Bildirim
GÜNGÖREN DE BOMBA PATLADI!

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sanırım 2. bir bomba daha var. polisler olay yerini acilen boşaltın diye bağırmaya başladı -
SS ver -
bölgeyi çevirdiler ambulanslar daha anca gelebildi -
2-3 yıl önce bi saldırı daha olmamışmıydı Güngören de yürüyüş yolundaydı galiba. -
quote:
Orijinalden alıntı: scaryscreen
SS ver
tipim nasıl konularında bol bol var. onlarla yetin -
İkinci bomba hakkında haber alırsan bilgilendirir misin ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: airBurN
2-3 yıl önce bi saldırı daha olmamışmıydı Güngören de yürüyüş yolundaydı galiba.
evet yürüyüş yolunda olmuştu ama o bölge buraya biraz uzak -
oha az önce kaledeydim -
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetilki
İkinci bomba hakkında haber alırsan bilgilendirir misin ?
sanırım 2. bir bomba yok. şu an bomba imha uzmanları olay yerini inceliyor gibi. olay yerine biraz uzağım net göremiyorum -
Yavuz Selim Cami yanındaki parkı mı diyorsun hocam ? Yazıklar olsun şerefsizlere,oraya küçük kız kardeşimi oyun oynamaya çok kez götürürüm.Ne vicdan ne birşey kalmış bunlarda. -
inanilmaz bir sesle balkona firladim sanirim manavin onundeki cop kovalarina ses bombasi konmus gibi sokaktan gecenlerde oyle soyluyor. sokaklar arasinda polisler dolaniyor telsiz sesleri falan. park kismini goremiyorum. google da bakayim dedim son saatte varmi bi haber burayi buldum -
quote:
Orijinalden alıntı: Xallez
quote:
Orijinalden alıntı: scaryscreen
SS ver
tipim nasıl konularında bol bol var. onlarla yetin
Gördüğüm en saçma cevap + no ss no güven
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: .Vertigo.
Yavuz Selim Cami yanındaki parkı mı diyorsun hocam ? Yazıklar olsun şerefsizlere,oraya küçük kız kardeşimi oyun oynamaya çok kez götürürüm.Ne vicdan ne birşey kalmış bunlarda.
camiyi bilemiyorum ama hemen yanında halı saha var -
quote:
Orijinalden alıntı: nusretbaba
inanilmaz bir sesle balkona firladim sanirim manavin onundeki cop kovalarina ses bombasi konmus gibi sokaktan gecenlerde oyle soyluyor. sokaklar arasinda polisler dolaniyor telsiz sesleri falan. park kismini goremiyorum. google da bakayim dedim son saatte varmi bi haber burayi buldum
ve bunun için bu siteye üye oldununuz -
uyelik 2009 canim -
quote:
inanilmaz bir sesle balkona firladim sanirim manavin onundeki cop kovalarina ses bombasi konmus gibi sokaktan gecenlerde oyle soyluyor. sokaklar arasinda polisler dolaniyor telsiz sesleri falan. park kismini goremiyorum. google da bakayim dedim son saatte varmi bi haber burayi buldum
aynen hocam manavın önündeki konteynerda patlamış bomba -
2012 güngöreninde olan olaylara bak -
quote:
sağol baba . bunun için mi üye oldun ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Teardrops
quote:
sağol baba . bunun için mi üye oldun ?
profile bakarsan hangi tarihte uye oldugumu gorursun kardes. he yine bunun icinmi uye oldun diye sorarsan 2009 dan bu gunu gorecek muneccinlik yok tani
git gide bozuluyo buralar yil basi aksamida cop kovalarin yanindaki konaga molotof atmislardi! iyice cigrindan cikti
Benzer içerikler
- sprey boya ile silah boyama
- ek mal bildirimi yapmayı unuttum
- serum deri altına giderse ne olur
- flörtle konuşulacak konular
- eski sınıf arkadaşlarını bulma
- discord açıldı mı
- izafiyet teorisi nedir
- 5g nedir zararları
- exxen de neler var
- sodyum iyon batarya
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X