Şimdi Ara

Güvenilirlikte Hyundai Yedi Sıra Birden Yükseldi, VolksWagen 25.liğe geriledi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Güvenilirlikte Hyundai Yedi Sıra Birden Yükseldi, VolksWagen 25.liğe geriledi

Scion (Toyotanın Amerikada Ürettiği Araçların Bir kısmının markası) un birinci bitidiği teslerde en hızlı yükselişi Hyundai gösterdi. Alman arabaları ise Amerika pazarından iyice siliniyor. Güvenilirliklerini kaybediyor.

Hyundai, Amerika'nin en önde gelen arastirma kuruluslarindan biri tarafindan düzenlenen "Güvenirlilik Arastirmasi"nda 7 sira birden yükselerek degerlendirmeye alinan 34 marka arasinda 8. siraya çikti.

*34 markanin elde ettigi skorlar, genel güvenirlik ortalamasindan iyi ise (+) kötü ise (-) olarak % cinsinden verilmistir.

Arastirma, Amerika'da son üç yil içinde satilan 350 modelin güvenirlilik derecelerini belirlemek üzere müsterilere yöneltilen sorularin cevaplari dogrultusunda hazirlanmistir.

•  Güvenilirlikte Hyundai Yedi Sıra Birden Yükseldi, VolksWagen 25.liğe geriledi
  • forumun yerlere göklere çıkaramadığı volkswagene bakın. Kesin bunlarda bir iş vardır. Bir japon yada kore araçları kadar sorunsuz ve güvenilir olamazlar.
  • Avrupa'ya kalitelisi geliyor. Amerika'daki VW o kadar iyi değil herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engişdene

Güvenilirlikte Hyundai Yedi Sıra Birden Yükseldi, VolksWagen 25.liğe geriledi

Özellikle Amerikalılar Almanlardan çok şikayetçi, en büyük şikayetlerinden biri satış sonrası servis hizmetleri Japonlar Koreliler ABD de servise gittiklerinde özel ihtimam ve ilgi bekliyorlar. Ama almanların servis hizmetleri vs. malum. Birde almanların son zamanlarda ürettikleri motorlar ve şanzımanlar çok sorunlu, ondanda müzdaripler. Örneğin bizimkiler 1.6 motora dsg konunca ölüp bitiyorlar, oysa dsg bozuldumu al başına belayı. Ama elin amerikalısına dsg msg hikaye geliyor sonuçta adamın altında 3.8 den tut 5.0 motorlu araçlar var. Adamın gaza dokunması yetiyor. Bizse alman olsun çamurdan olsun diyoruz hatta dsg den vs. şikayet edenleri bile susturmaya çalışıyoruz. Almanlar araçlarına güveniyorsa en azından 5 yıl garanti versinlerde görelim.

• Wvye bu politika ile herşey müstahak, enayi yerine koyuyorlar adamı arabalarıyla....

Hyundaide biraz öyle ama yine farklılaşıyorlar...
  • Mercedes ve BMW amerikan pazarında altın çağlarını yaşıyor ne piyasadan silinmesi, eskiden amerikada premium ün lideri lexus du, ama bmw ve merso ya kaptırdılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Avrupa'ya kalitelisi geliyor. Amerika'daki VW o kadar iyi değil herhalde.

Hehe ABD ye Türkiyeye gönderdikleri klimasız sis farsız araçları gönderiyorlar. Hasbinallah diyorum başka bir şey demiyorum. Dünyadaki en kaliteli araçlara amerikalılar biner bunu bir kenara yazın. Gidin amerikaya araç vs. kiralayın bana 1.2 motorlu vs. deyin size gülerler.
  • Bu sonuçlar almanların amerikada servis açısından yerleşik olmamalarını gösteriyor.

Çünkü,bir bmw,bir audi toyotodan daha az güvenilir olamaz.:D
  • Konuyu açana baktım.SOnra birde MErcedesin 27. olduğuna şimdi ise sadece gülüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: etnaxy

Bu sonuçlar almanların amerikada servis açısından yerleşik olmamalarını gösteriyor.

Bizim Türk Halkı şu mantaliteyi anlamadı. Amerikalıların geneli markaya bakmaz, amerikalı x markada olsa Y markada olsa önce motora bakar sonra genişliğe bakar sonra malzemeye bakar. Amerikalıların marka konusunda takıntıları yoktur. Örneğin Toyota gitti 2002 de scion diye bir marka yarattı amerikalılar gitti aldı. Ama bizde öylemi, bizde volkswagen gitsin eşşek arabası çıkarsın yine alır bizimkiler. Birde şuda var örneğin Skoda Octaviada vosvos menşeili bana göre jettaya bin basar, ama vosvos arması yok diye ülkede tutmuyor. Skoda octaviada bir VW amblemi olsa millet sıradaydı şuan. Bence Volkswagen skoda seat markalarını yok edip octavia ya leon a super b ye vs. VW logosunu bassın görün bakalım işler nasıl değişiyor. Bizim halk sempatizandır. Bu yüzden Sülo ağa zamanında şapkamı koysam seçimleri alırım demedi mi şimdide RTE ceketimi koysam yeter diyor.

• her ülkenin bir Doğuş Oto'su var demek ki
  • Dünyadaki en kaliteli araçlara Amerikalılar binmez. Parası çok olan herkes biner.

