cahil ve dırdır çıkar,ailesi çok şey ister felan diye korkuyorum;ayrıca ailem de bu kızı çok istiyor,anlayacağınız döt gibi kaldım.
  • her zaman zor daha çekici gelmiştir. maalesef güzel kız diyorum öteki bi zaman sonra sıkar dırdır olmadan olmuyor
  • Usta kız ile ailen mi evlenecek ?

Durum şimdi netleşti.Önce bir güzel kızla tanış bakalım, Miranda Kerr tarzı ise arkana bile bakma.Onun dışındaki durumlarda seçenekleri değerlendirirsin.
  • Iyi kızlar sevilir, guzel kızlar bafilenir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faho

Evet arkadaşlar,

Çok seksi,çok güzel;alımlı bir kız ama ailesi olsun kendisi olsun dırdır,şamata eksik olmuyor,maddi bağlamda istekleri nispeten yüksek kız mı?(aşk yüksek seviyede)

Yoksa,

Normal güzel,gideri normal olan,ama sana çok değer veren,sorun çıkarmayan,maddi istekleri çözülebilir seviyede bir kız mı?(mantık üst seviyede)

Siz olsanız evlilik için hangisi şıkkı seçerdiniz?

Parantez içleri karşılıklı değişsin,tabi ki altta ki derim

• güzeli alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrueBlack

birde normal olupta kendini bi b.k sanan tipleri var onlar hepsinden daha beter

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mylo

tanıdığım tum guzel kızlar ya da kendini güzel zannedenler beyinden yoksun olmuşlardır. kısaca 2.seçeneği yemede yanında yat

+1
  • kız olsun da nasıl olursa olsun adamım

Güzel kız+ aşk+ dırdır VS Normal kız + mantık + huzur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eksi-1 -- 31 Mart 2012; 13:11:43 >
  • Güzel + zengin + anlasabilecegim + hic yaslanmayan at gibi bisey olsa yeter fazlasında gözüm yok
  • Kızın maaşı ve işi de sağlam,bu da ister istemez ibreyi kaydırıyor,ne bileyim ben özel işle uğraşan biriyim,yarın birgün batarsam arkam sağlam olur,bu da rahatlatıyor.

Ama işte kızla buluşurken heyecanlanırsın ne bileyim şebeklik yapıp şekilden şekilde girersin,hep yanında olsun istersin vb... bunlar olmuyor.

Ailem de başka ,hele çok güzel bir kızla izdivaç yaparsam başımın dertten kurtulmayacağını,kızın anası babası ile de uğraşmak zorunda kalacağımı vb... beyan ediyorlar ve içten içe baskı oluşturuyorlar.Hele güzel kızın " kıytırık da olsa " çalıştığını varsayarsak başımın çok da ağrıyacağını,güzel kızın 1'i 10 yapacağını para muhabbeti olsun diğer faktörler olsun üstüne basa basa belirtiyorlar.

Bu da karar verme noktasında kaos ortamına sürükledi beni,tam bir çıkmazdayım.Kızı da üzmek istemiyom ama kendim de bu şekilde çok mutlu sayılmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faho -- 31 Mart 2012; 13:15:03 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.