Şimdi Ara

Güvenilir spotçu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar, Bilyorsunuz ki teknoloji marketlerinde oyunlar cok pahalı, bu durum bizi ya spotçulara yada yurtdışında ki sitelere yönlendiriyor, cogu kisi yurtdısı istemiyor ve elimizde tek spotcular kalıyor ama onlara da pek guvenılemıyor, ama güvendiğiniz blr spotcu varsa burada paylasalım ki insanlar ona göre alısverisini yapsın zor durumda kalmayalım :)

• Sorun yaşamadığım Fezakonsol var Tahtakalede. Ama elemanları ne zaman görsem asık suratlılar. Kadıköy'de ise Metronom elektronik var takas listesine zerre uymuyorlar.
  • Prenses Store'dan cok alışverişim oldu ve hep memnun kaldim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CLAIRV0YANT

Sorun yaşamadığım Fezakonsol var Tahtakalede. Ama elemanları ne zaman görsem asık suratlılar. Kadıköy'de ise Metronom elektronik var takas listesine zerre uymuyorlar.

tanımam alısverisim olmadı ama daha önce feza hakkında hic iyi seyler söylenmedi bu forumda

• quote:

Orijinalden alıntı: GaMeLeCtROniCa

quote:

Orijinalden alıntı: CLAIRV0YANT

Sorun yaşamadığım Fezakonsol var Tahtakalede. Ama elemanları ne zaman görsem asık suratlılar. Kadıköy'de ise Metronom elektronik var takas listesine zerre uymuyorlar.

tanımam alısverisim olmadı ama daha önce feza hakkında hic iyi seyler söylenmedi bu forumda

bugün feza olmasaydı o takas sistemide olmazdı, feza iyidir sağdan soldan gelen bilgilere bakma sen
    daha iyisini istiyorsanız prenses store
  • Khalkedon var ama spotcu degil. Hem musteriyle ilgilenmesi hem satis sonrasi destegi gayet iyi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşler Elektronik.
    Aksaray'da
  • Ankara Tunalıda One Game Center.
  • Kadıköy syd fena degil ama oyunlarda kontrolü elden bırakmayın özelliklede kodlu oyunlara dikkat edin ben zamanında mafia 2 almıştım kod kullanılmamış cikti oyun 1. Bolgeydi sanırım önceki sahibi tr yada ük psnde denedi açmayınca bıraktı yada oyun gercekten kullanılamıştı ama jelatinde yoktu velhasil kelam kodu kullanılmamış ikinci el spotcudan oyunda alınabiliyormuş dedim kendime. Us psnde hala betrayal of jimmy Dlc si durur

• ben fezadan alıyorum hiç bi sorun yaşamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: necroph

ben fezadan alıyorum hiç bi sorun yaşamadım

Feza konsol bu işte amiral gemisi gibidir. 2 isim var benim bildiğim Feza ve Prenses konsol. Ama çamur at izi kalsın işte.
    2. el satabilir, jelatinli satabilir ama kesinlikle sattıkları ürünün arkasındadırlar.
  • ben prenses store ve kardeşler elektronik takasladım ikisindennde memlun kaldım ama şimdi kardeşler elektronikten oyun takaslıyorum prenses store ters kalıyo bana
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.