Bildirim
Günlük hayatta ne gibi sıkıntılarla karşılaşıyorsunuz ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Kimsenin sıkıntısı yok anlaşılan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öyle bir soru sormuşsun ki kim ne yazsın -
sıkıntı yok :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Dino Cavallone
Öyle bir soru sormuşsun ki kim ne yazsın
Soru açık değilmi hocam :D Herkesin bir konudan şikayeti,sıkıntısı vardır.
Benim dizim acıyo ya
Güneşli havada direk kör oluyorum. Millet tarz için takar güneş gözlüğünü benimki core item.
düşündüm düşündüm sıkıntı bulamadım -
quote:
Orijinalden alıntı: HIGHER
düşündüm düşündüm sıkıntı bulamadım
Boşver hocam Allah sıkıntı vermesin zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.burhanbey -- 6 Eylül 2014; 23:13:35 >
Sıcak havalarda ben çok terlemesem bile otobüste hep oturduğum için tişortum ıslanıyor.
Kulakiçi kulaklıklar hep kulağımdan düşüyor.
Cebimde kağıt para varsa bozmamak için elimden geleni yapıyorum. Minibüse binmeyip 2 km yürüdüğüm de oluyor, aç susuz 1 saat geçirip evde yediğim de. Neden böyle sapıkça bir şey yapıyorum bilmiyorum. Bu aslında bana bağlı bir şey ama yine de sıkıntı sayılır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zig Zag -- 6 Eylül 2014; 23:20:41 > -
Sıkılmaktan daha büyük sıkıntı ne olabilir ki sıkılıyorum abi ne monoton hayat lan bu. -
quote:
Orijinalden alıntı: ION
Sıkılmaktan daha büyük sıkıntı ne olabilir ki sıkılıyorum abi ne monoton hayat lan bu.
En iyi çözüm hobi edinmen.Sonra zamanım yok diye kenara atarsın.Ayrıca çevre yapmanda baya faydası dokunur
quote:
Orijinalden alıntı: mrwope
quote:
Orijinalden alıntı: HIGHER
düşündüm düşündüm sıkıntı bulamadım
Boşver hocam Allah sıkıntı vermesin zaten
aynen
-
genelde canım sıkılır. -
Burnumun tek tarafından nefes alabiliyorum ve işin garibi bu taraf hep değişiyor
Core item.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X