Şimdi Ara

Gürcü plakayı türk plakaya çevirmek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
42.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Tertemiz arabayı sana bırakırlar tabi tasişte

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vergisini ödersen TR plaka takıp kullanabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

Tertemiz arabayı sana bırakırlar tabi tasişte
    yalnız önemli parçalarını alıp ihbaer edeceksin diyor, aracın beyinlerini ve motorunu ne bileyim turbosunu falan söksen geriye ne kalır şase mi? onu da alsınlar işine yarayan varsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antrepocu

yalnız önemli parçalarını alıp ihbaer edeceksin diyor, aracın beyinlerini ve motorunu ne bileyim turbosunu falan söksen geriye ne kalır şase mi? onu da alsınlar işine yarayan varsa.

Alıntıları Göster
    Okumadan yorum yapıyor işte böyle boş konuşuyorlar :) bu dediğimi yapan çok insan var motoru bagajda araç görürseniz anlarsınız zaten

• Otopark'ın videosu var onla ilgili izleyin Sinan Baboliyle bi abi anlattı 1 saate yakın.

Benim arkadaşımın dayısı vardı Gürcistanda dayısı vekaletle falan vermişti getirdiler buraya 4-5 ay bindi ondan sonra noldı bilmiyorum lakin vekalet muhabbetide traşmış büyük ihtimal kitlediler o arabayı salak zaten 18 yaşında Opel sedan getirmişti o arabaya binsen nolur binmesen nolur hayır getirceksen Mustang M3 911 E63 bu tarz arabaları getirmek lazım.

• 80000 tl ye m3 almak istiyorsan sandikta tepkini goster.

Not: Eski E60 M5, simdilerde ise E90 320d kullanicisiyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    Aslında 80 bin tl olsa herkes biner m3 ün anlamı kalmaz ;) tabi işin şakası sandıkta her sene tepkimi gösteriyorum ama oy çalana tepki ne fayda :) e60 m5 e bindiysen artık gözün arkada kalmaz kardeşim bmw nin en efsane aracıdır bence

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.