Şimdi Ara

Gurur Point ( Candan E. ve Fransa İçerir )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fransa cumhurbaşkanı François Hollande'ın Türkiye ziyaretinde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve öldürülen gazeteci Hrant Dink'in eşi Rakel Dink ile de görüşeceği, Candan Erçetin'e iki ülkenin kültürüne katkılarından dolayı devlet nişanı vereceği belirtildi.

Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande'ın 27-28 Ocak'ta Türkiye'ye yapacağı ziyaret ekonomi ağırlıklı olacak ve siyaset konuşulacak. Paris'ten Pazar günü yerel saatle 12.30'da (TSİ 13.30) Türkiye'ye uçacak olan Holllande ve hayeti Türkiye saati ile 17.00'de Ankara'da olacak.

Fransız Cumhurbaşkanına, kabineden, Dışişleri Bakanı Laurent Fabius, Dış Ticaret Bakanı Nicole Bricq ve Sanayi Bakanı Arnaud Montebourg ve Enerji Bakanı Philippe Martin ve işadamları eşlik edecek.

Hollande, Pazartesi günü Anıtkabir'i ziyaret edecek.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından hazırlanan resmi törene katılacak. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la görüşecek. Fransa Cumhurbaşkanı İstanbul'da Galatasaray Üniversiitesinde konuşacak.Türk Fransız işadamları ile bir araya gelecek.

Hollande Türkiye ile birlikte iş yapma olanakları olarak altyapı, ulaşım,rüzgar enerjisi alanlarlarında bir paketle yola çıkıyor. Hollande'ın ziyaretinin özellikle ekonomik olarak önemli olduğu ve Fransız işverenlerle birlikte yapacağı seyahatinin büyük önem taşıdığı, yapılan gezi çerçevesinde enerji alanında bir takım anlaşmaların imzalanacağı belirtildi.

Ziyarette,Türkiye-Fransa ilişkilerinin iki ülke arasındaki işbirliğinin yanı sıra Türkiye'nin Avrupa Birliği'ne katılım süreciyle de ilgili görüşlerin paylaşılacağı ve bölgedeki son durum ile Suriye, Kıbrıs, Irak ve Ortadoğudaki gelişmelerin konuşulacağı bildirildi.

Hollande Türkiye ziyaretinde, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve öldürülen gazeteci Hrant Dink'in eşi Rakel Dink ile de görüşecek ve Candan Erçetin'e iki ülkenin kültürüne katkılarından dolayı devlet nişanı verecek. Pınar Selek hakkında da görüşüleceği yönünde öne sürüldü. - Paris

• Unutmuşum bu arada Kaynak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ermisss

Unutmuşum bu arada Kaynak
    rokfor peyniri ve fransız şarabımla kutluyorum bu olayı.bi salyangozum eksik o da olsun o kadar.hohoho.

voulez vous coucher avec moi?
  • Fransız'ız ve bundan gurur duyuyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir Fransız takımı taraftarı olarak gurur duyuyorum. Seneye PSG ile ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz CL'de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C1E9C52E6

Bir Fransız takımı taraftarı olarak gurur duyuyorum. Seneye PSG ile ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz CL'de.
    Valla ben zaten Galatasaray'ı cidden anlıyamıyorum. Böylesine bir iğrenç ligte niye oynuyoruzki. Şikecilere ödül verilen bir ülke. Gidelim Fransa liginde oynuyalım, PSG ile çekişelim. Çok ciddi söylüyorum. Böylesine rezil bir ligde oynamak demek kendine hakaret etmek demek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PulpFictioN

Fransız'ız ve bundan gurur duyuyoruz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şunu aklınızdan çıkarmayın Fransadır Galatasaray !!1!1!!1!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBearGrylls

quote:

Orijinalden alıntı: PulpFictioN

Fransız'ız ve bundan gurur duyuyoruz

Alıntıları Göster

Fransa Isgal Ordulari Kumandani Louis Franchet d’Esperey i en iyi şekilde ağırladığınız içinde madalya versinler.

• quote:

Orijinalden alıntı: blackr0se

Valla ben zaten Galatasaray'ı cidden anlıyamıyorum. Böylesine bir iğrenç ligte niye oynuyoruzki. Şikecilere ödül verilen bir ülke. Gidelim Fransa liginde oynuyalım, PSG ile çekişelim. Çok ciddi söylüyorum. Böylesine rezil bir ligde oynamak demek kendine hakaret etmek demek.

Fransızcan varmı kardeş ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark is the Sunlight

Şunu aklınızdan çıkarmayın Fransadır Galatasaray !!1!1!!1!

• quote:

Orijinalden alıntı: PVH

quote:

Fransızcan varmı kardeş ?

Alıntıları Göster
    abisinden küçük fransaya bir çeyrek altın..

• quote:

• quote:

tüm Fenerbahçelilerle ilişiğini kes o zaman,günlük hayatta Fenerbahçelilerle hiçbir etkinlikte bulunma,hatta konuşma bile
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: u.r.k.

abisinden küçük fransaya bir çeyrek altın..

Alıntıları Göster
    Bu konuda fenerbahçeli kardeşlerimizi lütfen eksilemeyiniz beyler. İroniyi oradan çıkartsınlar. Ciddiye alanlar olur şimdi

Neyse şöyle bağlayalım (Antu kafası) :

• quote:

Orijinalden alıntı: windows1907

quote:

tüm Fenerbahçelilerle ilişiğini kes o zaman,günlük hayatta Fenerbahçelilerle hiçbir etkinlikte bulunma,hatta konuşma bile

Hemen de gaza gelmişler, sataşmaya yer arıyorlar. İroniden, mizahtan anlamıyorsanız ne yapalım. Hadi bölümünüze, şampiyonluğunuzu kutlamaya gidin siz.

• quote:

Orijinalden alıntı: teoska

quote:

quote:

Hemen de gaza gelmişler, sataşmaya yer arıyorlar. İroniden, mizahtan anlamıyorsanız ne yapalım. Hadi bölümünüze, şampiyonluğunuzu kutlamaya gidin siz.

ironinin anlamını öğren ilk önce

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: teoska

quote:

quote:

ironinin anlamını öğren ilk önce

Bir üstteki "" iletin için demiştim, alıntıyı buna yapmışım.

• Galatasaray fransadır diyenler yanlış biliyor!!!111!!! GALATASARAY ABD dir buda kanıtı....
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.