Şimdi Ara

Güvenle kaldır ile ilgili Win7 - XP Farkı , Lütfen Bakın!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Güvenle kaldır ile ilgili bir sorum var. XP 'deyken harddiskimi güvenle kaldır dediğimde ses olmadan elektriği kesip harddiski kapalı konuma getiriyordu ben de usb yi çekip içim rahat bir şekilde işime devam ediyordum. Win7 geçmemden bu yana güvenle kaldır dedikten sonra harddisk çalışmaya devam ediyor. Bilgisayarımda gözükmüyor fakat çalışıyor , harddiski yine çekiyorum ama bu sefer ciyuvv diye bir sesle harddiskin gücü kesiliyor.

    Şimdi tüm bunlardan sonra asıl sorum şu ki , acaba win7 de değişen bu durum harici diskime zarar verir mi ? Çeşitli programlar denedim ama birşey değişmiyor , yine ciyuvv diye ürkütücü bir şekilde çıkıyor. Sizce ne yapmalıyım_?



  • usb safely remove adlı program işini harika yapıyor,

    bende de tam tersi, xpde iken güvenli kaldır yapamıyordum, programı yükledikten sonra hddye giden tüm gücü kapatıp, istediğim anda da açabilir hale gelmiştim

    windows 7de sorun yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.