Şimdi Ara

Günümüzde ev satmak mantıklı mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun süredir satmayı düşündüğümüz bir ev vardı çok iyi bir fiyat vermese de iyi bir fiyat verildi evle çok fazla ilgilenemiyoruz bulunduğum şehrin ilçesinde olan bir ev, günümüz olayları da malum ülke karışık dolar altın fırladı TL günden güne değer kaybediyor acaba şuan ev satmak mantıklı mı yani taşınmaz olarak kalması daha mı avantajlı yoksa satmak mı daha mantıklı paraya ihtiyacımız yok ama satınca parayı değerlendirebilirim dolar altın vs alıp satarak.

• Dolara güvenme şu anda zirvede ama düşer o. Evi satıp dolara yatıracaksan zarar etmek büyük olasılık ayrıca ihtiyacınız yoksa da satma her gün değerleniyor evler. 1 sene daha beklet 15-20 bin daha fazla gelir elde et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A D M I R A L -- 28 Temmuz 2016; 11:22:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Denize bir dakika durup bakmaya vakitleri olmadığını söyleyen bu insanlar, ne zevksiz mahluklar...
  • O ev özel üniversitede çocuk okutmak, ailenden birinin basina bir sey gelirse saglik giderlerini karsilamak ya da emekli oldugunda satip yazlik bir yere yerlesmek için senin jokerin. O evi satip yerine iki tanesini koyamacaksan hiç yanasmayacaksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence satma, eskiden faiz vardı koyuyordun bankaya değerleniyordu. Şimdi emlak dışında getirisi olan hiçbirşey yok. Dolar altın vs. için de piyasa işlerini bilmiyorsan zarar edersin. Ülkede ne olacağı hiç belli değil.
    Emlak en garanti yatırım, diğer yatırımların çoğu şans oyunu ve kumar oynamak gibi. Bir yandan aylık kira getirirken satış fiyatı da yıldan yıla artıyor.
  • Düşüncemiz aslında ilçedekini satıp bulunduğumuz ilden almak bina 15 yaşında neredeyse bide masrafı çok dolaplar laminatlar değişmesi gerek boyada yapılması lazım uzun süredir altın alıp satıyorum hocam zararına hiç satmadım daha bir araba parası çıkarmışımdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mavi Buz -- 28 Temmuz 2016; 11:33:24 >
    Kimsenin yüzüne bakmadığı evle 300-400 den gidiyor artık. Kurtuluşta ki moktan dairelere bile 400 istiyolar.

Ha dersen ki ben o parayı alıcam katlıyıp yatırımlık işler yapıcam ozaman mantıklı ama satıp araba alıcam vs diyosan gereksiz.

Orijinalden alıntı: Mavi Buz

Uzun süredir satmayı düşündüğümüz bir ev vardı çok iyi bir fiyat vermese de iyi bir fiyat verildi evle çok fazla ilgilenemiyoruz bulunduğum şehrin ilçesinde olan bir ev, günümüz olayları da malum ülke karışık dolar altın fırladı TL günden güne değer kaybediyor acaba şuan ev satmak mantıklı mı yani taşınmaz olarak kalması daha mı avantajlı yoksa satmak mı daha mantıklı paraya ihtiyacımız yok ama satınca parayı değerlendirebilirim dolar altın vs alıp satarak.

kardesim, kesinlikle SAT, bak coluk cocuk yorum yapmis dinleme aman .. ev kotu ama emlak iyidir,

zaten bu kris ortaminda biri cikmis para veriyo al parayi KESINLIKLE GIT ARSA AL 5 sene sonra 20 katina satartsin o arsayi ama evin degei inan ayni kalir veya bir miktar yukselir ama iki kati asla olmaz, ama arsa oyle degil , en kotu 10 katina satabiliyorsun

Sat- ARAZI al veya isinde kullan kullan

illada ARAZI dememin sebebi, baska bisey yapmiyacaksan arasi ,yok isin gucun varsa onu buyut ama oyle ev olarak duracagina git tarla al veya imarli guzel arsa al

bunu sana isletme mezunu , yillardir piayasada olan, 3 dil bilen biri soyluyor

In this country, you gotta make the money first. Then when you get the money, you get the power. Then when you get the power, then you get the woman.

