Bildirim
GÜZEL BİR OLASILIK SORUSU
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Cevap ne hocam
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
1/25 hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Yanyana ikili ciziliyorlar tüm duruma 6 faktoriyel diyebilir miyiz arka arkaya cizilmelerinden bi farkı olmaz mi
tüm durumda yer değiştirirken başka bir sınırlama koymadığı için 6! dediğimiz zaman tüm durumları almış oluruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-88BB6CDAE -- 13 Haziran 2020; 11:38:11 >
Hocam videodaki çözümde tekrarlı permütasyon yapıyordu siz nasıl tekrarlı permütasyona ihtiyaç duymadınız?
eğer 6!/3!.3! dediyse oradaki kişileri özdeş kişiler olarak kabul etmiş. ya da soruda oluşacak farklı görüntüleri sadece renk bakımından düşünmüş.
Hocam çok teşekkür ederim sizi yoruyorum ama bu tür soruları bir türlü anlayamıyorum.
Hocam 3 kızdan ikisini ön taraf için seçerken bu kızların kırmizı kostümlü olduğunu nereden biliyoruz?
ilk önce hiçbirinde kostüm olmadığını düşün. daha giydirmedik yani. 3 kızdan 2 sini seçtiğimiz anda onlara kırmızı kostüm giydirmiş oluyoruz. çünkü istenen durum bu. arkada kalan kız ister kırmızı giyer ister mavi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X