C-D segmentindeyse Amerika'da Amerikan araçları çok satar ve genelde Avrupa'lı üreticilerden kalitesizdir.

Fiyatı ucuzdur. Orası ayrı.

İlave olarak VW örnek vermek gerekirse, Almanya Pazarı'nda KDV %19'dur. Bu rakamı düşünce aracın vergisiz fiyatı ortaya çıkar.

Bu rakam Amerika'daki satış fiyatından yüksektir.

Ya ABD'ye sübvansiyon var yada giden araçlar biraz alt kalite.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senersongur -- 3 Ocak 2012; 14:44:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Dünyadaki en kaliteli araçlara Amerikalılar binmez. Parası çok olan herkes biner.

C-D segmentindeyse Amerika'da Amerikan araçları çok satar ve genelde Avrupa'lı üreticilerden kalitesizdir.

Fiyatı ucuzdur. Orası ayrı.

İlave olarak VW örnek vermek gerekirse, Almanya Pazarı'nda KDV %19'dur. Bu rakamı düşünce aracın vergisiz fiyatı ortaya çıkar.

Bu rakam Amerika'daki satış fiyatından yüksektir.

Ya ABD'ye sübvansiyon var yada giden araçlar biraz alt kalite.

Amerikaya hiç gittinmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

quote:

Bu sonuçlar almanların amerikada servis açısından yerleşik olmamalarını gösteriyor.

Bizim Türk Halkı şu mantaliteyi anlamadı. Amerikalıların geneli markaya bakmaz, amerikalı x markada olsa Y markada olsa önce motora bakar sonra genişliğe bakar sonra malzemeye bakar. Amerikalıların marka konusunda takıntıları yoktur. Örneğin Toyota gitti 2002 de scion diye bir marka yarattı amerikalılar gitti aldı. Ama bizde öylemi, bizde volkswagen gitsin eşşek arabası çıkarsın yine alır bizimkiler. Birde şuda var örneğin Skoda Octaviada vosvos menşeili bana göre jettaya bin basar, ama vosvos arması yok diye ülkede tutmuyor. Skoda octaviada bir VW amblemi olsa millet sıradaydı şuan. Bence Volkswagen skoda seat markalarını yok edip octavia ya leon a super b ye vs. VW logosunu bassın görün bakalım işler nasıl değişiyor. Bizim halk sempatizandır. Bu yüzden Sülo ağa zamanında şapkamı koysam seçimleri alırım demedi mi şimdide RTE ceketimi koysam yeter diyor.

Hocam tatmin edemessin vw kompleksini.Yetmez bu haber

• quote:

quote:

Octavia yı jettadan daha iyi diye düşünen birini gördüğüme şaşırıyorum....

Şimdiki octavia, 10 sene önceki vw Bora ile bile kıyaslanamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ex_silver

Konuyu açana baktım.SOnra birde MErcedesin 27. olduğuna şimdi ise sadece gülüyorum.

Sen önce kendine gül, sonra birazda düşün. Adam mercedese 70 bin dolar veriyorsa ve istediğini alamıyorsa elbetteki memnun olmaz. Yani şu şekil düşün sen 30 bin dolar verip daha kaliteli daha donanımlı araç alıyorsan. Sırf marka uğruna neden 70 bin dolar versin. Yukardada dediğim gibi Amerikalıları farklı kılan bu. Amerikalı 70 bin dolarlık araçtan çok şey bekler. Bizler gibi 70 bin dolar verdim mercedes aldım demez. Tabi bu bizim düşünce yapımızın dar olmasından kaynaklanıyor tabi bizi buna koşullarda itiyor. Sonuçta burda millet 1.2, 1,6 motorlardan bahsediyor. Ona görede vosvosa vs. tapıyor. Ama elin amerikalısı 3.8 lik 5.0 lık araçlara biniyor adamların seçim katoluğu geniş sonuçta TR de satılmayan Toyotaya Nissana Hyundai a Kiaya Hondaya ait ne araçlar var. Adamlar böyle güçlü motorlu araçları görünce napsın 1.2 lik 1.4 lük tsi yada tdi motoru

• quote:

quote:

Sonuna kadar katılıyorum. Ayrıca VW bilmem ama koreliler çok güzel işler başarıyor. Düşünmeden edemiyorum Koreli ve japonlar çokmu zeki ki bu kadar kısa sürede bu kadar ilerleme kat ettiler, bizim neyimiz eksik?

• Hyundai haber bültenini sundu.

Şaka bir yana Hyundai nerde bir ödül alsa sıralamaya girse haberimiz oluyor.

Arkadaslar Hyundai gercegini herkes kabul ediyor. Böyle her testi .. püsürü burda verirseniz insanla çin malı ucuz ürünler algısını verir maksadın aksiyle karşılaşırsınız.ne gerek var bunlara iyi yolda giden bir marka, laf atarak diğer markalara çamur atarak premium olamazsınız. Daha çok ezik algısı oluşturursunuz.
  • quote:

quote:

quote:

Octavia yı jettadan daha iyi diye düşünen birini gördüğüme şaşırıyorum....

Şimdiki octavia, 10 sene önceki vw Bora ile bile kıyaslanamaz.

İyidir jettadan octavia

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.