Şimdi Ara

Güney Kıbrıs Eurovisionu kazanırsa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ermenistan Eurovisiondan çekildi diye ben dahil çoğu kişi sevindik veya ne bileyim güldük eğlendik.Siyasi sebeplerden dolayı çekilmek onlar için mantıklıydı mantıklı olanı yaptılar.Merak ettiğim Güney Kıbrısın bu yıl ki şarkıları gerçekten başarılı.Oldu ya onlar kazandı , Türkiye resmen tanımadığı bır ülkeye yarışmaya gider mi sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isbara ALP -- 7 Mart 2012; 22:44:51 >

• Daha önce nasıl gittiyse diğer ülkelere yine gider. Emir okyanus ötesinden gelirse yapacak bişey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goldenflower -- 7 Mart 2012; 22:47:10 >
  • Bu sefer durum gerçekten farklı.Resmen tanımadığımız bir ülke.Gece gece aklıma takıldı
  • Vallah onu ben bilmem obama bilir.
  • Biz tanımıyoruz mu Güney Kıbrısı ?
  • Fransız Lyon'da Rum takımı Apoel'e yatıyor şuan zaten.
  • Trabzonspor şampiyonlar ligi eleme maçı yapmıştı güney kıbrıs takımıyla. Ben maç yapmam demedi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eurovision'da birinciyiz!!
    22 yıl önce açıldı
    kuzey kıbrıs gözlemim
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: octavianus

Daha önce nasıl gittiyse diğer ülkelere yine gider. Emir okyanus ötesinden gelirse yapacak bişey yok

Saçmalamakta üstünüze yok, Avrupa Birliği dönem başkanlığı G. Kıbrıs'a geçeceği zaman resti çekti, görüşmeyi o dönemde keseceğiz dedik, hemen okyanus ötesi demeyin her ota .oka...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erbaa82 -- 7 Mart 2012; 22:59:31 >
  • Güney Kıbrıs diye bir şey yok. Dünyada Kıbrıs olarak biliniyor. Biz birleşik Kıbrıs'ı tanımadığımızdan Güney Kıbrıs Rum Kesimi diyoruz.

Eğer yarışma Rum Kesimi'nde olursa Türkiye'nin çekilmesi gerekir.
  • Niye gitmeyelim? Güney Kıbrıs mı tanınmadık ülke? 2006'da Sibel Tüzün'ü nereye gönderdik biz? Kıbrıs'a mı gitmeyeceğiz?
    Ayrıca favori üçümü imzamda görebilirsiniz :3
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karaoğlan

Trabzonspor şampiyonlar ligi eleme maçı yapmıştı güney kıbrıs takımıyla. Ben maç yapmam demedi.

Bu birazda Trabzon klubünün insiyatifi sanırım.Eurovision biraz daha ülkenin alacağı karara bağlı birşey.Yanılıyor olabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erbaa82

quote:

Orijinalden alıntı: octavianus

Daha önce nasıl gittiyse diğer ülkelere yine gider. Emir okyanus ötesinden gelirse yapacak bişey yok

Saçmalamakta üstünüze yok, Avrupa Birliği dönem başkanlığı G. Kıbrıs'a geçeceği zaman resti çekti görüşmeye o dönemde keseceğiz dedik, hemen okyanus ötesi demeyin her ota .oka...

sen istediğini de,ben de istediğimi diyeyim.Zaten karışamazsın benim dediklerime,öyle bir hakkın yok da ,sen saçmalayıp unuttuğun için ben belirteyim dedim tekrar.

Suriye örneği yeterlidir nereye hizmet edildiğini göstermek için.Bu kadar yeter.Bloğu yedin.Boşuna zahmet etme.

• quote:

Orijinalden alıntı: FearFroMe

quote:

Trabzonspor şampiyonlar ligi eleme maçı yapmıştı güney kıbrıs takımıyla. Ben maç yapmam demedi.

Bu birazda Trabzon klubünün insiyatifi sanırım.Eurovision biraz daha ülkenin alacağı karara bağlı birşey.Yanılıyor olabilirim

Dünya kupasında kıbrısla karşılaşacağımız da dünya kupasından mı çekileceğiz. Ben de bilmiyorum soruyorum sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşünemedi

Niye gitmeyelim? Güney Kıbrıs mı tanınmadık ülke? 2006'da Sibel Tüzün'ü nereye gönderdik biz? Kıbrıs'a mı gitmeyeceğiz?
    Ayrıca favori üçümü imzamda görebilirsiniz :3

Yunanistanla Güney kıbrısın çok önemli bir farkı var.Birini resmen tanıyoruz ve diplomatik ilişkilerimiz var.İkisini bir tutmanız doğru değil.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FearFroMe

quote:

Dünya kupasında kıbrısla karşılaşacağımız da dünya kupasından mı çekileceğiz. Ben de bilmiyorum soruyorum sadece.

• Rum kesimi Türkiye'ye gelmiş miydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Rum kesimi Türkiye'ye gelmiş miydi?

Ozaman yoklardı Eurovision da
  • Biz ne çekileceğiz ki? Onlar kim biz çekilelim? Direk onlar çekilecek, o kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Göktürk.

Biz ne çekileceğiz ki? Onlar kim biz çekilelim? Direk onlar çekilecek, o kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Göktürk.

Biz ne çekileceğiz ki? Onlar kim biz çekilelim? Direk onlar çekilecek, o kadar.

Niyeyse güldüm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.