Şimdi Ara

Gusül alıyorum ama... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yazmayı_Severim

quote:

Orijinalden alıntı: yoksulseytan22

İncik boncukla uğraşmaya gerek yok. Olayın özü niyet ve temiz olmak. Yok efendim iğne ucu kadar yer kalmayacak felan filan. Bunlar boş. Önce bir güzel banyo yap, sonra da gusül al hızlıca çık. Gerisi göstermelik sahte müslümanlık.

Nick+mesaj

Hiç bir şey göründüğü gibi değildir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Iron Fist

Bu sırada galakside tozdan küçük olan dünyada insanlar organından sperm çıktığı için çok ciddi ve mühim konular konuşurken...

Boooommmm.
  • ibret loading
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faulen

ibret loading

gusl alınmadan ibret loading zor be gülüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabah Yıldızı -- 12 Ocak 2016; 23:24:13 >
  • Prkue kullanıcısına yanıt
    O kırk adım yürüme tuvaletten sonra abdest alırken , ama evet biraz işemesi lazım içerde bişi kalmaması lazım

• gusülün daha garantili bir şekilde kabul olmasını istiyorsan bir kiremitin üstünde alman gerekir o kiremit eriyene kadar alıcaksın yanlız kiremit erimezse abdestin kabul olmaz
  • dindarlar gg

• quote:

Orijinalden alıntı: fokof

edit sakata gelmis aman hocam

Dün katy nin filmi vardı tv2 de aklıma sen geldin direk

• cahiller konuya toplanmış her tarafınız ıslak olabilir ama kafa çevreniz asla ıslanmaması gerekiyor gusülden önce ve abdest almadan önce 1-2 kere her yerinizi sabunlayın öyle suyu suyuna gusül almayın
  • Arkadaşlar yanlışım varsa düzeltin ben böyle gördüm böyle uyguluyorum.

İlk önce normal abdest alınır üstüne gusül alınır niyet edilerek.Peygamber efendimiz böyle yaparmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rzgrklc

quote:

o film hocam filmden ote yav boyle icim fenalasinca veya canimi bir sey siksa acar izlerim fakat bazen de film benim icimi agritabiliyor kac kere dahi izlesem de hala ayni duyguyu hissetmek degisilemez bir his

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ABDEST DİYE BİR SEY YOK YAPMAYİN ETMEYİN NOLUR

• quote:

quote:

quote:

o film hocam filmden ote yav boyle icim fenalasinca veya canimi bir sey siksa acar izlerim fakat bazen de film benim icimi agritabiliyor kac kere dahi izlesem de hala ayni duyguyu hissetmek degisilemez bir his

Bende film demişim ya forumda dolandim biraz seni bulamayınca vazgeçtim yoksa haber verecektim sana severim katy yi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bende film demişim ya forumda dolandim biraz seni bulamayınca vazgeçtim yoksa haber verecektim sana severim katy yi

fox tv de suan golden globes varmis Katy de bir odul de sunuculuk yapti izlerseniz ilerleyen dakikalarda gorebilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

fox tv de suan golden globes varmis Katy de bir odul de sunuculuk yapti izlerseniz ilerleyen dakikalarda gorebilirsiniz

İzleriz fokofcum

• İki farklı kaynaktan kontrol ettim hocam söylediğim gibi.

• DUŞTAN SONRA ATTIRDIM ÇOK PİŞMANIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ray Palmer

quote:

Orijinalden alıntı: Prkue

O işi yaptıktan sonra, en az kırk(40) adım yürümen veya bir kaç damla olsa da küçük abdestini yapman gerek, bunları yapmassan ve gusül aldıktan sonra içerde kalanlar çıkarsa tekrar abdest alman gerekiyor.

Hocam 40 adım olayı abdest almadan önce ihtiyaç gidermişsek(wc) oluyor.

Gusülde her türlü 1 damla da olsa idrar çıkması lazım. Yanlış biliyorsam Allah affetsin. Ama doğrusu benim dediğim gibiyse de mesajınızı editleyin hocam. Konuya ilk giren kişi direkt o mesaja bakar, yanlış öğrenir falan..

yürümenin sebebi meniyi tam dışarı atamamak hocam idrarla gitmeyebiliyor malum yogunluk farkı . Tabi dikkat edilmesi gereken abdest alırkende çoğu kişinin yapmadıgı istibra . Yani wc sonrası hemen abdeste kosma olayı nıyeti yapıyon ama olmuyor dikkat etmek lazım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: senatorts

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Prkue

O işi yaptıktan sonra, en az kırk(40) adım yürümen veya bir kaç damla olsa da küçük abdestini yapman gerek, bunları yapmassan ve gusül aldıktan sonra içerde kalanlar çıkarsa tekrar abdest alman gerekiyor.

Hocam 40 adım olayı abdest almadan önce ihtiyaç gidermişsek(wc) oluyor.

Gusülde her türlü 1 damla da olsa idrar çıkması lazım. Yanlış biliyorsam Allah affetsin. Ama doğrusu benim dediğim gibiyse de mesajınızı editleyin hocam. Konuya ilk giren kişi direkt o mesaja bakar, yanlış öğrenir falan..

yürümenin sebebi meniyi tam dışarı atamamak hocam idrarla gitmeyebiliyor malum yogunluk farkı . Tabi dikkat edilmesi gereken abdest alırkende çoğu kişinin yapmadıgı istibra . Yani wc sonrası hemen abdeste kosma olayı nıyeti yapıyon ama olmuyor dikkat etmek lazım

Hocam wc' den sonra istibra yapmadan gusül alsak bir şey olmuyor diye biliyorum. Sadece o gusül ile namaz kılamayız. Tekrar normal abdest almak gerekir.

Yanlışım varsa affola

Yok hocam sen haklısın . Özetle idrarını yaptıktan hemen sonra isibra yapmadan gusül abdesti alınabilir. Çünkü gusül abdesti alırken gelen idrarın gusül abdestine bir zararı olmaz; ancak namaz abdestini bozar. Bu nedenle gusül alırken namaz abdestini bozan bir şey olsa bile, gusul geçerli olur, namaz abdesti bozulur

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.