Şimdi Ara

#Güvenlik Yazılımlarının Güncel Kampanyaları# (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.096
Cevap
10
Favori
102.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkür ederim.

@COOLLEST
    Avira Sec. Suite teki firewall u deactive etseniz bile açılışta yine aktif olacaktır.Zaten Kapatsanız bile bir şekilde comodo ile çakışabilir ki bunun yaşandığını birkaç forumda gördüm.Sağlıklı olan,Avira Premium AV kurup yanına Comodo kurmanızdır.Ayrıca Comodo firewall artık tek başına indirilemiyor.AV ile beraber geliyor ancak kurulumda iptal etme şansınız var.Kurarken soruyor zaten.
  • şimdi güvenilir insan bir soru daha soruyum :) ben bu avirayı kurdum fena dglmiş , kasper kadar agır degil.. yanına herhangi bir spywre filan kurmaya gerek varmı , yada neler önerirsin ?
  • Spybot S&D veya A-Squared kurabilirsin.İkisini de severim ve güvenirim.Ama bunların yanına destekçi olarak Malwarebytes Antimalware kurmanda yarar var.Diğerlerinin eksiklerini kapattığı testlerimde görüldü ki birçok forumda da sıkça önerilen programlar arasında.
  • bunlar ilk sayfada varmı hocam free degilmi , avp dışında lisans ile ugrasmak istemiyorumda :S
  • hızlı cevaplarınız için tesekkurler

http://www.coverdisc.co.uk/cs249/kis/index.php 'dan verilen 100 gunluk KIS lisansı için e-mailime gelen key , KIS'ı kurup keyi girmeden geliş tarihinden itibaren 100 gunluk sureden yemeye başlar mı?
  • @cluber00
    Avira kampanyası var ilk sayfada.Diğer programlar zaten free

@COOLLEST
    Denemedim ancak sanırım anahtarı aldığınız günden itibaren başlıyor.Genelde öyle olur tüm kampanyalarda.
  • anakhtarı alalı 3 gün oldu 87 yazıyo,dün aksam kurdum
    tesekkürler
  • Merhabalar
    Öncelikle epey uzun bir aradan sonra burada bulunmaktan çok büyük bir haz aldığımı belirtmek isterim.
    Yaptığım ufak gözlemler neticesinde şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki BrooklynZU hiç değişmemiş. Her zamanki gibi

Şimdi gelelim sorunuma;
    Yaklaşık 2 ay gibi bir süredir bilgisayarımda çeşitli donanım arızaları mevcutdu.Geçenlerde tüm sorunlar halloldu.Bugün XP kurup çeşitli Cd v.b den programlarımı kurdum. Ancak şuan bilgisayarımda kötü amaçlı bir yazılım olduğunu düşünüyorum. Örneğin Araçlar>Klasör Seçenekleri>Görünüm>Gizli Dosya Ve Klasörleri Göster butonunu seçtiğim zaman Uygula> Tamam adımlarından sonra eski haline geri atıyor.Ve Bilgisayarım icon unu açıp C: veya D: herhangi birine çift tıkladığımda yeni pencerede açıyor?
    Bu tür sorunlara ilaç gibi gelebilecek bir yazılım önerisi istiyorum.
    Ayrıca onun haricinde 2009 sürümleri içinden AV önerisi :)

Teşekkür ederim.

• Teşekkür ederim arkadaşım hoş geldin.

