Bildirim
Güneş Gözlüğü Tavsiyesi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Güncelll... -
Ver 150 daha Ray-Ban al
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunu milyoncu dediğimiz yerlerde 5-10TL'ye bulabilirsin -
quote:
Orijinalden alıntı: ReturnOfLegend
Bunu milyoncu dediğimiz yerlerde 5-10TL'ye bulabilirsin
Gözlerim değerlidir kardeşim -
quote:
Orijinalden alıntı: JWS
quote:
Gözlerim değerlidir kardeşim
Orjinali 50-60TL o zaman onları al ama çakma ile arasında bir fark bulamazsın sırf üstünde bir marka yazıyor diye 45 TL daha fazla veremem
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: JWS
quote:
Gözlerim değerlidir kardeşim
Orjinali 50-60TL o zaman onları al ama çakma ile arasında bir fark bulamazsın sırf üstünde bir marka yazıyor diye 45 TL daha fazla veremem
anlaşılan o ki gözlükten anlamıyorsun dostum. Bunun orjinal Rayban la ne alakası var Allah aşkına. Hadi bire birler var 15 tl ye biliyorum bir de nette satılanlar var 50-60 a orjinal diye onu da biliyorum. Ama hiçbiri orjinaliyle aynı değil polarize değil, anti UV yazar ama değil. Bastonla gezmek istemiyorum kusura bakma
-
G.Dano'ya bak eskiden kullanırdım, şimdi Rayban kullanıyorum ama 100 tl'ye alacağın gözlükten pek bir hayır bekleme.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X