Şimdi Ara

güzel bi xperia önerir misiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amerikadan kardeşim gelecek ve fırsatım varken yarı fiyatına bir telefon alayım diye düşündüm
    ancak bu konuda çok bilgili olmadığım için sizin de görüşlerinizi almak istiyorum

ayıracağım bütçe 300-400 dolar kadar.
    aşağı yukarı buradaki 1000-1500 TL bandına denk gelir.
    istediğim özellikler
    (4.5'' -5,5'' !!! arası ekran 1920x1080 çözünürlük) z1 compat için biraz tölerans tanıyabiliriz
    13mp+ kamera
    4 çekirdekli işlemci
    ve biraz uzun batarya süresi
    bu kadar seçtikten sonra bile onlarca sony çıkıyor karşıma çıkamadım işin içinden :)

sizlerin aksi yönde bi önerisi olmassa xperia z c6603 bu isteklerimi karşılıyor
    http://www.hepsiburada.com/liste/sony-xperia-z-c6603/productDetails.aspx?productId=telcepsonxperiaz&categoryId=371946
    http://www.amazon.com/Sony-Factory-Unlocked-International-version/dp/B00AXSXDFI/ref=sr_1_17?s=wireless&ie=UTF8&qid=1404751144&sr=1-17&keywords=xperia+z1

• ben olsam nexus 5 alırdım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eger alabiliyorsa butceye göre xperia Z1 bakilabilir buradan ucuza gelmesi avantaj,eger z2 oluyorsa olk tercih z2 olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG G2 de var 375$ dolara benim için gerçekten karar vermesi zor bi durum ama bakalım hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePiraeusHunter

LG G2 de var 375$ dolara benim için gerçekten karar vermesi zor bi durum ama bakalım hayırlısı

Aslinda z2 olmuyorsa z1 yerine daha ucuzsa g2 mantikli bir alternatif..

• Z2 diyeceğim de hakkındaki şikayetlere baktım da z1 tavsiye ederim. Z de iyidir.

• Z2.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    d-smart önerir misiniz?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Xperia Z1 olursa Z2
  • Z2

• güzel güzel z2 öneriyorsunuz ama "ayıracağım bütçe 300-400 dolar kadar. " demiştim
    c6603 htcdesire veya lg g2 alabiiyorum tercihimi g2 den yana kullanmaya karar verdim teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.