Şimdi Ara

güvenlik kamerası görüntü camur resimler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kamera sistemı kurdum baglantılarını yaptım kamera daylıne 2062 600tvl lı ccd sony atom ledli bir dış cephe kamerası

görüntüler altda

gece olan

güvenlik kamerası görüntü camur  resimler

gündüz olan

sagda bir tofas sahın var onun plakasını okumak istıyorum mesela net olarak

mesafe 8-9 metre

birde insnlar yoladan gecıyor gecıyorda hangi insan yüzleri belli degil

net bir şekılde cekebilen kamera markası verebilen olurmu örnek resimlerle olursa daha iyi olur

netron IPC_HFW3110
    samsung SIR-4160
    avenir--AV-770

bunları kulanan veya görüntsünü gören yorum yapabilecek arkadaşlardan öneri almak istıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unixx -- 27 Nisan 2013; 10:04:02 >

• ups
  • Biraz Sol Tarafa Çevirsen iyi oLur Duvar işi Bozuyor hem Gece Modundayken Işığı Direk Duvara Vuruyor Yere Vursun Ki Gece Biraz daha Net oLsun Ama Plaka Okurmuyum Dersen Bilemem Artık O Uzmanlar Kalmış (:
  • kameranı biraz dışarı dogru ve çok hafif aşağı doğru eğersen geceleri daha iyi olur goruntuyu plakayı okuyamazsın ve kameran 600 tvline değil her halınden belli.
  • evet söyledikleriniz dogru duvara vuruyor ısıgı onu ayarlıcam
    ama kamera 600 tvline yazıyor .cin işi bir kamera .adam gibi kamera arıyorum bütce 250tl 600 tl arasında
  • quote:

Orijinalden alıntı: unixx

arkadaşlar kamera sistemı kurdum baglantılarını yaptım kamera daylıne 2062 600tvl lı ccd sony atom ledli bir dış cephe kamerası

görüntüler altda

gece olan

gündüz olan

sagda bir tofas sahın var onun plakasını okumak istıyorum mesela net olarak

mesafe 8-9 metre

birde insnlar yoladan gecıyor gecıyorda hangi insan yüzleri belli degil

net bir şekılde cekebilen kamera markası verebilen olurmu örnek resimlerle olursa daha iyi olur

netron IPC_HFW3110
    samsung SIR-4160
    avenir--AV-770

bunları kulanan veya görüntsünü gören yorum yapabilecek arkadaşlardan öneri almak istıyorum

Neutron olan kameraniz hd ip cam gayette super neden begenmediniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 600 tvl bir kamerdan çak şey beklemek biraz yanlış olur. hele bir de çin malı ki odeğerleri gerçekte yansıttığı bile muammadır.
    gözetleme amacı ile takılan kameralarda bu sorunlar olur ve ufak objelerdeki detaylar görünmez, burda amaç geneli görmektir.
    dar açılı bir lens kullanırsanız detay artar ama bu seferde gördüğünüz alan azalır.
    ip tabanlı 2mp bir kamera kullanırsanız sorununuz çözülür...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pardon konuyu tam okumamisim..neutron alabilirsiniz ..ben isyerimde kullaniyorum..2 mp..cam gibi goruntu var..

• quote:

Orijinalden alıntı: teknologs

Pardon konuyu tam okumamisim..neutron alabilirsiniz ..ben isyerimde kullaniyorum..2 mp..cam gibi goruntu var..

hocam bir resim yükliye bilirmisinzörnek olması icin

benim 4 kanal netron dvr kayıt cıhazım var ır kameralar icin aldım
    ip kamera alsam bu cıhaza takabilirmiyim?
    ip kamera gece cekım yapmıyor sanırım dimi o zaman 2 kamerayı aynı anda kulanmam lazım birisi ır gece cekimi
    birisi gunduz ıp kamera
  • Daha sağlam bi sensör lazım galiba
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: teknologs

Pardon konuyu tam okumamisim..neutron alabilirsiniz ..ben isyerimde kullaniyorum..2 mp..cam gibi goruntu var..

hocam bir resim yükliye bilirmisinzörnek olması icin

benim 4 kanal netron dvr kayıt cıhazım var ır kameralar icin aldım
    ip kamera alsam bu cıhaza takabilirmiyim?
    ip kamera gece cekım yapmıyor sanırım dimi o zaman 2 kamerayı aynı anda kulanmam lazım birisi ır gece cekimi
    birisi gunduz ıp kamera

http://youtu.be/9McHFNdw5Vs

• teknologs hocam bu kamerayı alırken şansamı aldın bunu yoksa bır kişimi tavsıye etti yoksa bir görüntüsünümü gördünde aldın bu kamerayı.Kameranın görüntüsü benim kamara ile karşılaştırınca dehşet diye bilirimama gece cekim modu yok sanırım
  • quote:

teknologs hocam bu kamerayı alırken şansamı aldın bunu yoksa bır kişimi tavsıye etti yoksa bir görüntüsünümü gördünde aldın bu kamerayı.Kameranın görüntüsü benim kamara ile karşılaştırınca dehşet diye bilirimama gece cekim modu yok sanırım

Bu isi yapiyorum hobi olarak icini disini iyi biliyorum:)..kamerada 2 mp sony exmor sensor var..dogal olarak cam gibi..gece modu var ama zifiri karanlikta tabiki bir sey yok..ama dukkanimin onu surekli isik var meydandayim cunku..isteyen olursa fazladan aldigim bu kamera var hemde gece goruslu..yanliz bunlar ip kamera analog degil dvr a kaydetmez nvr a yada pc ye kaydeder..

• teknologs hocam elimde fazladan 1 dane daha var demişsin netron mu yoksa DAHUA IPC-HDB3200C mı
    internetde youtube verdıgınız cam gibi görüntüsü olan hagi kamera?
    ben o 1 taneyi almak isterim pm mesaj atıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unixx -- 12 Mayıs 2013; 5:08:49 >
  • ıp kameraların gece cekimi yapan varmı yani? optik zoom lu senin kisi gibi cam görüntü veren:)))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.