Şimdi Ara

Güvercin yumurtası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçtiğimiz bir kaç haftada evdeki odamın camına (başka şehirde yurtta kalıyorum) güvercin yuva yapmış her sene yaptığı gibi ve 2 tane de yumurtası varmış. Ancak geçtiğimiz günlerde martılar bu yuvayı dağıtmış ve yumurtalardan birini kırmış, diğerine dokunamamışlar panjurlar koruduğu için. Fakat anne güvercin 2, 2.5 gün gelmemiş ve ailem de yumurtayı belki donmamıştır diye içeri almış.

Malum İstanbulda bu aralar yağmur ve serin hava hakim, bu yumurtanın hala sağlıklı doğması mümkün mü? Sonuçta 2 gün kadar annesi ısıtmadı yumurtayı. Bununla ilgili tecrübesi olan ya da bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Eğer mümkünse kaç saatte bir hareket ettirmek gerekli ve nasıl saklamak gerekli?

Her sene evime döndüğümde bir kaç gün sonra yumurtadan çıkardı yavru güvercinler, üzüldüm bu sefer böyle olmasına ve bu yumurta kurtulursa büyütüp doğaya bırakmak istiyorum. Lütfen acil bir şekilde önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

• birincisi o yumurtanın işi bitmiştir iki gün yatmadıysa ikincisi bitmemiş olsabile kuşlar birdaha yatmaz onun üstüne
    atsınlar o yumurtayı mevsim yaz yenisini yaparlar
  • Tekrar yatmayacaklarını biliyorum, o yüzden acaba nasıl saklamak gerekli diye soruyorum. Çoraplardan yuva yapmışlar Şansımızı deneyelim, ne kadar sürede çıkarlar normalde yumurtadan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Force

Tekrar yatmayacaklarını biliyorum, o yüzden acaba nasıl saklamak gerekli diye soruyorum. Çoraplardan yuva yapmışlar Şansımızı deneyelim, ne kadar sürede çıkarlar normalde yumurtadan?

kuluçka makinesi dışında yavru çıkması imkansızdır 27-29 gün arası çıkıyorlar yavrular
  • Teşekkürler yardımınız için, üzüldüm yumurtanın başına böyle bir şey gelmesine.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Böcek ısırığı
    4 yıl önce açıldı
    BILDIRCIN YUMURTASI İÇEN VARMI !
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.