Şimdi Ara

#Güvenlik Yazılımlarının Güncel Kampanyaları# (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.096
Cevap
10
Favori
102.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: PMD

@ Oiven
    o kadar sec. programını denedikten sonra formatsız kurtulamazsın. (bazı programlar kendini mbr denen bir bölümde saklıyor, Ben comodo yu denediğimde öyle bir problemle karşılaştım . hatta disk bir kaç bölümden oluşuyordu. diski çıkarıp komple formatlayarak kurtuldum)

ek: kaspersky güncelleme ve tarama yaparken bilgisayarı kullanmayın sinir olmamak için. Update i manuele yada haftada bire getirirseniz rahat edersiniz. Taramayıda taramayı başlattıktan sonra otomatik tarama sonrası kapat seçeneği var . Bir de virus taramasında ben pek kaspersky i kullanmıyorum. Avira ile yapıyorum.

Norton 360 ile sorunlar çözülmüş oldu yukarıda bahsettiğim sorunları yaşamıyorum artık.... Herşey normale döndü

BrooklynZU hocam Norton İnternet Security 2009 programının kampanyasını eklemişsiniz teşekkürler 360 yerine onu mu kullanmalıyım acaba...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oiven -- 3 Şubat 2009; 19:10:17 >

• @oiven
    NIS 2009 u tavsiye edebilirim hafiflik ve daha kapsamlı özellikleri bakımından.Ancak 360 ile sorununuz yoksa devam edebilirsiniz.Koruma açısından da çok büyük farklar yok zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 3 Şubat 2009; 19:53:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BrooklynZU

@oiven
    NIS 2009 u tavsiye edebilirim hafiflik ve daha kapsamlı özellikleri bakımından.Ancak 360 ile sorununuz yoksa devam edebilirsiniz.Koruma açısından da çok büyük farklar yok zaten

Teşekkür ediyorum ilginiz için... İyi akşamlar...
  • Hayır hayır.
    XP kullanmıyorum ve ana makinada sadece Win 7 var.Denediğim hiçbir firewall dan olumlu sonuç alamadım.Bu yüzden Avira Premium Security Suite kurdum hafif olduğu için.Şu an işimi görüyor.Outpost veya Comodo sorunsuz çalıştığı an ikisinden birini kurarım.Outpost mavi ekran veriyor her türlü yükleme şekline rağmen.Comodo ise açtığım portları açmamışım görüyor.O yüzden olmadı.Online Armor kurdum,görev çubuğu çeşitli şekillere girdi,Pc Tools yükledim,Comodo ile yanı tepkiyi verdi.O yüzden olmadı.NIS 2009 da kararsız çalıştı.Sistem kilitlenmeleri oldu.Kaspersky çok teferruatlı olduğundan ve soru sorduğundan kardeşlerim kullanamayacakları için yüklemedim.O yüzden Avira Security Suite en uygunu oldu benim için.Şu an bir sorun yaşamadım.
  • @PMD
    Ben Kaspersky nin firewall ayarlarını abarttım ondan soruyor.Kendimden değil.Biraderlerden korkuyorum.Onlar kullanamadığı için kaldırdım.

XP de yazılım deneyeceksen Avira Sec.Suite değil de düz premium yükle.Çünkü firewall olarak zaten outpost yükleyeceksin.Avira Sec Suite e gerek yok.Çünkü onda da firewall var.
  • Uçtun yine.Spysweeper nerden geldi.Bulursan lisansı kullan tabi ama kampanyası yok.Superantispyware diyorsan ekle.Sorun olmaz.
    Antivir Guard aktif,webguard pasif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 3 Şubat 2009; 20:47:57 >
  • NİS 2009 'u sistemime kurdum şimdilik her hangi bir sorun görünmüyor... Full sistem taramasınıda yaptım bilgisayarım temiz çıktı ondan emin oldum böylelikle

Bu arada NİS 2009 'a Cpu Kullanım bilgilerini koymuşlar, adamlarda haklı tabiki Norton 'un adı çıkmış sistemi sömürüyor diye böylelikle kendilerini aklamışlar
  • quote:

Norton öyle bir imaj bıraktı ki

Sistemi zorluyor diye güvenlik programı kullanmayan bir çok tanıdığım var.

