Şimdi Ara

güzel bir bayanla evlenip ayle kurmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • babamın milyonları var ama ben 1500 lirayi bile üretemeyecek durumdayım. para olmazsa çocuyuma bakamam. güzel bir bayan da bana bakmaz. aylem tarafından sürekli tehtit ve hakaret görüyorum. kurmak istiyorum ama 1400 liraya çalışacak eleman bulamıyorum. 3 ay sonra işten çıkıyor. bu ülkenin insanları nankör beyler. insanlar deyer bilmiyor.



  • Turbocum ayle değil o "aile"

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aile kurmadan önce Türkçe kursuna gitmeni tavsiye ederim.
  • ya şimdi güzel kız lehçeye bakmaz diyeceğim ama gelmişiz 2017 yılına internet denilen ortamda her türlü bilgi mevcut, hayır yani sen de okuyup yazıyorsun. E be kardeşim bi adam akıllı düzelt şu kelimelerinin yazılışlarını .

    ayle nedir?
    çocuyuma nedir
    tehtit hadi gene neyse
    deyer nedir?

    ayrıca bir şeyi de anlamadım, 1500 lirayı üretemeyecek durumdasın, 1400 liraya çalışacak eleman bulamıyorsun.

    Ben ne okuduğumdan anladım, ne de yazdıklarına bir anlam veremedim hiç kusura bakma. babanın milyonları varsa git elini öp senden bu halinle bi cacık olmaz. Adamın babası trilyoner gelip de açtığı konuya, yazdığı yazıya bak.
    İnanmadım ben bunlara, o da ayrı bir konu.
  • Rıza.BN. kullanıcısına yanıt
    hocam bir de fosil grubu üyesi olacaksın.. adam troll
  • Konu sahibi 89 gün ban yemiş. :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha yazamadığın bir oluşumu kurmayı hayal etmek...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.