Şimdi Ara

Güvenlik kamerasını monitöre yada tablete bağlamak mümkünmü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Soru şöyle; oturduğumuz Apartmanın Demir kapı girişine güvenlik kamerası takılmış. Güvenlik kamerası görüntüsü evdeki televizyona eski televizyonlarda olan karaşal anten girişinden snten kablosuyla geliyor. Kapı zili diyafon da görüntülü sistem yok sadece sesli (kim o- benim modeli): kapı her çaldığında Televizyondan o girişi bulup kapıda kim olduğunu görebiliyorsunuz. Tabi her defasında bunu yapmak mümkün değil ve yorucu biz de kullanamıyoruz zaten
    sorum şu acaba bu görüntüyü evdeki eski bir tablete bağlayıp tableti de duvara taksam zil Calininca kapiyi gormek mumkunmudur. Mumkunse neler yapmak gerekir?

Konuyu Yanlış yere actiysam lutfen bilenler yonlendirsin. Şimdiden teşekkür ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhabalar,

uygun fiyatlı bir kayıt cihazı alıp internete bağlayın sonra istediğiniz yerden izleme yapabilirsiniz. tablete program kurulur ancak eski dediğiniz için çok yavaş olabilir. bütçe yaratırım ben bu işe derseniz ikinci el ufaklarından bir monitör alıp asın oraya, kayıt cihazınıda ona bağlarsınız. oh, mis :)
  • Merhaba integrtybilisim. Cevabınızı yeni gördüm. Bilgi paylaşımı icin teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.