Bildirim
Güvender vs Körfez fen denemeleri???
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
körfeze giden ve körfez fen denemesi kitabını çözmüş biri olarak sana şunları söylemeliyim :
*cevap anahtarında sıkça hatalar oluyor
*gereksiz absurd sorular var
*fem kapsul bittiyse guvender falan hic gerekyok direk deneme çöz_____________________________ Önemli olan zihniyet.. -
quote:
Orijinalden alıntı: efecan117
körfeze giden ve körfez fen denemesi kitabını çözmüş biri olarak sana şunları söylemeliyim :
*fem kapsul bittiyse guvender falan hic gerekyok direk deneme çöz
o zaman tüm deneme olarak ne önerirsin fdd mi alsam zor bir şey istiyorum ama mantıklı ve zor olacak saçma sapan değil :D çok mu şey istiyorum ne :D_____________________________ ₪ HTC One™ ₪
-
quote:
Orijinalden alıntı: nuly
quote:
o zaman tüm deneme olarak ne önerirsin fdd mi alsam zor bir şey istiyorum ama mantıklı ve zor olacak saçma sapan değil :D çok mu şey istiyorum ne :D
fem 9 lu çözmediysen onu çöz, soru çözümlü o , uğur esen falan faso fiso onlar fem in tümünü çöz 3 11 9 7 hepsi güzel , bulabilirsen fem dersanelerinden M1 denemeleri var onlardan alabilirsen al görüp görebileceğin en zor sınavlardır onlar biliyondur belki de fdd falan tavsiye etmem ygs matematikte polinom soruyorlarmıs_____________________________ Önemli olan zihniyet..
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: nuly
quote:
o zaman tüm deneme olarak ne önerirsin fdd mi alsam zor bir şey istiyorum ama mantıklı ve zor olacak saçma sapan değil :D çok mu şey istiyorum ne :D
fem 9 lu çözmediysen onu çöz, soru çözümlü o , uğur esen falan faso fiso onlar fem in tümünü çöz 3 11 9 7 hepsi güzel , bulabilirsen fem dersanelerinden M1 denemeleri var onlardan alabilirsen al görüp görebileceğin en zor sınavlardır onlar biliyondur belki de fdd falan tavsiye etmem ygs matematikte polinom soruyorlarmıs
ben aslında alacaktım onlardan kolay onlar kendini kandırma falan dediler ne yapacağımı şaşırdım arkadaş o zaman 9luyu bi alıyım güzelse diğerlerine de bakarım... sağol yorumların için, iyi çalışmalar, bu arada hedef neresi merak ettim?_____________________________ ₪ HTC One™ ₪
-
up _____________________________ ₪ HTC One™ ₪
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler