|
Bildirim
|
Yazik. Gercekten cok uzuldum bu yasadiklariniza.
Keske ceza yazmasalardi da kardesin kafamizi rahat rahat ... |
ne güzel daha az küfür yiyecek kardeşin. apaçiliği bırakıp efendi efendi kullanır artık yani inşallah.
|
Polisin çevirmelerde aracı çekip boşta kesiciye kadar bağırtıp bundan çok ses çıkıyor demesinin akılla mantıkla izahı yok. Hangi arabayla o kadar devir çevirsen zaten o ses sınırını geçersin geçmemenin imkanı yok. Ben tutup da sokak arasında gaz pedalı paspasta mı geziyorum ? Açık hava filtresinden çıkan sesin toplam sese etkisi dip gaz yapıp çekmedikçe neredeyse yoktur. Hoş yazsam çok şey yazarım da Türkiyemde sanki ne düzgün işliyor da bunun düzgün işlemesini bekliyoruz ? Konu sahibine geçmiş olsun gerekli yerlere itirazınızı yaparsınız da sonuç alacağınızı zannetmiyorum. Bu cezaların kesinlikle kanıta dayalı kesilmesi gerekiyor.
|
Linç kültürü başlamış olsa da ben de arkadaşa katılıyorum. Madem bu şeyler yasak nasıl muayeneden geçiyor ?
Muayene sırasında 1 Doğan geldi sanırsın ki çatapat Ahmet. Bam bam bam ses gelip duruyor gaza basınca şimdi bu adama niye direk sıradan çık git polis çağırıcaz ceza yazıcaz demiyorlar ?? Ceza yazılan bir şey yasak demektir e o zaman muayeneden nasıl geçiyorlar ? |
tuvturk muayenesinde aracin trafikte guvenli ilerlemesini saglayacak unsurlara (fren far yurur aksam vs) bakiliyor hava filtresi orasi icin bir kriter degil yani
|
Nüktedan cevaplar için teşekkürler. Ben de apaçiliklere karşıyım ama muayenede sorun olmayan şeyden ceza yemek de garip geliyor.
|
Arabasını motorunu eşek gibi bağırtanlara ana avrat sövüyoruz, bence cezadan çok kulak çınlaması üzerinde durmanız daha doğru olur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|