Şimdi Ara

Güvercin yakaladık kaç lira eder? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Geçen yaz bizim evede dadanmisti birisi
    sahibi vardır zarar vermeden hevesi alıp salinabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naylon Brando -- 28 Eylül 2013; 19:11:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sal onu
  • Pek pahalı bir kuş değil.Takla atan cinsten olsa iyi fiyat ederdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Realist-

her şey para değil , düşünsene hayvanı ömür boyu kafes içinde yaşatacaksın ne için ? 10 -15 lira için.Eğer para çok önemliyse senin için ben veririm sana o parayı yeter ki sal hayvanı hayatını hür ve özgür bir şekilde yaşasın

Aynen satma sakin verrim parasini yeterki sal

• quote:

Orijinalden alıntı: TikDiyenTüleyman

quote:

Orijinalden alıntı: -Realist-

her şey para değil , düşünsene hayvanı ömür boyu kafes içinde yaşatacaksın ne için ? 10 -15 lira için.Eğer para çok önemliyse senin için ben veririm sana o parayı yeter ki sal hayvanı hayatını hür ve özgür bir şekilde yaşasın

+Yan yatmış sekiz.

Sırf 20 lira için güvercinin ölene kadar o kafes içinde yaşayıp özgürlüğünü elinden almış olacaksın.Yazık gerçekten..O kadar mı.düştünüz ya.

Bi yere kadar haklısınız.Ona bakılırsa sırf kafes kuşları vardır.Örneğin kanaryalar,kanaryaları kafes dışna çıkarttığın zaman zaten doğal hayttaki ömrü 2 saattir.Hem kendine yuva bulamaz uzun süre uçamaz hatta hiç uçamaz,kafes kuşu olduğu için kanat kasları iyiden iyiye yitisini ve duyusunu işlevselliğini kaybetmiştir,yada kargalar tarafından telef edilecektir.Güvercin ise salma kuşudur.Dinimize görede bir sakıncası yoktur.Kafeslerde üreye bilen kuşlar dinen bakılabilir.Fakat üreyemeyen soyunu devam ettiremeyen (saka gibi) kuşlar dinen bakılamaz.

• biraz besle sana alıssın oyle sal sahipliyse eski sahibinin yanına geri doner yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: CastamereDH

quote:

Orijinalden alıntı: Excision

Arkadaşlar merhaba.
    Kuzenim ile beraber güzel bi güvecin gördük hemen yakaladık tabi kaç lira eder yoksa salı verelimmi?
    Cinsi Uzun gagalı oynar kuşuymuş internette baktık.

Salı verin

Salıya kadar yaşamaz hayvan. Pazartesi en geç versinler.

• Yeni nesil olmadi hic

• Şu resme bakarsak yaş en fazla 15
     Güvercin yakaladık kaç lira eder?

Bu arada anladık televizyonunuz var koydurtma benim külüstürü buraya.
    Ek olarak benimde balkonumda güvercinim var.Kendisi gelip yuva yapmış banada beslemek düşer senin gibi yakalamak değil.O hayvandan farkın kalmıyor böyle yaparsan.
  • olum hayvanın psikolojisini bozmadan salıver gitsin en büyük günahlardan biri kuşun gökyüzünde olması lazım odanın içinde değil.
  • saldık beyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Şu resme bakarsak yaş en fazla 15
     Güvercin yakaladık kaç lira eder?

Bu arada anladık televizyonunuz var koydurtma benim külüstürü buraya.
    Ek olarak benimde balkonumda güvercinim var.Kendisi gelip yuva yapmış banada beslemek düşer senin gibi yakalamak değil.O hayvandan farkın kalmıyor böyle yaparsan.

Kuyruğundan tutarak poz verdirme çabasına bakarsak o yaşı daha da düşürmek lazım bence.

(Neyse ki fazla eziyet çektirmeden salmışlar...)

• Offf onun bifteği nasıl olur ama haşlanırsada süper olur
  • 7 yıllık güvercinci burada.Kardeş beyaz posta yakalamışsın.10tl eder. Ama 5 falan derlerse ver gitsin.Tabi sattığın adamın dükkanı ve bakım koşulları iyiyse ver.Yoksa verme.Hayvancağız hırpalanır

Edit:Ayrıca salmandan yanayım.Belki iyi bir kuşçu yakalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 28 Eylül 2013; 20:53:40 >
  • bango türü mısır gaga max 10 tl eder ama elbet sahibi vardir salin gitsin o acıyı bilirim

• quote:

saldık beyler.

gece vakti niye saldın la.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoonDeath

quote:

saldık beyler.

gece vakti niye saldın la.

Akşam salmadım gündüz saldım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.