Şimdi Ara

Güzel bir oyun laptopu önerin ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Fİyat max 2500 tl olacak şekilde oyun laptopu önerir misiniz ? mümkünse ekran kartı gtx serisi olsa müthiş olur

www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=465987&kat=6454&lang=tr-TR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Alexander Anderson

Fİyat max 2500 tl olacak şekilde oyun laptopu önerir misiniz ? mümkünse ekran kartı gtx serisi olsa müthiş olur

biraz daha eklerseniz,bu bilgisayarı öneririrm.
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-msi-nb-ge60-2pc-400xtr-apache-i7-4710hq-8gb-128ssd-plus1tb-7200-181325172/detay/

• Bu fiyata çok güzel masa üstü PC dizersin be kardeşim..
    Bence toplama PC işini de bir düşün. Hem daha güvenilir, hem donanım ekleme çıkarma daha kolay ve bulma şansı daha yüksek..

Orijinalden alıntı: SerkanS10

bütceni biraz artırabılırsen tavsıye ederım
    https://www.notebookadresi.com/lenovo-ideapad-y510p-59-59407130-notebook

çift ekran kartlı olmasının tam olarak avantajları nedir bilgilendirirseniz
    Daha Fazla Göster
  • Bu fiyata alabileğin genel olarak 3 laptop var diyebiliriz.
    Monster abra a5 v1.1.2/v2.1.1
    Msi ge60 i5 ve gtx850 sahip olanı
    Lenovo y510p

Lenovo almamanı tavsiye ederim. Gördüğüm kadarıyla oldukça sıkıntılı bir cihaz. 2 ekran kartı yüzünden aşırı derecede ısındığı söyleniyor ve diğer modellere göre 2 kat fazla güç tüketimi yapıyor. Ayrıca 2. ekran kartını koyabilemek için optik sürücüsü çıkarılmış. Kasa yapısı yüzünden soğutucuların işe yaramadığı da söyleniyor.

Monster abra a5 2 versiyonu var. 2 versiyonun da bileşenleri aynı tek fark kasaları. Ekran kartı olsun işlemci olsun fiyatına göre oldukça iyi. Kasa farkı olarak v1.1.2 kalın bir yapıya sahip. Kötü bir hoparlöre sahip ve bir süre sonra kasada soyulmalar olabiliyormuş. Ama ısınma sorunu yok. V2.1.1 ince ve daha sağlam bir kasaya sahip. Hoparlörü daha iyi ama ısınma sıkıntısı olduğu söyleniyor.

Msi ge60 bir çok modeli var. 2500 lira cıvarında olan modeli i5 4200H gtx850 ekran kartına sahip. İşlemci oyunlarda i7 4700 den çok aşağı kalmaz ama ekran kartı 10 fps kadar az performans verir. Fiyatının fazla gözükmesinin sebebi markanın msi olması, verdiği çantası ve tabiki sahip olduğu steel series klavyesi. Ayrıca kasaları abra a5 v2.1.1 ile hemen hemen aynı diye biliyorum. Yani ısınma olayları hemen hemen benzerdir.

Bana kalırsa lenovoya hiç bulaşma. Lenovo y510p almak kumar gibi bir şey. Alıp sıkıntı yaşamadım diyen de var alıp başı dertten ayrılmayan da. Gözlemlerim sıkıntı çekenlerin çok olduğu yönünde.
    Monster markaya duymamış olabileceğin için güvenemeyebilirsin o yüzden bir şey diyemem. Ama bildiğim kadarıyla 15 gün içinde koşulsuz iadesi var. Bence firmayı ara konuş eğer gerçekten iadeyi kabul ediyorlarsa alıp dene memnun kalmaz veya beğenmezsen msi a bakabilirsin. Yok ben güvenemem diyorsan direk msi da alabilirsin.

Genel olarak 2500 lira civarında benim bildiğim oyunlarda performans almak için alabileceğin laptoplar bunlar. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KR3BNAC -- 3 Ekim 2014; 23:50:52 >

• Oncelikle ilgi alakan icin cok tesekkur ederim.lenovonu cift ekran karti oyunlarda msi ve monster'in laptoplarina gore kac fps fark gosterir?isinma sorununu sogutucu ile halledemezmiyim ? Bide 2.el laptoplar alinirmi sizce siz ne dusunuyosunuz

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.