Şimdi Ara

GÜZEL BİR OLASILIK SORUSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çözüp detaylı olarak açıklayabilecek biri var mı?
    GÜZEL BİR OLASILIK SORUSU

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cevap ne hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • karışık123 K kullanıcısına yanıt
    1/25 hocam

• GÜZEL BİR OLASILIK SORUSU

tüm durum için 6 kişiden 3 kişi seçtik ve bunlara mavi giydirdik. geri kalanlar da kırmızı giymiş oldu. ve kendi aralarında 6! şekilde sıraladık. bu tüm durum

öne 2 kız koymak için 3 kızdan 2 tanesini seçtik. kendi aralarında sıraladık. bunlar kırmızı giydiği için arkadaki 4 kişiden 1 tanesi kırmızı giyecek. 4 kişiden 1 tanesini seçtik ve arkadakileri kendi arasında 4! şekilde sıraladık. bu da istenen durum

• Yanyana ikili ciziliyorlar tüm duruma 6 faktoriyel diyebilir miyiz arka arkaya cizilmelerinden bi farkı olmaz mi

• karışık123 K kullanıcısına yanıt
    tüm durumda yer değiştirirken başka bir sınırlama koymadığı için 6! dediğimiz zaman tüm durumları almış oluruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-88BB6CDAE -- 13 Haziran 2020; 11:38:11 >
  • Hocam videodaki çözümde tekrarlı permütasyon yapıyordu siz nasıl tekrarlı permütasyona ihtiyaç duymadınız?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İLGİNÇ BİR ZEKA SORUSU!!
    15 yıl önce açıldı
    Garip bir soru :)
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eğer 6!/3!.3! dediyse oradaki kişileri özdeş kişiler olarak kabul etmiş. ya da soruda oluşacak farklı görüntüleri sadece renk bakımından düşünmüş.

• Hocam çok teşekkür ederim sizi yoruyorum ama bu tür soruları bir türlü anlayamıyorum.
    Hocam 3 kızdan ikisini ön taraf için seçerken bu kızların kırmizı kostümlü olduğunu nereden biliyoruz?

• ilk önce hiçbirinde kostüm olmadığını düşün. daha giydirmedik yani. 3 kızdan 2 sini seçtiğimiz anda onlara kırmızı kostüm giydirmiş oluyoruz. çünkü istenen durum bu. arkada kalan kız ister kırmızı giyer ister mavi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.