Şimdi Ara

GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ 14.99 LİRA DECATHLON (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
78
Cevap
4
Favori
5.766
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İlk mesajda tek ürün verilmişti o üründe bisiklet gözlüğü olandı. Diğeri sonradan eklenmiş. Ona alternatif olarak vermiştim linkleri.
  • yirthan kullanıcısına yanıt
    CAM
    3. kategori: Güneş ışınlarını %8 - %18 oranında geçirir (Güneşli havalarda koruma sağlar - Standart: ISO 12312-1 %100 UV koruması. Malzeme: Darbelere karşı dayanıklı polikarbonat
    Tasarım : Tasarım: Yuvarlak şekil - Baz 6
    ÇERÇEVE
    Çerçeve yapısı: Yarı yuvarlak Çerçeve bileşeni: Polikarbonat. Burun pedleri bileşeni: Polikarbonat. Sap bileşeni: Polikarbonat. Sap uçları bileşeni: Polikarbonat. Çerçeve boyutu: Orta ve geniş boyuttaki yüzler için uygundur (Erkek / Kadın).

yazmışlar bende almayı düşünüyorum kargo takıntım var alamadım bi türlü.
  • 4 yil once bimden 12 liraya aldigim Rainwalker gunes gozlugunu hala kullaniyorum kör olmadım. Görme ile ilgili bi sıkıntım yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 40 tl bir gözlük aldım doğa da kullanmak için gayet güzel gözlükleri araştırdım Fransızlar çok kullanıyor sanırım firma Fransız olduğu içindir
    neyse bu Fransızlar kendine zarar verecek ürünleri kullanacağını düşünmüyorum o yüzden fr de satılan modelden aldım

not: günlük kullanım için pek uygun değil dağ taş geziyorsanız alına bilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: kullanıcıadam

CAM
    3. kategori: Güneş ışınlarını %8 - %18 oranında geçirir (Güneşli havalarda koruma sağlar - Standart: ISO 12312-1 %100 UV koruması. Malzeme: Darbelere karşı dayanıklı polikarbonat
    ÇERÇEVE
    Çerçeve yapısı: Yarı yuvarlak Çerçeve bileşeni: Polikarbonat. Burun pedleri bileşeni: Polikarbonat. Sap bileşeni: Polikarbonat. Sap uçları bileşeni: Polikarbonat. Çerçeve boyutu: Orta ve geniş boyuttaki yüzler için uygundur (Erkek / Kadın).

Hangisi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunucum

40 tl bir gözlük aldım doğa da kullanmak için gayet güzel gözlükleri araştırdım Fransızlar çok kullanıyor sanırım firma Fransız olduğu içindir
    neyse bu Fransızlar kendine zarar verecek ürünleri kullanacağını düşünmüyorum o yüzden fr de satılan modelden aldım

Kimden hangi modeli aldınız?Günlük kullanım için neden uygun değil?
  • Cankan gözlüğü

•  GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ 14.99 LİRA DECATHLON
  • göz sağlığı önemlidir dikkatli olmak lazim.

• Bir Oakley değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

quote:

Orijinalden alıntı: sunucum

40 tl bir gözlük aldım doğa da kullanmak için gayet güzel gözlükleri araştırdım Fransızlar çok kullanıyor sanırım firma Fransız olduğu içindir

Kimden hangi modeli aldınız?Günlük kullanım için neden uygun değil?

Decatloon kendi markası ORAO marka nevada black cat3 modelini aldım

Aslında başka model alacaktım yüz yapıma bu model uydu ben spor giyimde günlük kullanımda kullanıyorum
    İzinli günlerim ya balıkta ya dağda oluyorum yani her zaman kullanabiliyorum tabi klasik giyim içinde bir damla modeli gözlüğüm var
    Günlük kullanım içinde modeller var mağaza ya göre modeller değişmektedir bilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunucum -- 1 Mayıs 2016; 22:28:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hayalet_tr

Orao gözlükler iyidir. Geçen yıl gavarnie modelini aldım. İşyerinde gören istedi 6 tane daha aldım. Bazen herkes takıp geliyor. Kızılay dağıtmış gibioluyor.

Gözlükleri gerçekten kaliteli. Şuan bellewille modelini kullanıyorum

Link var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: extra34

15 günde kör etmezse para iadesi varmış.

Ailece kullanıyoruz bi zararını görmedik

GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ 14.99 LİRA DECATHLON

• quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

quote:

Orijinalden alıntı: kullanıcıadam

CAM
    ÇERÇEVE

Hangisi?

resimde görünen için

• kargo ücretsiz oldu
  • Bir de ucuza kaliteyi aldığını sananlar var ya onlara gülmekten karnıma ağrılar giriyor

Arkadaşlar bu güneş gözlüğü değildir. Bisiklet gözlüğüdür. Sizi olası UV ışınlardan, tozdan topraktan ve güneş ışığından "bir nebze" korur. Neden bir nebze çünkü polarize olmadığı için güneş ışığından kaynaklanan bütün yansımalar sizi rahatsız eder. Güneşe zaten bakamassınız o ayrı.

Bunun amacı bisiklet sürenler için bir nevi koruma diyelim. Günlük kullanım için değil. Hele araç felan kullanıyorsanız çok tehlikeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltraFast -- 3 Mayıs 2016; 0:02:13 >
  • Kaynak yapmak için kullanılır mı acil yardım lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UltraFast

Bir de ucuza kaliteyi aldığını sananlar var ya onlara gülmekten karnıma ağrılar giriyor

Arkadaşlar bu güneş gözlüğü değildir. Bisiklet gözlüğüdür. Sizi olası UV ışınlardan, tozdan topraktan ve güneş ışığından "bir nebze" korur. Neden bir nebze çünkü polarize olmadığı için güneş ışığından kaynaklanan bütün yansımalar sizi rahatsız eder. Güneşe zaten bakamassınız o ayrı.

Bunun amacı bisiklet sürenler için bir nevi koruma diyelim. Günlük kullanım için değil. Hele araç felan kullanıyorsanız çok tehlikeli.

2. resimdeki bisiklet gözlüğü değil

• izmir optimumda mağazadan alan varmı?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.