Şimdi Ara

GÜNÜN SORUSU ??????????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S2 - S ADVANCE- S3 MİNİ YADA MUADİLİ... ANLAYACAĞINIZ 3-5 AYLIK, 600-900 TL ARASINDA TEL. ALMAK İSTİYORUM. NİYETİM S3minİ ALMAKTI AMA EKRANDA PİXLLER SAYILIYOR DİYORLAR.. YORUMLARINIZI BKLİYORUM ARKADAŞLAR BATARYA KONUSUDA ÖNMLİ TABİİİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramzeyu -- 20 Aralık 2012; 22:23:01 >

• Kim diyor pixel sayılıyor diye ya ? Nexus alabiliyorsan onu al çok memnun kalırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramzeyu

NEXUS- S2 - S ADVANCE- S3 MİNİ YADA MUADİLİ... ANLAYACAĞINIZ 3-5 AYLIK, 600-900 TL ARASINDA TEL. ALMAK İSTİYORUM. NİYETİM S3 ALMAKTI AMA EKRANDA PİXLLER SAYILIYOR DİYORLAR.. YORUMLARINIZI BKLİYORUM ARKADAŞLAR

S3 ün ekranda pixeller sayılıyorsa ki 306 ppi dir kendileri bu telefonlar ölmüş demektir.Kesinlikle s3 de pizxl sayılması gibi bir durum yok zira diğer cihazlardan s3 minide ve advance olabilir ama çok sıkıntı yaratmaz bunlar arasındada ise s2 ile nexus bir adım öne çıkıyor diyebilirz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krone

Kim diyor pixel sayılıyor diye ya ? Nexus alabiliyorsan onu al çok memnun kalırsın.

S3 MİNİ YAZACAKTIM YANLIŞ YAZMIŞIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunoo

quote:

Orijinalden alıntı: ramzeyu

NEXUS- S2 - S ADVANCE- S3 MİNİ YADA MUADİLİ... ANLAYACAĞINIZ 3-5 AYLIK, 600-900 TL ARASINDA TEL. ALMAK İSTİYORUM. NİYETİM S3 ALMAKTI AMA EKRANDA PİXLLER SAYILIYOR DİYORLAR.. YORUMLARINIZI BKLİYORUM ARKADAŞLAR

S3 ün ekranda pixeller sayılıyorsa ki 306 ppi dir kendileri bu telefonlar ölmüş demektir.Kesinlikle s3 de pizxl sayılması gibi bir durum yok zira diğer cihazlardan s3 minide ve advance olabilir ama çok sıkıntı yaratmaz bunlar arasındada ise s2 ile nexus bir adım öne çıkıyor diyebilirz

S3 MİNİ YAZACAKTIM YANLIŞ YAZMIŞIM

• BATARYA KONUSUDA ÖNMLİ TABİ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kolay Bir Ygs Sorusu.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.