Şimdi Ara

Güzel el yazısı yazmak.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
11.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sizin de yazının benim gibi çirkin mi yoksa okulda bi hocamın söylerdi; inci gibi mi?

nasıl düzeltiriz bu el yazısını? okunmayacak kadar bozuk deil ama eğri büğrü....

el yazısı gerçekten insanın kişiliği; karakteri hakkında bilgi verebilir mi???

• Benimde el yazım berbat ama yakın zamanda bilgisayara döndüğü için işler pekte sorun çekmeyeceğiz gibime geliyor...
  • benim el yazım her zaman düzgün olmuştur...
  • aynen ya hoca bişi yaz diyo 2 satır gidip bilgisayardan çıkartıyom
  • quote:

Orjinalden alıntı: pcpratik_editor

Benimde el yazım berbat ama yakın zamanda bilgisayara döndüğü için işler pekte sorun çekmeyeceğiz gibime geliyor...

haklısın ama el yazısı biryerlerde mutlaka lazım oluyor.. en kötü ihtimal imza fln atacağımızda ad soyad yazmak gerekiyor...
  • Genellikle kızların yazısı daha iyi oluyor.

Benim de yazım çok kötü.İlkokula başlamadan önce okuma yazma öğrendiğim için kötü yazdığımı söylemişlerdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jakoben

Genellikle kızların yazısı daha iyi oluyor.

Benim de yazım çok kötü.İlkokula başlamadan önce okuma yazma öğrendiğim için kötü yazdığımı söylemişlerdi.

evet kız arkaaşlarımın hemen hepsi inci gibi yazı yazıyor..

haklı olabilirsin ben de ilkokul 1 ve önvesinde sol el ile yazıyordum, sanırım müfettiş geldi birgün ve sağ ile yazmaya başladım:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fıkra ve komik yazı kutusu:D
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • farketmezyazdıklarını anlayabiliyorsan sorun yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: electronics

farketmezyazdıklarını anlayabiliyorsan sorun yok.

öyle ama yine de biraz daha güzel olsa fena almaz

bi yolu yok mu bu işin???
  • benim yazım 'inci' gibidirçok seviyorum yazmayı. ondan dolayı da olabilir. sık sık yazarım. günlük tutarım hatta. bitmiş 3 kalın günlük defterim var. yazmak çok güzel. güzel yazmak ise muhteşem
  • quote:

Orjinalden alıntı: jakoben

Genellikle kızların yazısı daha iyi oluyor.

Benimde aynı problemim var... iiki klavye çıktı.. hızlı yazıyorum ama bakmadan yazabilmek için çalışıyorum bazen..

Uzunbir süredir kalemle yazı yazmadığım için şimdi yazı yazmakta bayağı bir zorlanıyorum açıkçası.. Bence çok yakın bi zamanla kalemle yazı yazma RENKLAM kokacak.. bööle şeylere GERENK kalmayacak arkadaşlar..

• Ben hep el yazisi yazarim. Bunun icin calisma istiyor. Mesela bir harfi yavas olarak bir sayfaya yaz ve en duzgun halini yapmaya calis zamanla otomatik oluyor amaaaaaa ders notlarini normal yaziyorum bazen kendi yazimi okuyamiyorum cunku(cogu zaman)
  • Kızlar genelikle şekle önem verdikleri için yazıları güzel olur ama erkekler için yazının güzel olup olmaması önemli değildir içeriğinde ne yazılmış ona bakar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Markandeya

ders notlarini normal yaziyorum bazen kendi yazimi okuyamiyorum cunku(cogu zaman)

quote:

TDK Turkce Sozluk

Doktor: Cirkin yazip da kendi yazisini okuyabilen kimse.

alttaki alintiyi sallamis olabilirim..
  • şifreli yazarım herkes okuyamaz
  • kendi yazısını okuyamayan doktorlar da var. kendi yazdığı yazıyı iki gün sonra göster ne yazıyor burada derler. babam doktor oradan biliyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: ned johnlansen

quote:

ders notlarini normal yaziyorum bazen kendi yazimi okuyamiyorum cunku(cogu zaman)

quote:

TDK Turkce Sozluk

Doktor: Cirkin yazip da kendi yazisini okuyabilen kimse.

alttaki alintiyi sallamis olabilirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liero -- 6 Mayıs 2006; 17:47:11 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ares_turk

Kızlar genelikle şekle önem verdikleri için yazıları güzel olur ama erkekler için yazının güzel olup olmaması önemli değildir içeriğinde ne yazılmış ona bakar

+1
  • quote:

Ben hep el yazisi yazarim. Bunun icin calisma istiyor. Mesela bir harfi yavas olarak bir sayfaya yaz ve en duzgun halini yapmaya calis zamanla otomatik oluyor amaaaaaa ders notlarini normal yaziyorum bazen kendi yazimi okuyamiyorum cunku(cogu zaman)

bence de çalışarak yazını düzeltebilirsin,
    ilkokuldaki gibi yani...
  • ben hala bu yazı nasıl düzeltilir bilmiyorum:(

fikri olan var mı?
  • yazı karakterse
    doktorlar psikopattır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.