Şimdi Ara

Gürültü Kirliliği Yapan Motorlar ve Arabalar (Bıktım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • izmirde özellikle karabağlarda yaşayanlar bilir,sabah bir başlarlar gecelere kadar delinmiş egzoz sesi,gereksiz korna çalmalar.Adamlar özellikle mobiletlerde egzozları söktürüyorlar ses yapsın diye,susturucuları çıkarıyorlar ya da deliyorlar bilerek.Yavaşta gittikleri için daha uzun vadede rahatsızlık veriyorlar.Ne yaşlısı ne hastası ne çocugu var demeden bunları yaparak ne zevk alıyorlar bilmiyorm,ama imkan olsa şikayet ederdim,polisler ilgilenmiyor pek bu işlerle.Eğer şikayet edebileceğimiz bir yer varsa bilen söylesin

• Şahini bağırttıranlara ayar oluyorum ama şimdi adam yolda harley ile gidiyor o ses çıkmadan o motor sürülmez ona lafım yok.
  • Bu konuda ne diyeceksin bakalım
  • Bollizard kullanıcısına yanıt
    ya ona tabi lafım olmaz harleyin motor sesi müzik gibi,benim bahsettiğim orjinali dışında özellikle egzozu delip yapan adamlar :D
  • Ankarada yaşıyorum. Durakta beklerken vutututu diye bir ses artık kafamı bile çevirmiyorum sesinden belli tofaş olduğu
  • Egitimsiz geri kafalı bir nesil iste normal bunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harley alamayan adam tofaşla gürültü çıkarıyor işte. Fakirin harleyi oluyor tofaşlarda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o mobiletlerden scoterlardan tofaşlardan çıkan seslere bende ayar oluyorum ama geriye kalan egzos seslerine hayranım
  • Affiliation konuya bekleniyor

• Sahine yapilmasi bencede tuhaf ama bu hastalim bendede bu hastalik var abarth degil ama duz boru egsoz olacak almanlarin sesi cok guzel oluyor mesela yada subaru wrx ati

• Ümraniye'de bir tanesi yanımdan geçti delik egzoz ile. Direk plakayı alıp ihbar ettim. Tavsiye ederim, rahatlatır. Çevreye rahatsızlık verme şeklinde ihbar edebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.