Şimdi Ara

#Güvenlik Yazılımlarının Güncel Kampanyaları# (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.096
Cevap
10
Favori
102.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birde Avira ile deneyin.Ayrıca Combofix ile de taratma yaptırın.En son çare format.Verileri yedekleseniz bile o verilerin içine o zararlılardan biri girebilir.O yüzden mümkün olduğu kadar temiz tutmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 14 Aralık 2008; 20:16:09 >
  • avira free sürümünü indirdim ama hangisini indiriyim ?
    şu an nette acaip yavaslama var çekemiyorum ....
  • Premium olanı çekip kampanyadan faydalanın.Daha etkilidir.
  • tamam.20kb atıyo uyuz oldum yaw , combofix indi şimdi avg kapayıp tarama yapıorum.. birazdan yazarım.
  • WARNING -THIS MACHINE DOES NOT HAVE THE RECOVERY CONSOLE INSTALLED !!

ne demek ? :D
  • Önemli birşey değil.Tarama başlangıçlarında yazıyor.Kurtarma konsolu yüklü değil diyor.
  • tamam ozaman.avira inmedi bir türlü.7kb atıyor yahu , üye oldum key indirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Baba -- 14 Aralık 2008; 20:44:27 >
  • Değerli Dost BrooklynZU, bu sabah bilgisayarımı açtığımda bir yavaşlık olduğunu sezinledim.Foruma girmek için uğraştım,zar zor girebildim fakat ne avatarlar ne de cevapla tuşu bile görünmüyordu ki Avast ın uyarı kutusu çıktı ortaya.SS aldım.Tavsiye edilen:Yoksay a tıkladım.Bilgisayar yeniden başladı.Antirootkit taraması yaptı.Hiç bir şey bulunamadı dedi.Ama ie yi açınca o uyarı yine ortaya çıktı.Ben de System32 içinde ki o dosyayı sildim.Fakat gene değişen bir şey olmadı.Bir de a-squared antimalware yükledim onunla tarama yaptım.Yüksek,orta ve düşük riskli zararlılar buldu.Bu satırları yazarken Avast ın uyarısı gözükmüyor ancak başka yapabileceğim bir şey var mı? Değerli görüşlerinizi almak isterim üstadım.Şimdiden teşekkürler...
    (Avast Free,Spy Sweeper kullanıyorum)

• A-Squared ile bulduklarının altındaki "+" lara basıp o şekilde screen atarsan daha yardımcı olur benim için.
    Ayrıca şununla da bir taratırsan iyi olur.Sanırım rootkit sorunun var.

http://www.sophos.com/products/free-tools/sophos-anti-rootkit.html
  • sn. brooklynzu
    sayende nortondan avira ya döndüm gayettte memnunum. ilave olarak zemenayı yuklemeyı dusunuyorum, size sorum avira aktifken zemenayı yukleyebılırmıyım ikisi aynı anda calısır mı?
    calışmazsa nasıl bir yol izlemeliyim?
  • Kullanabilirsiniz sorun olmaz.
  • @BrooklynZU,yaptığım taramadan sonra çıkan zararlıları temizledim.Tekrar taratınca hiç bir şey bulamadı.Sizin önerdiğiniz sophos ile de az önce tarattım.Temiz çıktı.Teşekkürler..

Ayrıca,ilk sayfada Spy Sweeper ın kampanyasını göremedim.Süresi bitti mi? Yoksa ben mi bulamıyorum.
  • Evet malesef sona erdi.
    Bilgisayarın rahatladı ise muhtemelen A-Squared işi çözmüştür.Ağırlık varsa başka özümlere de gideriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 16 Aralık 2008; 10:42:12 >
  • @BrooklynZU, Spy Sweeper gibi bilgisayarımı kasmayacak bir program önerebilir misin? Ocak ayında kullanım süresi doluyor.Spy Sweeper dan çok memnundum.Kampanyanın bitmesi kötü olmuş,yıl sonuna kadar sürecek diye biliyordum.Aralık'ın son günlerinde tekrar kayıt olacaktım ki kampanya uçmuş.
  • Aktif olarak spyware terminator veya Spybot S&D kurup teatimer(tercihen Spybot önerim) özelliğini açarsan çok iyi olur.Pasif istersen önerim A-Squared işini görecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 16 Aralık 2008; 13:32:13 >
  • @BrooklynZU,öneriniz için çok teşekkürler..
  • Rica ederim.İşte olduğum için kısa ve geç cevaplar yazıyorum bazen.Onun için kusura bakmayın.Patron yakalamasın diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: BrooklynZU

Rica ederim.İşte olduğum için kısa ve geç cevaplar yazıyorum bazen.Onun için kusura bakmayın.Patron yakalamasın diye

Estağfirullah,ne demek.Geç olsun da güç olmasın.Böyle bir konu nun olması bile forumdaki herkesi ziyadesiyle mutlu etmiştir.Başarılar,sevgiler..
  • bence sen güvenlik sorumlusu gibi bişe olmalısın
  • sn BrooklynZU;

bende aviranın security suite'i yuklu comodoyu yuklemek için avira security suite'in firewall'unu deactivate etmem yeterli midir?
    yoksa security suite kaldırıp yerine avira AV 'u mu yuklemeliyim?

ayrıca comodonun sitesinde firewallu tek basına indirebileceğim bir yer var mı? ( firewall + av li iniyor )
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.