Şimdi Ara

Güven Bana yarışma programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tamer Karadağlı'nın sunduğu güven bana yarışma programı hakkında ne düşünüyorsunuz. Benim fikrimi soracak olursanız insanların ne kadar bencil olduğunun en büyük kanıtı bu yarışma, para belli bir seviyeye gelene kadar gülüp eğleniyorlar aferin sana iyi bir ekip olduk sonuna kadar devam edeceğiz gibi laflar ediliyor ama kazanılan para bir kişi için tatmin edecek düzeyde ise düğmeye basılıyor ve işin ilginci butona basılan para miktarı toplam kazanılan para miktarının çoğu zaman yarısına tekabül etmekte.

Toplam kazanılan para 40.000 tl iken bir yarışmacı sonuna kadar gideceğiz derken 20.000 tl yi gördüğünde basıyor halbuki 40.000 tl de basıp bu parayı bölüşmek varken kazanılan paranın büyük bir bölümü yok ediliyor. Ne olursa olsun insanlar bencilce hareket ettikleri zaman aslında kazanmıyorlar, kazandıkları ile yetinmek zorunda kalıyorlar. Birde soruların çoğunun cevabını bir taraf verirken diğer taraf ne kadar bilgisiz ve parasız olduğunu belli ederek butona erkenden basıyor. Zaten dikkat ettim bilgili insanlar yarışmıyor çünkü bilgili 2 kişi kolayca birbirlerine güvenerek yarışmayı tamamlarlar.

• bence saçma bir program her ne kadar yarışa programıda olsa ben bir insanla yarışıp, yain köprüyü geçene kadar dayı deyip sonra parayı alıp gitmem bana yakışmaz ama kendine yakıştıran insan o programa gidiyorsa karşı taraf o parayı alırsa 2nizde kuralları biliyorsunuz der geçerim.
  • Uydurmasyondan yarışma programı işte. Ayrıca ordaki yarışanların hiçbirisi normal vatandaş değil. Hepsi kanalda çalışan ayarlanmış insanlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.