Şimdi Ara

Güvercin pencereme yuva yapıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 gün önce sabah başımın dibinde penceremde ki bir güvercinin sesiyle uyandım.Hayvancağız tek tek çalı çırpı toplamış panjurumla pencerem arasına kalan güvenli bölgeye kendine yuva yapmaya başlamış.Bende günahtır dedim dokunmadım mısırını ekmegini suyunu koyuyorum geliyor içiyor yiyor yuvayı mal taşıyor gidiyorr.Benim için hiç problemi yok isterse batırsın oraları ama bana alıışsı isityom daha odama girer girmez arkası dönük anlıyor geldigimi uçup gidiyor ilerde problem olur mu? bana alışması gibi bir şansım var mı?nelere dikkat etmeliyim.hayvancağız çok tatlı görmeniz lazım.bundan sonra ne yapayım.güvercinleri iyi bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum
  • yaban güvercini sana alışması çok uzun sürer, o orada yuva yapıp kuluçkaya oturacak ve sen ona yaklaştığında korkudan uçup gidecektir o esnada panikten yumurtalara bile zarar verme ihtimali bile var. sen orada yuva yapmasını göze alıyorsan hayvanı ürkütecek hareketlerden kaçınmalısın.
  • Oraya yumurtlamasını bekle. Yumurtladıktan sonra 8-10 gün sonra yumurtalar kıvamına gelmiştir.. Kuş yuvasını boş bıraktığı zaman kap 2 yumurtayı.. Kır tavaya.. Az biraz baharat ile çok leziz oluyor.. Tavsiye Ederim
  • Çok teşekkür ederim saol.sürekli yemini koyayım bari korkup uçarsa bile geri gelsin mutlaka.bu arada güvercinler 2 tane .dişiyle erkek olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MitsubishiLancer
    bu arada güvercinler 2 tane .dişiyle erkek olabilir mi?

şimdiye kadar lezbiyen yada gay olanı hiç denk gelmedi bilemiyorum...
  • o olmadığı zamanlar yemini koy. o ordaysa da koyma zaten. kaçırma hayvanı. bırak alışsın. kuluçkaya yattığında falanda hiç rahatsız etme. ben çok rahatsız etmiştim kaçmıştı. yavrular bi süre sonra çıkmıştı yumurtadan ama hemen ölmüşlerdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çatıdaki güvercin problemi ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.