Şimdi Ara

Gürcistanda tıp ve diş hekimliği için...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 2 haftadır araştırıyorum. Gürcistan benim için cazip geliyor. Daha önce üniversite deneyimim oldu ne kadar harcanır ne yapılır tecrübem var.Öncelikli diş hekimliği istiyorum gürcü dili ile eğitim verildiğini biliyorum eğer ingilizcede veriliyorsa tercih edicem. Gürcüce eğitim almama gerek yok. Sitesinde diş hekimliği resimleri var fakat fakülteler menüsü içerisinde yok oda ilginç.Denklik konusuna gelince denkliğin olduğunu biliyorum sonrasında ne olur bilemiyorum fakat risk alıcam karar verdim. Eğitim danışman şirketlerine güvenmiyorum. Bir kaç yeri aradım farklı fiyatlar verdiler arada 1000 dolar fark kadar.Üniversiteye mail attım dönmediler :) Eğer okuyan arkadaşlar veya bilgisi olan arkadaşlar varsa bilgilendirirseniz sevinirim.

• ?????
  • günncellll
  • quote:

Orijinalden alıntı: ca34

?????

HACI BENDE BU ÜLKEDE TIP TUTMASSA DIŞARIYI DÜŞÜNÜYOM GÜRCSTANDA ÜCRETLER İŞ İMKANARI NASIL VE TÜRKİYEYE DÖNÜNCE TÜRK TIPLARINDA UZMANLIKTA SORUN YAŞAR MIYIM YAŞAMAZMIYIM ONUN HAKKINDA BİLGİ VERİRİSEN İYİ OLUR ŞİMDİDEN SAĞOLHACI BEDE BURADA TIP TUTMASSA DIŞ ÜLKEYE GİTCEM AZ BİRAZ GÜRCİSTANDAKİ TIPLAR K
  • quote:

Orijinalden alıntı: peymane95

quote:

?????

HACI BENDE BU ÜLKEDE TIP TUTMASSA DIŞARIYI DÜŞÜNÜYOM GÜRCSTANDA ÜCRETLER İŞ İMKANARI NASIL VE TÜRKİYEYE DÖNÜNCE TÜRK TIPLARINDA UZMANLIKTA SORUN YAŞAR MIYIM YAŞAMAZMIYIM ONUN HAKKINDA BİLGİ VERİRİSEN İYİ OLUR ŞİMDİDEN SAĞOLHACI BEDE BURADA TIP TUTMASSA DIŞ ÜLKEYE GİTCEM AZ BİRAZ GÜRCİSTANDAKİ TIPLAR K

Eğer ygs-lys barajını aşıp yurt dışına tercih yaptığın taktirde denklik var diyorlar. 3.sınıfta hacettepede eğitim görebiliyormuşsun ve türkiyeden 4 üniversiteyle anlaşmaları var yani geçiş yapabiliyosun 4.sınıfta fakat ne kadar doğru bilemem ayrıca eğitimi ingilizce mi bilmiyorum bende onu araştırıyorum. Bilgi aldıkça yazarım buraya.

• quote:

quote:

quote:

?????

Eğer ygs-lys barajını aşıp yurt dışına tercih yaptığın taktirde denklik var diyorlar. 3.sınıfta hacettepede eğitim görebiliyormuşsun ve türkiyeden 4 üniversiteyle anlaşmaları var yani geçiş yapabiliyosun 4.sınıfta fakat ne kadar doğru bilemem ayrıca eğitimi ingilizce mi bilmiyorum bende onu araştırıyorum. Bilgi aldıkça yazarım buraya.

KONUYU ARADA UPLARIM İYİ OLUR ÇOK SAĞOL ARKADAŞ

• quote:

quote:

quote:

quote:

?????

KONUYU ARADA UPLARIM İYİ OLUR ÇOK SAĞOL ARKADAŞ

Eyvallah kardeşim, okuyan yada okumuş olan arkadaşlar varsa daha iyi olur, çünkü danışmanlık şirketlerine güven olmuyor , alternatifimiz olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gecen sene sadece tıp bolumunu istiyordum lys1'de biraz kotu gecti hedefledigimden dusuk siralama yaptim yurt icinde puanim yetmediginden yurt dışindakileri universiteleri arastirdim ama oralarda cok zor olacagini dusundugum icin vazgectim hem denklik konusunda da emin olamadim 2. seneye kaldim bu sene de yurt icinde ( ozellikle izmirimde ) tip ya da dis hekimligi yeterse direk gidecegim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brsykslr

gecen sene sadece tıp bolumunu istiyordum lys1'de biraz kotu gecti hedefledigimden dusuk siralama yaptim yurt icinde puanim yetmediginden yurt dışindakileri universiteleri arastirdim ama oralarda cok zor olacagini dusundugum icin vazgectim hem denklik konusunda da emin olamadim 2. seneye kaldim bu sene de yurt icinde ( ozellikle izmirimde ) tip ya da dis hekimligi yeterse direk gidecegim

Hayırlısı olsun kardeşim inşallah emeğinin karşılığını alırsın, senin başına gelen bu sene benim başıma geldi kısmet artık, ayrıca mühendislikler hakkında o kadar olumsuz yorumdan sonra mühendislikten soğudum açıkcası sonuçta sağlık bitmez.

• hocam sakın vazgeçme sağlık sektöründen tabi benim görüşüm ama hakikaten özellikle tıp ve diş hekimliği bu zamanda seçilecek iyi meslek dalları
  • quote:

Orijinalden alıntı: brsykslr

hocam sakın vazgeçme sağlık sektöründen tabi benim görüşüm ama hakikaten özellikle tıp ve diş hekimliği bu zamanda seçilecek iyi meslek dalları

Kesinlikle katılıyorum sana
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.