Şimdi Ara

Güzel D&D stilinde oyun var mı bildiğiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Old-school havasını yaşayabileceğim, karakter yaratma ekranında saatlerimi statlarla, alignment, race ve class lar ile harcayabileceğim, güzel D&D bazlı oyun var mı bildiğiniz? Action RPG aramıyorum, hardcore olacak anlayacağınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Millennium

Old-school havasını yaşayabileceğim, karakter yaratma ekranında saatlerimi statlarla, alignment, race ve class lar ile harcayabileceğim, güzel D&D bazlı oyun var mı bildiğiniz? Action RPG aramıyorum, hardcore olacak anlayacağınız

Bahsettiğin oyunu oynamadım ancak özellikleri Diablo'ya oldukça benziyor.Yani oynamadıysan Diablo II + Lord Of Destruction oynamanı tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantom7

quote:

Old-school havasını yaşayabileceğim, karakter yaratma ekranında saatlerimi statlarla, alignment, race ve class lar ile harcayabileceğim, güzel D&D bazlı oyun var mı bildiğiniz? Action RPG aramıyorum, hardcore olacak anlayacağınız

Bahsettiğin oyunu oynamadım ancak özellikleri Diablo'ya oldukça benziyor.Yani oynamadıysan Diablo II + Lord Of Destruction oynamanı tavsiye ederim

Yok hocam arkadasın dediği diablodan farklı bi şey onla alakası yok.D&D sistemini kullanan Never winter nights 1 ve 2, Dungeons and dragon online bu iksini biliyom daha da vardır aslında. Yani bole oyunda karakter yaratmak için gecen zaman oyunun nerdeyse 3 te biri zamanımı alıo. +1 str nin bile hesabını yapıosun yani

• quote:

Orijinalden alıntı: exwarden

quote:

Orijinalden alıntı: Phantom7

quote:

Yok hocam arkadasın dediği diablodan farklı bi şey onla alakası yok.D&D sistemini kullanan Never winter nights 1 ve 2, Dungeons and dragon online bu iksini biliyom daha da vardır aslında. Yani bole oyunda karakter yaratmak için gecen zaman oyunun nerdeyse 3 te biri zamanımı alıo. +1 str nin bile hesabını yapıosun yani

Diablo'da da karakter puanlara falan dağıtırken bayağı olay oluyo onun için örnek vermiştim, neyse genede oynamadıysa oynasın ya bi de diablo yu

• Oynamadıysan klasikleri oyna. Baldur's Gate, Icewind Dale..
    SW:KOTOR'da da FRP kuralları baz alınmış, oynamadıysan oyna derim.

Her ne kadar D&D kuralları olmasa da güncel kaliteli RPG'lerden Unepic var, denemediysen denemeni tavsiye ederim.
  • Icewind Dale serisi, Baldur's Gate serisi, Planescape Torment, NWN 1-2 bunların hepsi eski DnD kuralları da olsa uyguluyorlar. Bir yanlışım varsa affola yine de...

Ama old-school RPG'lerden sana 2 oyunu özellikle oynamadıysan öneriyorum. Biri Arcanum diğeri Planescape Torment...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeaCulpa_27

Icewind Dale serisi, Baldur's Gate serisi, Planescape Torment, NWN 1-2 bunların hepsi eski DnD kuralları da olsa uyguluyorlar. Bir yanlışım varsa affola yine de...

Ama old-school RPG'lerden sana 2 oyunu özellikle oynamadıysan öneriyorum. Biri Arcanum diğeri Planescape Torment...

NWM dışında hepsini oynadım

Arcanum unutulur mu ben öyle oyun oynamadım, onun gibi bir oyunla daha karşılaşmadım daha.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • NWN 1 ve 2 yi oyna derim o zaman. Temple of Elemental Evil var, DnD dibidir ama bütün patchlerini yüklemeden sakın oynama.
    Yakın zamanda Legend of Grimrock çıkacak Eye of the Beholder, Dungeon Master tarzı seviyorsan oda bulunmaz hint kumaşı.
    Star Wars seviyorsan arkadaşların dediği gibi Kotor 1&2 çok iyidir. 2. oyun için gene community patch var onsuz oynama :)

Gene ortaçağdan ve DnD den uzak Fallout 1-2 var oynamadıysan durma buralarda :) Hazır Fallout bedava gog.com da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 8 Nisan 2012; 10:15:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

NWN 1 ve 2 yi oyna derim o zaman. Temple of Elemental Evil var, DnD dibidir ama bütün patchlerini yüklemeden sakın oynama.
    Yakın zamanda Legend of Grimrock çıkacak Eye of the Beholder, Dungeon Master tarzı seviyorsan oda bulunmaz hint kumaşı.
    Star Wars seviyorsan arkadaşların dediği gibi Kotor 1&2 çok iyidir. 2. oyun için gene community patch var onsuz oynama :)

Gene ortaçağdan ve DnD den uzak Fallout 1-2 var oynamadıysan durma buralarda :) Hazır Fallout bedava gog.com da.

Kotor ları oynadım, Fallout ları yüz kez oynamışımdır

Legend of Grimrock ön sipariş ettim bekliyorum

• takip
  • d&d usulü, güzel zar atma şansına dayalı drakensang oyunları var tavsiye ederim
  • Bak o kadar oynadığım oyunlar gene de unutuyorum :)
    Wildlove'ın dediği gibi Drakensang serisini oynayabilirsin. Şu aralar D&D ye en yakın çıkan oyun bunlar. Başlangıçta biraz ağır ilerler ama 2 side güzel oyundur.
    Bu aralar ne varsa Avrupalılarda/Asyalılarda var. ABD tarafından sağlam RPG gelemedi...
  • D&D'nin açılımı tam olarak nedir dostum.. Merak ettim..
  • Dungeons&Dragons.
  • Bakıyorum konulara gözden kaçan rpg var mı diye yok hepsini oynamışım bi grimrock o da malum...
  • PCSX 2 emulatörü ile Final Fantasy X oyna.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.