Şimdi Ara

Güneş enerjisiyle çalışan araç içi sogutucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sepeteko.com/auto-cool-gunes-enerjisiyle-calisan-arac-ici-sogutucu

Selamlar herkese

Bu Ürünü almak istiyorum daha önce buna benzer birşey kullanan oldumu ne kadar işe yarar birşey merak ediyorum. Benim için Yazın aracın içinde o kavurucu sıcağı alsın yeter hani araçtan inip bi yere gittiğimizde ve sonradan dönüp araca bindiğimizde o nefret ettiren sıcaktan bahsediyorum :)

Bence bu ürünün asıl faydası sürekli olarka güneç altında kalan araçlarda plastiğin aşırı ısınarak deforme olmasını önlemek, insan için çok bir faydası olmaz bence.

Orijinalden alıntı: aktuz

Camı bu cihazın sığacağı kadar açık bıraksanız zaten ısınan hava aynı miktarda tahliye olur.

kesinlikle :) cam aralık kalıyor güvenlik sıfır, o bantlarla güvenlik olmaz madem açık bırakacak bir durum var o cihazı takma iki camıda açık bırak aynı serinlik olur. tamamen saçma bir cihaz.
  • Çakma, çalıntı teknoloji bunlar. Önceki kasa Audi A6'da vardı bu özellik mesela, ama tabi böyle camda filan değildi. Sunroof'un altına güneş enerjisi panelleri koymuşlar, araba güneşte bırakıldığında otomatik olarak havalandırmayı çalışıyor, içeriyi serinletiyor. Arabaya binince içi fırın gibi olmuyor. Buraya gelenlerinde pek yoktu tabi, opsiyonel bir özellikti.
    Güneş Enerjisi ile Isınma
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.