Şimdi Ara

Günlük kiralık daire/suitler hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar günlük ev lazım sahibinden.com’dan bakıyorum da bu baktığımız 100-200 tl yazan fiyatlar günlük mü saatlik mi ? Birde daha önce kalan varsa bir sorunla karşılaştı mı yazabilirseniz çok memnun olurum. Daha önce hiç kalmadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu daireler belirli bir amaca hizmet ettiklerinden kolluk güçleri zamanlı zamansız daireleri ziyaret edip işlem yapar…

• Günlüktür la saatlik 200 iyi oldu

• Bikaç sene once gunluk 100-150 ydi. Muhtemeln saatlik. Yaşadığın yere gore degisir tabi. Anadolunun bir ilçesiyse belki gunluk fiyatidir bilmiyorum.

Sıkıntıyla karşılaşmadım ama çok hijyenik olduğunu sanmiyorum.

• İstanbul'da yazılan fiyatlar genelde tutturabildiğine ve saatlik. Arayarak öğrenmen gerekir. Hiç temiz değil.

• Günlük evi ne yapacaksın ?

• çok iyi araştır bence böyle yerlere gitmeden önce çok güvenli olmayabiliyor ya da malum iş için kullanıldığından pis olabilir, bulaşıcı hastalıklar konusunda vs çok dikkatli olman gerekli.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o fiyatlar dikkat çekmek için ucuz giriliyor ara adamı tam fiyatı öğrenirsin

• Galiba hocam sahibindende 500 yazıyor örneğin ama kendi sitesinde 2000 tl niye böyle anlamadım galiba dolandırıcılar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.