In God We Trust &amp; God Bless America

• Bende o şekilde düşünüyordum ama bilmiyorum evin değeri daha da artarmı acaba diye düşünmüyor değilim. Bide ülkedeki olaylara bakacak olursak elde nakit para bulundurmak ne kadar doğru tartışılır.
    Evi satınca altın ve döviz alıp satıcam genel olarak ama uygun bir ev yada arsa da bulursam kaçırmam tabi ki.

Orijinalden alıntı: Mavi Buz

Düşüncemiz aslında ilçedekini satıp bulunduğumuz ilden almak bina 15 yaşında neredeyse bide masrafı çok dolaplar laminatlar değişmesi gerek boyada yapılması lazım uzun süredir altın alıp satıyorum hocam zararına hiç satmadım daha bir araba parası çıkarmışımdır.

Satıp yine emlağa yatıracaksanız mantıklı bence. Biz de benzer durumdayız. Başka hiçbir yatırım aracına güvenemiyorum ben şahsen. Altın evet, dolara göre daha mantıklı ve stabil.
    Ama dolar darbe girişimi sonrası zirve yaptığı için düşme eğilimi gösterebilir, tamamen hükümetin atılımlarına bağlı.

altin, doviz tepeyi gordu belki maximum %5-10 daha yukselir o akdar am senin aklinda ne var -sen ve snein gibi kucuk-acemi yatirimcilar- yukseldi dahda yukselir gozuyle bakiyorsunuz, ben ve benim gibi uyaniklar sizleri sogucler haebriniz ola

zaten tepeyi goren altin doviz bundan sonra daha yuksel-meezzzz al araziyi otur cok merak ediyosan 6 ay sonra ac bu yaziyi oku gorecez kim hakli kim haksiz

In this country, you gotta make the money first. Then when you get the money, you get the power. Then when you get the power, then you get the woman.

In God We Trust &amp; God Bless America
  • Aynen şuan dolar yada altın falan alınmaz zaten ülkenin biraz rayına girmesi gerek, hep dipten alıp tepeden sattım şuan zirvede zaten bu seviyelerden alım yapılmaz.
    Evin bulunduğu yerde piyasa çok yüksek değil yani İstanbul kadar yüksek fiyatlar yok sıfır 3+1 daireler 150-160 dan gidiyor bizim 15 yıllık daireye çift cephe içi yapılı güneş enerjili bulunduğu konumda iyi cadde üzerinde ve site içerisinde yakınında hastane okul var önüde açık boş arsa var önünde 120 verdiler. Tek sorunu biraz eski bir bina ve 1. kat.
  • Dovizle değerlendirmek istiyorsan sürekli takipte alman gerekiyor.Sürekli al-sat kovalaman gerek piyasayı ve siyası durumları iyi analiz etmen gerekiyor.Bu sayede farkında olmadan güzel miktarlar elde edebilirsin. Ama buna vakit ayırman şart söylediğim gibi.

Onun harici satma fikri aklına yerleştiyse ve sattıktan sonra o parayla ne yapacağını bilemiyorsan toprağa yatırman en mantıklısı.Arsa bu muhakkak kazandırıyor ve kazandırdığı vakitte ciddi gelir getiriyor.
    Beşiktaş JK 1 Fabricio Agosto Ramirez 3 Adriano Correira 6 Duško Tošić 7 Ricardo Quaresma 8 Veli Kavlak 10 Olcay Şahan 13 Atiba Hutchinson 15 Oğuzhan Özyakup 17 Ömer Şişmanoğlu 18 Tolgay Arslan 20 Necip Uysal 21 Kerim Frei 22 Aras Özbiliz 23 Cenk Tosun 29 Tolga Zengin(c) 30 Marcelo Antonio Guedes Filho 32 Andreas Beck 44 Luiz Rhodolfo 71 Dennys Boyko 77 Gökhan Gönül 96 Veysel Sapan 97 Utku Yuvakuran
    Şenol Güneş
    Şerefinle oyna, hakkınla kazan!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.