O soruna en iyi ilaç benim şimdiye kadar denediklerim arasında elbette COMBOFIX.
    2009 sürümlerine gelirsek önerim Norton olur.Ama yine herzamanki gibi bu senenin AV yazılımı olan Antivir ilk önerimdir.Tabi son av-comparatives testinde tekrar yükselişe geçen Kaspersky de önerilebilir.Zaten henüz yeni çıkan yazılım pek yok.Avira Türkçe yi bekliyoruz yeni sürümle beraber.
  • Jet gibi bir yanıt aldım teşekkür ederim. Combofix direk indirip kurdum ve gerçekten inanılmaz bir şekilde 3 dk ya kalmadan işini halletti.Sildi ve şuan 2 sorunumda çözüldü.
    C:\autorun.inf
    C:\iky.bat
    C:\rcukd.cmd
    c:\windows\system32\gasretyw0.dll
    c:\windows\system32\kamsoft.exe
    c:\windows\system32\mdm.exe
    D:\Autorun.inf
    D:\iky.bat
    D:\rcukd.cmd

Önerinizi dikkate alarak Avira kurdum.NAS & KAV şuan için beklemede bırakıyorum.
    iyi geceler.
  • Haftasonları yanıtlar jet ama hafta içi akşam 8 e kadar yanıt zor(işte iken bakamıyorum pek)
    Sorunun çözülmesine sevindim bu arada.
  • Yine rahatsız ediyorum. Antivir bir trojan buldu ama temizleyemiyor? Sürekli geliyor bu uyarı penceresi.Update olmuyor, The following occurred when trying to start the update: The program to execute is invalid or destroyed

Ayrıca kasadan gelen sesi kapatmamızın bi yolu yok mu :=)
    Edit: SS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC DC -- 20 Aralık 2008; 1:10:27 >
  • Expert Mode işaretli iken

Scanner>Scan>Further Actions>Acoustic Alert in yanındaki işareti kaldırırsan gelmez.Aynı şeyi guard kısmında da yapmalısın.

Onun dışında Avira nın temizleyemedikleri için önce malwarebytes ile o da olmazsa A-Squared veya Spybot ile taratmanı öneririm.
  • Tek sorunumuz kaldı o da ;
    The following occurred when trying to start the update: The program to execute is invalid or destroyed.

Biraz araştırdım ama kayda değer birşey bulamadım :)
  • Sanırım Avira update yapmıyor.Buna sebep ise sistemindeki zararlı.Şöyle bir yazı buldum Doctus ta.Çok fazla da kaynak yok malesef.

http://doctus.org/raporlarim-googlemaster-t33349.html
  • Evet oraya bakmıştım :)
    Maalesef zor durumdayım biraz. Kav,Kis,Nav Avira denedim fakat sonuc alamadım.

Kis ve Kav tarama yapmıyor. Öylece bekliyor.Bir müddet sonra hata raporu veriyor...

Avira update yapmıyor. Tarama ya geçince virüsü buluyor ancak o sırada Yanıt Vermiyor durumuna geçmekte :=))

Nav s.t 'e geçmedi bile
    Suan NOD32 Kurdum update yaptı.(30 gün trial). Taramaya da başladı ancak henüz birşey bulmuş değil.

Sanırım Format yolu gözüküyor yavaş yavaş. Halbuki format atalı 1 hafta olmadı daha :)
  • Zaten araştırmalarımdan pek birşey çıkmadı.Sağlam zararlı girmiş bilgisayarına.Genelde güvenlik yazılımlarının çalışmasını veya update yapmasını engelliyormuş.Antivir Rescue Cd belki bi umut olabilir ama benim de çok umudum yok açıkçası.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BrooklynZU

Zaten araştırmalarımdan pek birşey çıkmadı.Sağlam zararlı girmiş bilgisayarına.Genelde güvenlik yazılımlarının çalışmasını veya update yapmasını engelliyormuş.Antivir Rescue Cd belki bi umut olabilir ama benim de çok umudum yok açıkçası.

Tamam Güvenlik profesörümüzde son noktayı koymuş Formatı at kurtul başka çare kalmamış
  • Profesör olmaya daha çok yolumuz var.Tüm programları yutup tüm terimleri ve kombinasyonları öğrenmem lazım.Hatta MCSA kursunu MCSE ye tamamlayıp üstüne bir de S(security) almam lazımAma hedefimde Cisco olduğu için şu an o imkansız.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.