Şimdi Ara

Güzel Bir Maç Hikayesi Sivasspor-Trabzonspor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Arkadaşlar oyuncularımızda var videoada izledim ne maç olmuş be çok hoşuma gitti valla

DRIVE THE CHANGE
  • Engin Burak a pas vermiyor burak kızıyor :))sonra engin ben oynamıyorum artık diyor

DRIVE THE CHANGE
  • Galatasaray neresinde var bu konunun?

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

Galatasaray neresinde var bu konunun?

Yav gs yok da engin ,burak ,selçuk diyalogları ve maçın hikayesi hoşuma gitti paylaşmak istedim.Trabzonsporlu kardeşlerim kusura bakmasınlar

DRIVE THE CHANGE
  • Ben beğendim paylaşımı teşekkürler. Trabzondayken hiç dikkat edip izlemediğim selçuk'u ts formasıyla görmüş oldum, engin'in tribi ise ibretlik... Burak'ta yırtınıyor soyunma odasına giderken...

Yüksel TÜRK; Senin İçin Yükselmenin Hududu Yoktur!
    Yüzde Yüz TÜRK Olduğun Gün; Cihan Senindir!

MSI GE72VR 7RF Apache Pro : i7 7700HQ, 2x8 GB Kingston DDR4 2400Mhz RAM, GTX1060 3GB, 500GB Kingston A2000 M.2 SSD, HGST 1 TB 7200Rpm HDD, Intel(R) Wi-Fi 6E AX210 160MHz, 17.3" AntiGlare FHD 120 HZ LCD, SteelSeries RGB Keyboard, Dynaudio 4x2w + 3w Sub. Zalman NS2000, MSI GG GM08 Clutch, MSI DS502 Gaming 7.1, XBOX 360 Wi-Fi Gamepad, Seagate Backup Plus 4TB 2.5" USB 3.0 HDD
    iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple, Fiat Egea Hatchback 1.4 Lounge Plus Export (2020)
    İstisnalar "Galatasaray" ise, Kaideyi Parçalarım!
  • Sivasspromuzun 2. golü ........................ ............. .............. .......... (noluyo la)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.