Bildirim
Güneş gözlüğünü hem kaliteli hem ucuz nerden alayım(İstanbul'da)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hem Karnım Tok Hem Cebim Dolu Olsun Diyorsun Yani... -
ucuz ve kaliteli...
güldürdün beni ya.....
dotum hiç bir zaman kalite artııııı ucuzluk aynı yerde bulunmaz... duramazda zaten.....
bildiğin optikçilere git.. bence...
uygun bulabilirsin.....
ucuz demiyorum bakuygun fiyata diyorum... oke.....
200 ytl ye kafana göre bulursunda gözüne göre olur mu bilemem...
yani şekil farklılıklarına bile para ödüyorsun...
-
Kadıköyde balıkçılar çarşısının girişinde Polo Optik var.Oradan çok kaliteli ve marka gözlükleri kazık yemeden piyasadan daha ucuza alabilirsin. -
Sirkeci'den alırsın ucuza.Bi de doğubankın üst katlarında gözlükçüler var oaraya da bak. -
Doğu banktaki gözlükçülere güvünebilirmiyim? Taklit ürün çıkarmı acaba? Yada şöyle sormak lazım taklit gözlük nasıl anlaşılır? -
quote:
Orjinalden alıntı: sakiin
Doğu banktaki gözlükçülere güvünebilirmiyim? Taklit ürün çıkarmı acaba? Yada şöyle sormak lazım taklit gözlük nasıl anlaşılır?
zor anlaşılır, daha önce uzun süre markalı kaliteli güneş gözlüğü kullandıysan anlayabilirsin ancak , saplarının kalitesine ve camına dikkat et hatta mümkünse orjinal mağazasından bir model belirleyip iyice inceleyip sonra daha uygun mağazalara bakabilirsin -
ray ban damla modellerinde 250 260 milyon diyorlar 200 e kadar iniyor bi cok optikci ( pesinde tabi ) -
Bende Ankarada Migrosta baktım. süper bir gözlük gördüm. Nike ama fiyatıı ucuktu biraz. 256 ytl malesef alamadım.
-
sonunda aldım Bakırköyden Exess 110 ytl (polorize cam) -
Dün İzmit Outlet da bulunan Şişli Optik' ten Ray-Ban güneş gözlüğünü 208 YTL ye aldım. Üstelik vade farksız 8 taksit. -
ucuz ve kaliteli :)
biraz zor fakat kadıkoy bahariyedeki gozlukculere bakabilirisn
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X