Canlı Yayın
Apple, yılın ürünlerini tanıtmaya hazırlanıyor. iPhone 17 serisi, AirPods'lar, yeni nesi işlemci, Apple TV, AirTag ve dahası...
Şimdi Ara

Günlük 80 Gr yağ ihtiyacım varmış?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz düşündüm yemeklerden saf yağ olarak 10gr yağ ya gelmiştir ya gelmemiştir.onun dışında makarnadaki pirincteki yağı hesaba katmak mantıklı gelmiyor.tavuk yumurtadan desen yine 10 Gr ya gelmiştir ya gelmemiştir.

Ve bu senelerdir böyle.acaba benim böyle ince olmamın sebebi yeterli yağ ihtiyacımı karşılayamadığimdan olmuş olabilir mi?

Günde 90gr zeytinyağı içecek bakalım nolcak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• oğlum sana acıyorum lan
  • Sen günde kaç Gr yağ aliyon

• quote:

Orijinalden alıntı: halaycibasi

Sen günde kaç Gr yağ aliyon
    knki yağı boşver ideal kilonda ol yeter. Sporcu musun ki?
  • Cehalet ne kötü bir şey la.
  • İşte ideal kiloya ulaşamıyorum 3 aylık spor gecmisim var.ama şimdiye kadar hiç günlük yağ ihtiyacımı karsilayamadim.sen karsiliyormusun

• quote:

Orijinalden alıntı: halaycibasi

İşte ideal kiloya ulaşamıyorum 3 aylık spor gecmisim var.ama şimdiye kadar hiç günlük yağ ihtiyacımı karsilayamadim.sen karsiliyormusun
    spor yapmıyorum ama ideal kilomda olduğumu söyledi doktor. Hayatımdan memnunum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Günde 90gr zeytin yağı içmek ne lan iç iç de gör gününü saçma saçma hareketler yapma, sakın o kadsr zeytin yağı falan içme organlarına işkence etme. Bu hesaplar tahmin ile olmaz, bir diyetisyene git. Psikolog ile de görüşebilirsin.

• Gktupc G kullanıcısına yanıt
    Niye hocam? Canan Karatay bile öneriyor

Ki benim 80 Gr yağ ihtiyacım yokmu günlük?

• Günde 10 gram yağ alarak proteinini nasıl tamamlıyorsun proteinini doğru alıyorsan mutlaka daha fazla yağ alıyorsundur hiç mi hayvansal protein almıyorsun beslenme için kural basit yağ protein ihtiyacını alırsın geri kalan kalorini karbonhidratla tamamlarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BA6261ED -- 5 Haziran 2019; 17:56:21 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kusarsin yapma

• quote:

Orijinalden alıntı: Gktupc

Günde 90gr zeytin yağı içmek ne lan iç iç de gör gününü saçma saçma hareketler yapma, sakın o kadsr zeytin yağı falan içme organlarına işkence etme. Bu hesaplar tahmin ile olmaz, bir diyetisyene git. Psikolog ile de görüşebilirsin.

• Kilon kadar yağ ihtiyacın olur. Örn. 80 kiloysan 80gr yağ alman gerekir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir yumurtada zaten 6-7 gram yağ var. Eğer ki kilo almak istiyorsan zaten 4-5 bütün yumurta kahvaltıda yiyor olman lazım. Buradan 30g kadar yağ alıyorsun zaten. Üstüne tavuk, et vb her şeyin içinde hali hazırda yağ var. Pilav makarna yaparsın içine biraz yağ atarsın, salata yaparsın içine biraz yağ atarsın. O kadar yağ mutlaka alıyor olman gerek eğer yemek yiyorsan.
  • Tamam hocam 20 Gr yumurtadan geldi.tavuk göğsünde yağ yok.gerisi nerden gelecek? Yemeklere katılanlardan da 10 Gr geldi desek 30gr eder

• Kara Komite kullanıcısına yanıt
    Yemeklere katılan yağlardan 10 20 Gr yağ anca gelir.tavuk göğsü en ekonomigi benim için fakirim ondada yağ yok.

Yer fıstığı yiyim dicem oda 200 Gr i olmuş 7 lira

• halaycibasi kullanıcısına yanıt
    Sen tavuğu hiç yağ kullanmadan mı yapıyorsun 1 yemek kaşığı zeytin yağı bile 13-14 gram yemekten gelen yağı çok az hesaplıyorsun

• Bana bir günde yediklerini yazabilir misin bak tıp öğrencisiyim ve uzun süredir spor yapıyorum üstüne kız arkadaşım diyetisyenlik okuyor. Çaren bende tüm detayına kadar ve saatini de dahil ederek yaz bana. Hassas tartı kullanmıyorsam gram kullanma kaşık, bardak cinsinden yaz.

• Kara Komite kullanıcısına yanıt
    Hocam öğrenci yurdunda yım ve yemeklerin miktarını tam bilmiyorum.ama yemeğe katılan yağdan en fazla ne kadar gelir ki bana tahminimce 10 20 Gr dir.sabah sabit 5 yumurta yanında domatesle birlikte tüketiyorum.

Ama eve gidicem gidince gramajlari tam ayarlayabilirim.ama aklımda kesin olanlar

5 yumurta domatesle,400 500 Gr tavuk( göğüs dusunuyom çünkü but kanat vs kemiklerle hesaplayinca daha pahalı geliyor benimde pek durumum yok ama yanlış biliyorsam but kanatta alabilirim)

Bunların yanına kesin olarak 500 600 Gr makarnada vardı ama bu yag meselesi kafamı karıştırdı.karobhidrat bu kadar onemlimi düşüncesine kabildim.

Bu kadın yanına peynir zeytin yoğurt vs yiyebilirim ama kafamda bunlara dair net birşey yok.

Amacım kesin bir şekilde hacim kazanmak.ister yağlanarak ister kaslanarak(salona gidicem).4k kalori vardı aklımda.

Tabi pes etmiştim 1 hafta öncesine kadar ama yağ meselesini duyunca testoyu artırdığını,Serdar Aktolga bunda yatmadan zeytinyağı içtiğini vs duyunca umutdogdu belki sorunum yeterli yağ almamak diye.

Neyse hocam sen ozaman bana kesin işe yarayacak bir çizelge ver ozaman çünkü fiziksel goruntum psikolojimi bozdu

• Tamamda hocam o yağın hepsi tavuğa karışmıyor ki pişirince yağın çoğu altta kalıyor tencerenin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.