Hocam bu konuya bu kadar eğileni ilk defa gördüm ve saçma gelecek ama benim için en önemli şey. Malum laptop yakınında oluyor kullanırken, kaç tane laptop alıp bu fan sesi yüzünden iade ettim. Her an kulaklık da takamıyorsun. Ben ağır render oyun işlemleri vs. yapmıyorum. Basit oyun ve video editi olabilir. Almışken iyisi olsun, uzun ömürlü olsun kafasındayım, ama bütçe de max 35k. 11 yıldır kullandığım ideapad z580 var. evde 1 gbit İnternet var ama laptop 100 mbite kadar destekliyor. Yetersiz kalıyor artık. Böyle sessiz bir formül yok mu bu bütçeye göre. Oyun bilgisayarları daha fazla özelliği, slim kasalara göre daha ucuza sunuyorlar. İşte onlarda genelde gürültülü. Sadece yük altında sesli çalışan bir formül de olabilir, onu idare ederiz. Ama fanların yerli yersiz devreye girmesi can sıkıcı. Bunun ayarı kıvamında olan bir model yok mudur. Pili iyi gidecek diye u gibi zayıf bir işlemciye para bağlamak da saçma geliyor. İlginç bir denklem. En azından P işlemcilere mi bakmak lazım, o bir tık daha güçlü sanırım. Nadir bulunuyor ama. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flypow3r -- 26 Aralık 2024; 16:56:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |