Şimdi Ara

gunz online download

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
0
Favori
39.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar buda benden internette dolaştım bu siteyi buldum şimdi indiriyorum%60 da sizde bakacaksanız site yi veriyorum

http://files.filefront.com/Gunzzip/;4805461;;/fileinfo.html

site budur bir bakın

• Sürüm olarak bilgin varmı indirip kurunca bilgi verirmisin?
  • tamam söylerim %90 da
  • arkadaşlar walla ben indirdim tıkır tıkır oynuyorum walla oyun çok güzel sizde indirn bunu indirdikten sonra program files teki mainet sosyasını açın sonra gunz var onu silin o indirilen dosyadaki gunz a tıklayın yani mainet dosyasının içine açın ve gunz launcher o na basın ve oyunu torrent ten çekmeye başlıyacak ama 93 den başlıyacak yani 10 dk bekliyeceksiniz sonra kendisi açılacak

http://img53.imageshack.us/img53/4161/gunzlauncher4wp.jpg

buda bitmiş hali buyrun start game deyin başlar
  • sorun o diil yeni çıkan patch de % 93 de takılıyor bu patch den önceki patch de ise gunz online ana menusu değişiyor... o şekilde diil yane ama bakalım
  • yok kardeş takılma falan yok menü de değişmiyor
  • gunz. rar yani indirdikten sonra dosyayi cikaramiyorum. yardimci olabilir misiniz ?
  • indirmiş olduğun dosyada hata olma ihtimali yüksek bir kez daha indirmeyi dene yada recover programı ile onarmaya calış
  • quote:

Orjinalden alıntı: infernivity

indirmiş olduğun dosyada hata olma ihtimali yüksek bir kez daha indirmeyi dene yada recover programı ile onarmaya calış

bencede arkadaşın dediği gibi bir dene
  • arkadaşlar ben daha oyunu indirmedim indirmeden size bi soruyum dedim oyunda bana yardım cı olurmusunuz
  • BEYLER gUNZ onlinede çok fazla hile kullanan var hevesinizi kırmayım ama hile kullanmayanlara ölüm o oyun...
  • arkadaşlar oyunu indirdim ama siz den bi cevap bekliyorum....
  • quote:

Orjinalden alıntı: eko_sol

arkadaşlar oyunu indirdim ama siz den bi cevap bekliyorum....

oyunu açabildin mi kardeş
  • arkadaşlar 12 nisan patch ının ardından bir de 13 nisan launcher patch var onu kendi sitesinden indirin kurun sorunsuz açıyor..... 554 kilobyte kadar birşey...
  • arkadaşlar nubu üst konu yaparsanız herkes görebilir herkes boşu boşuna yardım edin diyor burada açık açık anlattım
  • %100 çalışıyor bende 512 ik bağlantıyla 60 kb ile indirdi ve beklemek yok (fileplanet bekletiyor ya ). Ama patchlere gelince 1 kb a düşüyor arada sırada 10 a çıkıyor değişiyor patchlerde biraz takılıyor ama oyun canavar gibi çalışıyor şu anda

Agent hatası veriyor sürekli ama ben oyunu normal bir şekilde oynuyorum. O agent hatası nedir yaw çözümü nedir bi' de zararı nedir? Aşağıda sürekli çıkıyor ama ben oyunu düzgün bir şekilde oynayabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AreaOfEffect -- 29 Nisan 2006; 16:48:24 >
  • şu anda werdiğin link den indiriorum insallah calısır link için tşk
  • çok güzel anlatmışsın ellerine sağlık şu an lvl 10 um
  • bir şey değil arkadaşlar paylaşmak için buradayız bu arada bendede bu agent error hatası veriyor bende 6 veya 8 kişilik oynuyorum sonra hiç bir sorun olmuyor
  •  gunz online download

beyler bakarmısınız benim burda kalıyor hiç yüzde dolmuyor napmam lazım yardımcı olurmusunuz

e-x-s-e-l-a-n-s@hotmail.com
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.