Ben geçen gün bir pc de update ini gördüm: eski günler aklıma geldi . Denemeyi düşünmüyorum. Antivirus olarak avirayı geçerse bir gün belki?

Avira kullanmayı bende istiyorum ama yukarılarda bahsettiğim aksaklıklar nedeniyle Norton kullanıyorum.. İşyerimdeki 9 pc 'de Avira kurulu durumda...
  • @BrooklynZU

Şu anda XP Home da Avast Free,Comodo Firewall,Windows Defender ve A-Squared Free kullanıyorum.Ama sanki bir şeyler eksik gibi... Acaba Avast'ın yanına pasif olarak hangi anti virüs programını kurabilirim.Ya da başka tavsiyeleriniz var mı? Bu güvenlik konusunda takıntılı olup çıktım en sonunda
  • quote:

Orjinalden alıntı: NitemX

@BrooklynZU

Şu anda XP Home da Avast Free,Comodo Firewall,Windows Defender ve A-Squared Free kullanıyorum.Ama sanki bir şeyler eksik gibi... Acaba Avast'ın yanına pasif olarak hangi anti virüs programını kurabilirim.Ya da başka tavsiyeleriniz var mı? Bu güvenlik konusunda takıntılı olup çıktım en sonunda

Bende fazla mı abartıyorum diye düşünüyordum.

• quote:

quote:

@BrooklynZU

Obsesif kompülsif bir duruma doğru gidiyoruz desene...

• quote:

quote:

quote:

@BrooklynZU

Obsesif kompülsif bir duruma doğru gidiyoruz desene...

Obsessif kompulsif yine iyi . Paranoyak olmayalım da

Ya da Brooklynzu yu çıldırtmayalım.

ek: üstat izin verirse bence üzerine avira free yi kur kurarken antivirguard ı kaldır

• @PMD
    W7 de sanal makina kurmadım henüz.Açıkçası düşünmüyorum ççünkü benim gözdem olan Vmware çalışmıyor.O yüzden şimdilik rafa kalktı.

@NitemX
    PMD nin dediği gibi Avira Free yeterli olacaktır.(Kurulumda antivir guard kurulmayacak aktif çalışmaması için)

Onun dışında önerim.Çok paronoyak olacaksınız bu gidişle.Fazla üstüne gitmeyin konunun.Ana makinanızı çok yoruyorsunuz sürekli yazılım yükleyip kaldırarak.Sistem kararlılığı ve performansı düşer bu şekilde.Siz karanlık yerlerde gezmeyin ve dosya alışverişinde dikkatli olun.Gerisini programlara bırakın işinizi görsün.(En çok USB belleklere ve tanımadığınız maillere dikkat)
  • @PMD

@BrooklynZU

Önerileriniz ve uyarılarınız için teşekkürler.Selamlar...
  • @PMD kaynak site için teşekkürler. En kolayı SYS:DoesNotExist Yöntemi geldi, onu uygulayarak autorunı kapadım

quote:

USB belleklerden virus bulaşmasını engellemek için TÜBİTAK UEKAE' nin yayınladığı bir makale

Otomatik ÇalıştırMA!

