lifeproof kılıfa rağmen telefonum yere düsünce ses kapama-acma ve mute tusları devre dışı kaldı. cihazın tok ( tüm fonksiyonları calisiyor ve baska sorunu yok) kulaklık, acma kapama ve home butonu sorunsuz. muhtemelen flex kablo yerinden oynadı ve parca degisimi yapmaya gerek kalmadan düzeltilebilecek bir sorun diye düşünüyorum. bu konuda isciligine ve ozenine güvenebileceğim bir arkadas ya da servis arayısındayim. bu sorunum ile ilgili oneri/fiyat paylasabilir misiniz?
Cihaz Iphone 4 32gb
cihazı yanımda tamir edebilecekler ekstra tercih sebebidir...besiktasta oturuyorum.
Hocam istersen onlari kullanmadan sesi acip kapayabilirsin. Ayarlar>genel>erisilebilirlik>assistive touch'ı açın. En azından tamir edene kadar kullanabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
hocam yerinde olsam genpaya verirdim, çünkü degiştikleri parçanın garantisini veriyorlar , bide teknik servisleri iyi , yinede tercih sizin
destek ve yorumlar icin tesekkurler arkadaslar...genpaya gidip gelen telefonların genelde cizik icinde dönmesi cok rahatsiz ediyor :(
Benim iPod Touch cihazı tamir eden bir arkadaş var. Forumdaki adı Lesitin. Yeri Taksim'de. Temiz ve sağlam iş yapıyor. Tavsiye edebilirim.
Bu arada bahsettiğiniz flex iPod'larda boarda lehimli, soketle bağlı değil. Büyük ihtimalle iPhone'da da aynısıdır.