Şimdi Ara

Güneş Enerjili Power Bank Yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10.000 Mah Pil Göstergeli Güneş Enerjili Çift Çıkışlı Power Bank Yapmak İstiyorum Aliexpress üzerinden hangi ürünleri önerirsiniz link atarsanız pil olarak ne kullanmalıyım güneş enerjisi kaç watt olmalı boyut olabilince küçük performans olabildiğince büyük olmalıdır ilgilenen herkeze teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapılmışını almak varken sıfırdan yapmak pahalıya gelir. Yok illa ben sıfırdan yapıcam diyorsan linkini attığım ürünü sipariş ver gelince a dan z ye sök sonra tekrar toparla hem sıfırdan yapmış olursun hemde maliyet olarak daha ucuza gelecektir, en önemlisi stabil çalışan solar power bankın olacaktır.

• Ustam illaki yapmak için değil piyasada satılan ürünlere bakarsan hepsi yüksek maH yazmış çoğu gerçek maH gücünü vermiyor benim yapmayı düşündüğüm power bankda 18650 pil kullanacağım oda gerçek gücünü vercektir

• güneş enerjisini ayrı vs düşünüyorsan iş baya uzun olur

ben şu şekilde bir yla gidiyorum
    1 adet box sipariş ettim

aliexpress.com
    US $4.67 17% OFF|HL 5V 2A 18650 Power Bank Battery Box Charger For iPhone 6s DEC27E21#3-in Battery Storage Boxes from Consumer Electronics on AliExpress
    https://www.aliexpress.com/item/HL-5V-2A-18650-Power-Bank-Battery-Box-Charger-For-iPhone-6s-DEC27/32787359620.html

elimde eski notebook ların 18650 serisi bataryaları var. onları içine koyup ...

genel besleme olarak ise...

yük durum kontrolü için
    aliexpress.com
    US $3.51 8% OFF|3 in 1 Mini USB Charger Doctor Capacity Voltage Current Meter Detector Meter Battery Tester with Memory function For PC-in USB Gadgets from Computer & Office on AliExpress
    https://www.aliexpress.com/item/High-Quality-Networking-Tools-USB-Charger-Doctor-Capacity-Current-Voltage-Detector-Meter-Battery-Tester-Best-Price/32615965458.html

güneş paneli olarak da
    aliexpress.com
    US $7.95 |ELEGEEK 4.2W 18V DIY Solar Cell Polycrystalline PET + EVA Laminated Mini Solar Panel for Solar System and Test 200*130mm-in Solar Cells from Consumer Electronics on AliExpress
    https://www.aliexpress.com/item/ELEGEEK-4W-18V-200-130mm-DIY-Solar-Cell-220mAh-Polycrystalline-PET-EVA-Laminated-Mini-Solar-Panel/32708608721.html

dan 4 adet sipariş verdim ama sen ihtiyacın olan watt ve voltaja göre bu firmadan sipariş vermeni öneriyorum. Bu firmayı da feedback leri okuyarak buldum... Satıcı ile konuştum neden sadece ufak panel sayırosunuz diye sordum. Özellikle kargo sorunları yaşadıklarını ve şuan ise 20-50 W lık lar üzerinde çalıştıklarını belirtti.. listesine bakabilirsin sana uyan watt ve voltajı diğer satıcılar ile kıyasla ve resimleri de iyi incele.

bunlar benim basit minik akülerimi beslemek ve 18650 leri beslemek için düşündüklerim.

eğer bunlar ile istediklerim olur ise daha büyük panel alıp kurcam evime..

Acil ve kısa süreli aydınlatma ve ihtiyaç için. bu arada panel devreleri için daha yüksek akım için olan cihazlarda var.. Youtube yerli yabancı oldukça bu konuda video da paylaşılıyor. Benim aldıklarım hatalı da olabilir ama sonuçda her şekilde ben bunları diğer ihtiyaçlarım da kullanırım...

• Anladım usta 10.000 maH bir pilleri 2-3 saatte doldurmak için kaç watt kaç volt luk bir panel gerekir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Güneş Enerjisi ile Isınma
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.