....Microsoft tarafından da önerilen ... çözüm önerisinin bazı Windows işletim sistemlerinde yetersiz olduğu belirlenmiştir. Bu makalede Autorun özelliğinin Microsoft Windows işletim sistemlerinde tam olarak nasıl kapatılacağına dair yöntemler anlatılmaktadır.....

http://www.bilgiguvenligi.gov.tr/teknik-yazilar-kategorisi/autorun-ozelliginin-kapatilmasi.html

• @BrooklynZU,sizin ve @PMD arkadaşımızın önerisiyle Avast home un yanına Avira Free yükledim.Yüklerken Antivir Guard'ın imlecini kaldırdım.Avast la bir çakışma yok.Ancak Avira'nın o meşhur şemsiye şeklinde ki simgesi devamlı olarak sağ alt köşede saat simgesinin yanında duruyor.Bu normal midir? Bu simgenin açık bir şekilde durması Antivir Guard ın aktif olduğunu göstermez değil mi? Çünkü ayarlardan Antivir guard ın nereden açılıp kapanacağını da bulamadım doğrusu...

Ekleme: @BrooklynZU, kusura bakmayın biraz erken davranıp,heyecana kapılmışım...

Aklıma sizin beni daha önce yönlendirdiğiniz Doctus forumları geldi.Oraya bakınca gördüm.Sağ alt köşedeki şemsiye simgesi açık oluyor muş.ayrıca ''Program Ekle Kaldır'' dan da Avira'yı tıklayınca ''Değiştir'' deyince ''AntivirGuard'' ın açık olup olmadığı görünüyor.Kaç gündür sizi bıktırma noktasına getirdim.Hakkınızı helal edin..Selamlar,sevgiler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bugeorya -- 5 Şubat 2009; 15:56:05 >

• quote:

@BrooklynZU,sizin ve @PMD arkadaşımızın önerisiyle Avast home un yanına Avira Free yükledim.Yüklerken Antivir Guard'ın imlecini kaldırdım.Avast la bir çakışma yok.Ancak Avira'nın o meşhur şemsiye şeklinde ki simgesi devamlı olarak sağ alt köşede saat simgesinin yanında duruyor.Bu normal midir? Bu simgenin açık bir şekilde durması Antivir Guard ın aktif olduğunu göstermez değil mi? Çünkü ayarlardan Antivir guard ın nereden açılıp kapanacağını da bulamadım doğrusu...

Ekleme: @BrooklynZU, kusura bakmayın biraz erken davranıp,heyecana kapılmışım...

Aklıma sizin beni daha önce yönlendirdiğiniz Doctus forumları geldi.Oraya bakınca gördüm.Sağ alt köşedeki şemsiye simgesi açık oluyor muş.ayrıca ''Program Ekle Kaldır'' dan da Avira'yı tıklayınca ''Değiştir'' deyince ''AntivirGuard'' ın açık olup olmadığı görünüyor.Kaç gündür sizi bıktırma noktasına getirdim.Hakkınızı helal edin..Selamlar,sevgiler...

Şemsiye otomatik update nedeniyle açık kalıyor .

start>run>msconfig yazarak windows açılışındaki otomatik başlamasını istediğin programları seçebiliyorsun

fakat güncelleme vakti gelince şemsiye açılıyor ama arka planda çalışmıyor kesinlikle

• @PMD

Açıklayıcı bilgi için çok teşekkürler.Selamlar..
  • Arkadaşlar bu hafta çok yoğun olduğumdan işyerinden cevap veremiyorum.Geldiğimde de birileri yardım ediyor bir şekilde.Bu durum için kusura bakmayın.

@NitemX
    Eğer bıkacak olsam başlığı açmazdım.Yardım etmekten kaçmam.Kafanıza takılan noktalarda bilgim dahilinde yardımcı olurum.O yüzden beni bıktırdığınızı düşünmeyin

@PMD
    Screen atarsan daha net bilgi verebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 5 Şubat 2009; 23:32:11 >
  • Filseclab Twister Anti-TrojanVirus yazılımının 90 Günlük Yasal Kullanım duyurusu eklenmiştir.

Filseclab yazılımını,hafif firewall unu kullananlar hatırlayacaktır.Geçmişi temiz ve başarılıdır.Ben şahsen denemeyi düşünüyorum aktif kullanımda.Yeni ve başarılı bir AV ye sahip olabiliriz yakında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 5 Şubat 2009; 22:16:01 >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.