Günlük ev kiralayan adama verdiğim ayar
-
-
İyi cevap vermişsiniz ben küfür ederdim kesin
Böyle terbiyesiz insanlara karşı asla sakin kalamıyorum
_____________________________ -
Bu tip insanlarla muhatap olmuyacaksin hocam. Bana sonra yazmış ki "bakkal dükkanı bu cama yazı asalım"
Empati kuruyorum adama gün içinde bir sürü mesaj geliyordur bunalmistir. E ulan madem ev dolu ilan başlığını güncelle şu tarihler arası dolu diye. Kimse de rahatsız etmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hocam bu tür işler için airbnb kullanın, böyle sorunlu insanlar ile uğraşmayın. Yurt dışında çok kullandım 1 kere bile mağdur olmadım ev sahipleri hep çok iyi insanlardı. Türkiye'de 2 kere kullandım yine bir sıkıntı yaşamadım.
Ya hocam aslında senın yazdıgına karsılık bı cevap gıbı olmus sende mesela konuya fıyat arttırmazsınız ınsallah dıye gırmıssın dırek karsı tarafı suclar nıtelıkte bı mesajla gırınce oda aslında normal bı donus saglamıs.Karsı taraf fıyat arttırmazsınız dıye yazmak yerıne 6 kısıyız yerınız varmı dıye sorsaydınıza getırmıs :) Belkı yerı vardır ama senın bu konuya gırıs sıtılınden kaynaklı donus saglamıs olabılır.
_____________________________ -
Tok satıcı
Az bile yapmışsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Game Garaj Slayer R9T3D, Ryzen 9 9955HX3D, RTX 5070 Ti, 32 GB RAM, 1 TB SSD -
Hocam bu adamlar fiyatı sabit tutmuyor. Arıyorsun haftasonu şu kadar şu gün bu kadar diye. Açıklamaya yazsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Dogrudur o zaman hocam ben su konusmaya gore yorum yaptım bırazda ama haklısın hafta sonu farklı hafta ıcı farklı aynı ay ıcınde bıle farklı tarıhlerı var bunların

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt